Ergen Erkek

21K 1.3K 597
                                    

Ergenlik dönemi bir erkek için en zor dönem. :/:/:/

Erkekler bu dönemde çok garip oluyorlar. Mesela her zamankinden daha fazla anlayış beklerler. Anlayış gösterilmediği zamanlarda atar yapabiliyorlar.

Bu dönemde sürekli bir porno izleme merakı oluşuyor. Aileye yakalanma, birinin görmesi bokluğunu anlatmıyorum bile :/ Bununla birlikte erkekler sürekli cenabet gezen canlı türü olup çıkıyor.

Bu zamanlarda erkekler kendilerini dünyanın en güçlü, en yakışıklı, en Francisco Lachowski'si sanabilirler. (Bu ne demek bilmiyorum.)

Ben adam oldum tribiyle herkese atarlanırlar.

Banyodayken içeri annesi girsin istemez, kalıp sabunu ortadan delerler. (Demek istediğim şeyi erkekler anladı)

Bu dönemde kızlara bir düşkünlük vardır. Ama genelde bu ilişkiler hüsranla biter. Başımdan geçen yazdığım şeyleri okuyan arkadaşlar varsa muhtemelen biliyorlardır. :/

Ergenlik dönemi erkeklerde kalıcı hasarlar bırakabilir. Kız düşkünlüğü bu dönemde ortaya çıktığı için beyin doğal olarak bacak arasına kaçıyor ve ergenlik bittikten sonra da kafaya geri çıkamıyor ve orada kalmaya devam ediyor. :/

Milli olma merakı oluşur. Her ergen erkek milli olmak ister. Bunda birazda arkadaş ortamının katkısı var tabi.

"Lan Ahmet milli oldun mu?"

"Hayır"

"Ben oldum, haha." bu şekilde saçma sapan hava atmaya çalışan arkadaşlar oldukça abazan erkeklerin nesli asla tükenmez.

Milli olduktan sonra da erkek bundan başka bir şey düşünemez. Sürekli aklı o zamana gider. Zor yani.

Bu dönemdeki erkeklerin gerizekalı hareketlerini mazur görün.

Çocuk gelmiş 13-14 yaşlarına, yıllardır göremediği cinselliği fark etmiş. Sınıfında dalga geçip 'Tipsiz' diye adlandırdığı kızlar  Angelina Jolie olma yolunda şaşırıyor haliyle. Aklı da bacak arasına kaçtığı için sürekli seks düşünür. Ama kızların bu durumdan rahatsız olduğunu bildiği içinde kendini engellemeye çalışır.

"Seks düşünmemeliyimmmmmm"

"Memeliyimmmmm"

"Memeeeeeeee"

"Hayırrrrrrrrrr"

Dudağın üzerinde çatı seklinde yeni çıkmaya başlayan kıl mı tüy mü belli olmayan bıyıklar çıkmaya başlar. Nedendir bilinmez, o kıllarıda kesmez erkek. Çevredekilerde alışır duruma. Gün gelip erkek o bıyıkları kesince de sanki İbrahim Tatlıses bıyığını kesmiş gibi olur.

Bu dönemdeki en bok şey kızların ilgisini çekmektir. Bu dönemde sürekli bir talihsizlik durumu olduğundan işler iyice karışıyor.

Yaz tatilinde annemler beni, Gizem'i diğer kuzenim Can'ı yüzme kursuna yazdırmışlardı. Maksat evde yaptığımız hayvanlıkları havuzda yapalım akşam eve gelince de yorgun olalım yaramazlık yapamayalım.

1 ay kadar gidip geldik. Havuzda da çok sevimli bir kız vardı. Hoşlanıyordum yani.

Bir sabah havuza gittik, daha havuzu doldurmamışlar. Can'la beraber soyunma odasına gittik. Ben şortumu giyerken Can bana seslendi.

"Bak napcam şimdi"

Deodorant çıkarttı birde çakmak. Çakmağı yakıp deodorantı ateşe sıkınca alev çıktı ben güldüm.

"Gidip Yeliz'e yapsana bunu beğenir bence flört edersiniz hem"

"Aa olur" Can'ın elinden aldım eşyaları. Gittim kızın yanına. Daha hâlâ havuzu doldurmamışlar havluya sarınmış Gizem'le beraber şezlonga oturmuş konuşuyorlar. Ben gittim yanlarına girdim Yeliz'in dibine.

"Yeliz bana baksana ne yapcam şimdi" dedim. Can'ın yaptığı şeyi yaptım ve... Kızın havlusuna geldi ateş. Kız çığlık atmaya başladı. Ortada su yok, öğretmen yok, sevdiğim kızı yakıyorum. Allah'ım. Bir defasında okula itfaiye gelmişti. Ateş nasıl söner falan anlatmışlardı. Bende kız çığlık atarken korkudan ayağımla ittirdim, merdivenlerden yuvarlanmaya başladı kız. Bende arkasından koşuyorum ölmesin falan diye. Ateş sönünce gülümsedim kıza, kız bana "Aptal" deyip tokat attı. Sonra gidip öğretmene anlatmış. Ben kenarda Yeliz'le beraber beklerken havuzu doldurdular derse başladılar. Öğretmende gidip babamı aramış. Babam gelince delirdi. Yeliz'in annesi de geldi. Çok cazgır bir insan. Böyle bir kayınvalidem olsun istemem o yüzden Yeliz'den uzaklaştım. :/

Babam gelince Yeliz'in annesiyle tartıştılar. Daha sonra babam beni yanına çağırdı.

"Oğlum bak bütün hocaların burada, onların karşısında sana bir şey sormak istiyorum: HAVUZDA YANGIN ÇIKARMAYI NASIL BAŞARDIN GERİZEKALI?!"

Utançtan başımı eğdim. Diyecek bir şey yok çünkü. O gün yüzme kursundan kaydımı sildiler artık oraya gitmem yasak :/

Ergenlik zor tabi. Kızları etkilemek için çiçek alın bence, deodorantla ateş çıkartmaktan çok daha iyi, ayrıca kızı sizden soğutmaz aksine yaklaştırır.

Eleştiriye açığım, görüşleriniz önemli.

Yeni Başlayanlar İçin Erkek AnatomisiWhere stories live. Discover now