A Sakra...

1.9K 108 5
                                    

Je další krásný den a Kirishima je opět ve své krásné Kavárně La Vida a utírá stoly které má skoro krásně do čista utřené. Už bylo po zavíračce a náš Kirishima pořád myslel na Bakugoua, od malička k němu měl nějaké city a má je doteď. V tom rozmýšlení někdo zaklepal na dveře od kavárny, Kirishima odložil hadr a sundal si svoji zástěru a odnesl ji a hadr odložil do bílého šuplíku. Nakonec šel ke dveřím a vyšel ven. Stál tam Bakugou.

Bože, tobě to trvalo. Můžeme už ject? " řekl jsem a podíval se na Kirishimu

„Ano" kývl jsem hlavou na náznak souhlasu

Bakugou šel ke krásné černé limuzíně s jemně bílým potiskem na boku. Kirishima následoval Bakugoua.

Nasedl jsem do limuzíny a čekal než nasedne ten opožděnec.

Když Bakugou nasedl tak jsem nasedl po něm po nějaké té chvíli. Potom jsem uslyšel motor a vyrazili jsme do Bakugouovo kanceláře.

--------- po necelé hodině jízdy ----------

Ucítil jsem jak se auto pomalu zastavilo a uslyšel jsem jak řidič vypl motor, řidič přešel ke dveřím kde jsem seděl a otevřel mi. Já pomalu vylez a to samé udělal řidič Bakugouovi.

„Pojď za mnou" šel jsem do vysoké budovy ve které byla moje kancelář. V budově jsme s Kirishimou nastoupili do výtahu a zmáčkl jsem "80" patro. Po chvíli jsme dorazili do 80tého patra a šli jsme do mé kanceláře. V kanceláři jsem se posadil na židli.
„Sedni si, chci s tebou mluvit "

Přišli jsme do Bakugouovo kanceláře a nabídl mi ať se posadím. Nabídku jsem neodmíl a posadil se. „ O čem jste to chtěl mluvit Bakugou?"

„Takže, chtěl by jsi práci ? Neboj se pořád budeš pracovat v té kavárně"
jemně jsem vydechl a dal si nohu přes nohu.

„ No dobře, copak máte pro mě za práci? "

„Takže pracoval by jsi tu jako můj asistent ale pod jednou podmínkou"

Udivil jsem se ale poslouchal jsem dál. Ta nabídka byla dobrá tu by jsem klidně bral ale jakou podmínku? „ Dobře, povídejte Bakugou "

„Staneš se mojem sekretářem" pousmál jse se a čekal na jeho odpověď...

Ahuuj moje Yaoistky, tak tohle je pokračování v příběhu... Why?
Další kapitolaa by měla vyjít zítra ❤️❤️ chci se předem omluvit za chyby a chci se ještě omluvit že tak dlouho nevyšla kapitola a ještě že tahle kapitola je kratší 🤞💙
Tak teď vás but u chvíli napínat a co myslíte.. Přijme tu nabídku Kirishima nebo to vzdá? 💗

Why ? जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें