Grazia ме искат на корицата си

1.9K 53 4
                                    

Събудих се,днес нямаше да ходя на лекции.Федез обаче беше отишъл,малко се натъжих,защото щях да седя сама,фокато не се сетих за Кармен.Изпих чаша сок и си направих яйца,бях адски гладна.Докато закусвах гледах The originals-любимият ми сериал напоследък.Къщата беше празна,Виви не се прибираше напоследък.Реших преди да пиша на Крамен да пооправя къщата.От доста време насам се чудех защо нячаче чистачка.Във Вегас Виви имаше чистачка,живееше в имение,макар и самичка,все пак живееше охолно,а Федез не се изтъкваше навсякъде с парите си.За мен всъщо беше все тая какво мислят хората за материалните ми неща.Не си купувах скъпи,маркови дрехи,нито се подигравах на по-не заможните от мен.Не държах да изпъкна със скипи дранкулки,държах да изъкна като човек.Телефонът ми извибрирра,погледнах и видях че директорът на компанията ми звъни
-Хей Киара,познай кой звънна.
-Кой?
-Представители на Grazia.Искат да си на корицата им и да напишат статия за успеха ти.
-Сериозноооо????
-Да,изомени са как на такава възраст си толкова преуспяла.
-Боже за кога го искат тва?И къде?
-В ЛА спокойно.Казаха че може след 2 дни в представителството им.
-Добре,потвърди срещата.
-Има и още нещо,трябва да дойдеш във Вегас,да назначиш официално главни директори,секретари,защото сега е само рапоредба на майка ти,но ако ти ги пострешнеш ще е по добре.И гледай да измислиш някое друго моделче до тогава.
-Ох благодаря ти Хари,не знам какво бих правила без теб.
-Айде залавяй зе за работа.
Реших цял ден да не излизам,много се запалих по идеята.В главата ми бяха хиляди модели.Но не е лесно да си дизайнер,трябва да измислиш нещо ново,нещо собствено,беше трудно да измислиш и патентоваш нещо иумяващо,пазарът бликаше от продукти.Започнах да скицирам проекта си.
~~~~~~~~
Бяха минали около 4часа,започна да ми се вие свят,да се задушавам.Писах на Крамен

Писах на Крамен

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Облякох това

Облякох това

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The God of SexWhere stories live. Discover now