Nová Práce

1.7K 96 49
                                    

„ Já.. No dobře přijímám.. A.. Co vše budu dělat?

Odpověděl vystrašený Kirishima na Bakugouovo nabýdku.

Super ten spratek to příjmůl
„ Výborně, no takže se tu sejdeme kolem šesté hodiny ráno " jemně jsem se pousmál ale tak nějak ironicky. „ Tak už padej a zítra se tu uvidíme jasný?"

„Ano, nebojte se pane Bakugou " pomalu jsem se postavil a šel pryč... Vyšel jsem z budovy a přemyslel co bude se mnou dál a jak to vše dopadne.

Kirishima došel konečně domů a doma se posadil na měkkou pohovku která byla zbarvená do sametově červené barvy. Pomalu si lehl a pořád myslel co s ním bude dál, nevěděl co ho vše čeká, jak se k němu Bakugou bude chovat... Nevěděl nic jak se to vše bude vyvíjet ale byl zase rád že může být s jeho idolem z dětství až do jeho dnešního věku. Náš Bakugou zatím vše na zítra připravil a vzal si své desky s papíry a šel spokojeně do svého paláce ve kterém bydlí. Ve svém domě se vyzul a sundal si jeho kvádr a šel do ložnice. V ložnici se posadil na postel která byla zbarvená do zlatomodra s nějakými vzorci, Bakugou si lehl a zakryl se a po chvíli zavřel oči a myslel na Kirishimu.

----------- Další Den -------------

Náš Kirishima už byl vzhůru.. Připravený, upravený a dost nervózní. Pořád si v hlavě opakoval co s ním bude.. Pořád a pořád dokola. No a co náš Bakugou? Ten už sedí za svým stolem a píše do papírů.

Mám nehorázný strach... Co vše se mnou bude? Co mi vše bude dělat? Nemůžu pořád na to přestat myslet. Pomalu jsem se zvedl z gauče a šel ke východovým dveřím. U dveří jsem si nazul boty a vzal si klíče a pomalu vyrazil za Bakugouem.

Seděl jsem ve své kanceláři a čekal na toho idiota.. Ano byli jsme domluvený na šestou hodinu ale i tak, prostě mě nebaví čekat. Najednou jsem uslyšel zvonek. „ Coopere! Běž otevřít! " zakřičel jsem na svého sluhu který jako vždy stál za dveřmi a čekal na můj nějaký povel.

Cooper šel otevřít. Za dveřmi stál nervózní Kirishima. Cooper Kirishimu pozval dál a odvedl ho za Bakugouem. Cooper otevřel dveře od Bakugouovo kanceláře.

„ Konečně jsi tady Kirishimo.. Jen pojď dál a nestyď se " s maličkým úsměvem jsem pozval Kirishimu dál. Kirishima vešel dovnitř a přisedl si naproti mě. Můj sluha Cooper zavřel dveře a šel zase hlídat dveře.

„Dobrý den pane Bakugou.. Tak jsem tady" jemně mi nervozita klesla a já se pousmál.

------- o několik hodin později ---------

Bakugou vše Kirishimovi vysvětlil a Kirishima vše pochopil a teď hezky sedí za jeho stolem který mu Bakugou dal aby mohl pracovat. Vše šlo dobře a Bakugou si vždy s Kirishimou užil a Kirishima dělal velké pokroky. JENŽE.....




Ahooj vítám vás u další kapitolky "Why?" ❤️ chci se omluvit za chyby a zase za krátkou kapitolu. Chci vám říct že další kapitola vyjde někdy dýl.. No nemám poslední dobou moc času tak snad to pochopíte 🌺 Tak vidíme se u příští kapitolky a ahoooj! 😍🌺

Why ? Where stories live. Discover now