Návštěva v Kavárně

4.7K 168 36
                                    

Bakugou - normální text
Kirishima - tučný text
Vypravěč - "křivý" text

---------- 9 hodin ráno ------------

Dnes Kirishima je ve své kavárně La Vida a připravuje kávu pro lidi kteří tam sedí, jeho kavárna je velmi populární a hlavě levná, každý večer či ráno či odpoledne jde z kavárny cítit úžasná vůně dortíků nebo chutné kávy nebo ještě chutných zákusků jako třeba kremrole, cookies, a různé slaďounké pochutiny na kterých si hosti pochutnavají a pochutnávají si i na čerstvé kávě. Do té kavárny chodí lidé aby si odpočinuli a měli aspoň chvíli klid a někdy do té kavárny chodí i učitelé a někdy i kluci a holky z vysoké školy a i ze střední. Kavárna má zbarvení do zlatova ale má i modré vzory, venku kavárna je ozdobená sametově zlatými květinami a má světle modrý podklad. Zevnitř kavárny je to krásně čisté a to je pořád a stoly se sedačkamy jsou krásně zbarvené do tmavě hnědé a na nohách stolů jsou  krásně dozlatova vyrysované různé vzorce zlatou barvou, na stolech jsou krásné světle modré ubrusy a na židlích jsou krásné modré do světla zbarvené podsedáky, pult a bar je zbarvený do zlatova akorát bar má krásné modré židle.

Jednoho dne kdy Kirishima byl za pultem a dělal svoji práci jako je třeba dělání kávy pro hosty, rovnání věcí, uklízení zbytků a dělání dortíků, zacinkal žlutý zvoneček u dveří a vešel velmi známí herec se svojimi bodyguardy do místní kavárny La Vida . Kirishima namířil očima na bodyguardy a na danou osobu, když si vzpomněl kdo to je rozjasnili se mu oči. Jeho herecký crush z úplného dětství....byl to Bakugou velmi ale že velmi známý herec do kterého se Kirishima zbláznil navíc nevěřil svým očím že to je on.

Prý jsem přišel do té nejlepší kavárny ve městě do kavárny La Vida. Jako první mé oči zamířili na červeno vlasého kluka za pultem vypadal roztomile ale tím jsem se nenechal rozptýlit a hledal místo na sezení. Posadil jsem se hned doprostřed, kavárna byla krásně čistá ale to mě ani moc nezajímalo. Moji bodyguardi si stoupli vedle mě a já jen čekal než ten červenovlasý ichtyl přijde.

Přišla velmi ale že velmi známá osoba jmenuje se Bakugou a navíc je můj herecký crush do kterého jsem zamilovaný od dětství. Rychle jsem si vzal notýsek a tužku a běžel  za ním. „ D.. Dobrý den, co si.. Dáte? " vykoktal jsem ze sebe s maličkou červení ve tvářích.

„ Dal by jsem si jeden vanilkový dortík a jednu ledovou kávu" odpověděl jsem na otázku červenovláska

Zapsal  jsem si to do notýsku „ Dobrá H.. Hned to bude " znova jsem ze sebe vykoktal a šel jsem zpět za pult kde jsem vzal sladký vanilkový dortík a položil ho na krásný bílí talířek se zlatými vzory na kraji a položil ho na maličký stoleček za pultem. Šel jsem k lednici a vzal mléko a vše potřebné a udělal dobrou ledovou kávu. Vzal jsem si ještě lísteček a napsal cenu cena byla 5$ není to moc ani málo ale tak co a vzal jsem kávu i s vanilkovým dortíkem který měl barvu jako Bakugouovo vlasy a šel ke stolu kde vysedával můj crush z kterého jsem málem tekl. Došel jsem k jeho stolu a položil mu to na stůl „ tady to máte " když jsem to dořekl ještě jsem se k tomu mírně pousmál.

„ Děkuji moc " poděkoval jsem když červenovlásek mi dal na stůl ledovou kávu ještě s dortíkem a lístečkem s napsanou cenou.

„ Nemáte za co, tohle je má práce " k tomu jsem se mírně začervenal a odešel k ostatním a různě se zeptal jestli něco chtějí nebo jestli už zaplatí. Potom jsem šel za pult a opřel se o něj a díval se na mého crushe ehm ehm teda Bakugoua jak si pochutnává na svém dortíku.

Dojedl jsem svůj dortík a dopil svoji kávu a mírně jsem pokřikl na červenovláska „ zaplatím! " a maličko jsem se pousmál ale aby to nebylo moc vidět

Když Bakugou dojedl tak zakřičel že zaplatí tak jsem znovu popoběhl k jeho stolu „ Pane Bakugou.. Ehm.. No budete to mít zdarma protože jste velmi slavná osoba takže tohle je na vaši počest" ani nevím že jsem se červnal jak moje barva vlasů a usmíval jsem se.

„ Oh děkuji, to je od tebe moc milé no.. A jaké je tvé jméno jestli se mohu zeptat? " zeptal jsem se červenovláska který byl červený jak jeho červené vlasy.

„ K... Kirishima"  vykoktal jsem znovu ze sebe...ano koktal jsem protože jsem nemohl uvěřit tomu že mluvím s nejúžasnější osobou na téhle planetě.

„ Těší mě Kirishimo, moje jméno je Bakugou ale to už asi víš že? Doufám že ano a nejsi takový idiot " vydechl jsem ze sebe a dal si ruce za hlavu a překroutil očima.

„Ano vím, v.. Vy jste ten nejúžasnější herec" jemně jsem sklopil hlavu ale už jsem se moc něčervenal protože jsem sebral odvahu a uchechtl jsem se.

„ To jsem rád že víš moje jméno a nejsi takový krypl, no do téhle kavárny budu chodit často je to tu čisté a navíc žádná plíseň a je tu i zklidňující hudba.. No už můžeš jít já už taky půjdu" Hned co jsem to dořekl jsem se zvedl a šel pryč ale ještě když jsem prošel kolem červenovláska ehm Teda Kirishimi tak jsem koutkem očka na něho jemně mrknul a odešel jsem z kavárny i s bodyguardy.

Malém jsem umřel protože ta nejvíc úžasná osoba právě na mě mrkla, no u toho jsem zčervenal tak jsem se radši otočil a začal dělat po chvíli zase svoji práci a obsluhoval jsem ostatní lidi když Bakugou odešel.

Ahooj moje Yaoistky ❤️ tak snad se vám příběh zatím libí 🧡 dala jsem si pro vás velmi záležet 💛 budu ráda za každé hodnocení 💚 sdílení a komentář 💙 tak se mějte hezky a vidíme se příště u další kapitoly 💜


Why ? Where stories live. Discover now