Pozvání

1.9K 124 14
                                    

Bakugou - normální text
Kirishima - tučný text
Vypravěč  - "křivý " text

---------- 6 září 12:00 odpoledne ------------

Dnes v tento den je náš Kirishima zase v kavárně a obsluhuje lidi pochoutkama jako vždy. Je za svým pultem a něco píše do svého notýsku se svou červenou propiskou. Jako každý den u dveří zazvoní žlutý zvoneček a vejde Bakugou.

Zase zazvonil žlutý zvoneček u dveří a já namířil své oči na Bakugoua zase se svým úžasným výrazem na jeho tváři. Šel si zase sednout na své místo kde sedí pořád a tentokrát bez bodyguárdů, když se posadil tak se uvelebil a překřížíl své ruce. Měl na sobě krásný bílý oblek s černou kravatou a černéma botama. Odložil jsem propisku a vzal si svoji tužku a notýsek a šel k Bakugouovi.
„ Co si dáte dnes? " zeptal jsem se s věčným úsměvem. A topil se v jeho do červena zbarvených očí.

„ Co si dáte dnes?" řekl červenovlasý kluk jménem Kirishima který jak už víte pracuje v Kavárně La Vida ve které právě sedím ( nečekaně 👌).
„ Dal by jsem si jahodovou kremroli a zelený čaj" řekl jsem se svým úžasným výrazem a rovnou mu dal 6$.

Dal mi 6$ a já si je s úsměvem vzal a do notýsku napsal co si Bakugou přál a potom jsem zase šel za svůj pult a udělal čerstvý zelený čaj a vzal z výlohy jahodovou kremroli a šel zase za Bakugouem a položil mu to na stůl. „ Tady máte " pousmál jsem se a odešel a Bakugou ještě poděkoval s úplně malým úsměvem na tváři.

Červenovlasý kluk mi dal jídlo a čaj na stůl a já jen poděkoval a on odešel a začal jsem si pochutnávat na zeleném čaji a jahodové kremroli. Po asi tak hodině jsem mu zaplatil a začali jsme si povídat.
„ No, ještě jedna věc ještě než odejdeš nechtěl by jsi se u mě stavtit v kanceláři? Mám pro tebe nabýdku "

Když se mě zeptal jestli by jsem k němu nemohl jít tak se mi láskou zastavilo srdce. „ K... Klidně j.. Jako jo" jemně jsem se začervenal a do toho jsem se i usmál.

„ Dobře tak v půl sedmé u mě v kanceláři " mrkl jsem znovu na něho a zvedl se a šel pryč zase zpět do své budovy.

Byl jsem šťastný jak blecha... Tohle byl nejvíc úžasný zážitek kdy pozvala celebryta k němu do kanceláře!

Ahoooj snad se vám tahle část z Why? Líbí 💋 nevím kdy vyjde další kapitolaaaa ale můžete se těšit... Budu ráda za vote a nějaký ten comment, a ještě omlouvám se za chyby ❤️❤️🤙
Tak zatím ahooooj 👋👋👋👋

Why ? Kde žijí příběhy. Začni objevovat