Chapter 26-She is...Perfect

9.3K 650 74
                                    

Έκλεισε την πόρτα πίσω του καθώς μπήκαμε μέσα στο δωμάτιο...

Το σπίτι ήταν άδειο...Κανεις δεν ήταν εκεί.

Τότε με διέκοψε από τις σκέψεις μου ενώνοντας τα χείλη του με τα δικά μου με απότομες κινήσεις.

Με αργές κινήσεις δίχως να απομακρύνει τα χείλια του από τα δικά μου άρχισε να με κατευθύνει προς το κρεβάτι καθώς έκανα βήματα προς τα πίσω.

Ώσπου με ξάπλωσε στο κρεβάτι και ανέβηκε κατευθειαν πάνω μου.Με κοίταξε στα μάτια και χαμογέλασε πονηρά καθώς ξανά ένωσε τα χείλια του με τα δικά μου.

Απομάκρυνε τα χείλη του από τα δικά μου,και άρχισε να αφήνει αρκετά φιλια κατά μήκος του λαιμού μου...

Ώσπου σε κάποιο σημείο άρχισε άλλοτε να ρουφάει και άλλοτε να πιπιλαει το δερμα του λαιμού μου κάνοντας με να αναστεναξω σχετικά δυνατά.

Έπειτα κατευθύνθηκε προς την κλείδα μου και ταυτόχρονα καθώς μου άφηνε υγρά φιλια σε εκείνο το σημείο τα χέρια του είχαν κατέβει ως το τέλος του φορέματος και είχαν αρχίσει να το σηκώνουν με αργές κινήσεις ώσπου έπειτα από λιγο το πέρασε από το κεφάλι μου και έπειτα το πέταξε στο πατωμα...

Με κοίταξε στιγμιαία με αυτά τα υπέροχα μάτια του πριν τα χέρια του χαϊδέψουν όλο μου το σώμα.

Και ξανά επιτεθεί στα χείλια μου καθώς ταυτόχρονα τα χέρια του είχαν πει κάτω από την πλάτη μου ξεκουμπωνοντας μου το σουτιέν.

Και μόλις το έκανε έσυρε τις τιράντες προς τα κάτω βγάζοντας το από τους ώμους μου ενώ έπειτα απλά το απομάκρυνε από πάνω μου και το πέταξε κάτω.

Και για πρώτη φορά δεν ένιωθα αβολα...απλά δεν με ένοιαζε...

Εκείνος έβγαλε με γρήγορες κινήσεις τη μπλούζα του και την πέταξε και εκείνη στο πατωμα...Και με αυτή του την κίνηση το γυμνασμένο γεμάτο κοιλιακούς και τατουάζ σώμα του εμφανίστηκε.

Χαμογέλασε και ξανά επιτέθηκε στα χείλια μου καθώς όταν ένιωσα το καυτό δερμα του να κολλάει πάνω στο δικό μου ένιωσα εκεινοντο συναίσθημα στο κάτω μέρος της κοιλιά μου να έχει φτάσει σε ένα απερίγραπτο επίπεδο.

Τότε άρχισε να αφήνει μικρά υγρά φιλια κατά μήκος του σώματος μου ώσπου έφτασε εκεί που άρχιζε η γραμμή του εσώρουχου μου.

Δεν γύρισε να με κοιτάξει για επιβεβαίωση,ή για το οτιδήποτε άλλο και απλά το κατέβασε με αργές κινήσεις πετώντας το και αυτό στο πατωμα και πλέον ήμουν τελείως γυμνή μπροστά του.

SavageWhere stories live. Discover now