Секс със счупен крак

4.1K 85 1
                                    

Разкопча.....(ъм тва костюм ли е нз...абе разкара тва и Киара отдолу беше с бельо).

Той отиде за презерварив до куфара си.    

После бавно тръгна към мен. Уверен, секси, с пламтящи очи. Сърцето ми блъскаше в ребрата, кръвта ми бясно запрепуска из вените. Желание, гъсто и горещо, разпъна слабините ми. Той застана пред мен, погледна ме в очите. И аз се побърках.

Тялото ми сякаш прилепна към неговото. Той прокара пръсти през косата ми, уви я около тях и леко я дръпна, за да ме накара да го погледна в очите.

Бях в леглото му по бикини и сутиен, увита само в замъглените му като разгорена жарава очи .К

ръвта ми пламна. Той наведе глава към мен, целуна и после леко засмука долната ми устна.

— Искам да захапя тази уста — каза задъхано и леко хвана устната ми между зъбите си. Изстенах. Той се усмихна.Дишах задъхано и не можех да откъсна погледа си от него. Дъхът ми ту спираше, ту се забързваше. Не можех да откъсна поглед от него. Той прокара гальовно пръсти по бузата ми, надолу към брадичката.

Бях готова да направя всичко, което поиска от мен. Той хвана ластичката ми за коса, дръпна я и косата ми се разпиля на вълни по раменете.
Мускулите в слабините ми се свиха болезнено и сладостно. Болката беше повече от божествена. Исках да затворя очи, за да я изживея, но погледът ми бе окован в неговия. Бях хипнотизирана от страстта в очите му. Наведе се и пак ме целуна. Устните му бяха твърди, силни, искащи, жадуващи. Започна да разкопчава блузата ми, докато целувките му падаха като перца по бузите ми, по брадичката ми, към ъглите на устата ми.

— Толкова си красива, Киара. Нямам търпение да вляза в теб. Покажи ми как се задоволяваш.

Моля? Идеята не ми хареса.

— Не се срамувай, Киара, покажи ми — прошепна той.

Поклатих глава.

— Не зная за какво говориш. — Гласът ми бе дрезгав, неузнаваем за самата мен.

— Как свършваш сама. Искам да видя.

— Не го правя.

Той ме погледна объркано, очите му потъмняха още повече. Поклати глава, все едно му бях казала нещо, на което отказваше да повярва.

The God of SexWhere stories live. Discover now