19.

45 6 3
                                    

Reggel nagyon fáradtan ébredtem. A kezemmel párszor megdörzsöltem a szemem, majd egy nagyot ásítottam. Pár perc után rávettem magam, és kimásztam az ágyból. Célba vettem a mosdót, és bementem. Megmostam az arcom, majd a hajamat megcsináltam egy laza kontyba. Fogat mostam és felvettem a taláromat.

- Jó reggelt- mondta ásítva Lucy.

- Neked is- mondtam, és vissza mentem az ágyamhoz hogy rendbe tegyem.

- Álmodtál valamit??- kérdezte Lucy.

- Nem, most nem. Na és te??

- Pitonról. Ahogy egy tütükében táncol az egész iskola előtt- mondta nevetve. Én csak mosolyogtam, és lementem a klubhelyiségbe. Lent csak pár fiú volt. Köztük ott volt Malfoy is. Egy pillanatra találkozott a tekintetünk, de én gyorsan elkaptam a fejem, és a padlót kezdtem nézni. Leültem a legtávolabbi fotelbe, ami pont háttal volt a fiúknak, de persze tökéletesen hallottam mit beszélnek. Most is persze a lányok voltak a fő téma.

- Mond csak Draco. Neked ki tetszik??- kérdezte az egyik.

- Pansy Parkinson- felelte könnyedén. Éreztem hogy a könnyek újra ellepik a szemem, és végig folynak az arcomon. Miért csinálja ezt??!!

- Én úgy tudtam Lily Collins- szal jársz- mondta újból a fiú.

- Csak jártam. Már nem vagyunk együtt- válaszolta.

- Mi történt??

- Semmi. Ő besértődött valamin, és azóta nem szól hozzám- felelte egy vállrándítással. Olyan dühös lettem rá hogy fel tudtam volna pofozni!! Nagyon is jól tudta hogy miért haragszom rá!! Erre ő letagadja hogy nem csinált semmit!! Egy nagy levegőt vettem, majd szépen lassan kifújtam. Tudtam hogy ez mindig segít ha feszült vagyok. Hallottam ahogy a fiúk felállnak a helyükről és távoznak.

➰ ELSŐ ÓRA UTÁN ➰

Éppen mentem ki az ajtón amikor egy fiú nekem jött.

- Bocsi! Ne haragudj- mondta és segített felállni.

- Semmi- mondtam, majd felnéztem az illetőre. Barna bőrű barna hajú és szintén barna szemű , Mardekáros fiú volt.

- Blasie Zambini vagyok- mondta és a kezét nyújtotta.

- Lily Collins- fogadtam el a kézfogást.

- Te nem Dracóval jársz??- kérdezte szemöldök ráncolva.

- Nem, már nem. - mondtam, és az arcom elkomorult.

- Mi történt??- kérdezte, és átkarolta a vállam.

- Ezt szerintem nem itt kéne elmondanom- mondtam, és a kezénél fogva elvezettem egy üres folyosóra.

- Szóval??

- Láttam őt csókolózni Parkinsonnal- mondtam, és a szememet lesütöttem, mert éreztem az újabb könny áradatot. Blasie nem szólt semmit csak megölelt. Viszonoztam az ölelést, és így álltunk pár percig.

- Leszünk barátok??- kérdezte miután elváltunk.

- Már azok vagyunk- mondtam, és rámosolyogtam.

➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰

# EGY HÉT MÚLVA #

Blasie is a barátunk lett. Oli és Lucy is nagyon megkedvelték őt.  Malfoyjal még mindig nem beszéltem, de nem is akarok. Bár néha kicsit hiányzik, de mindig találok valami indokot magamnak hogy elfelejtsem ezt az érzést. Most hétvége van, és nem mehetünk le Roxmortsba, így nagyon unatkozunk.

- Mi lenne ha lemennénk sétálni a tóhoz??- vetette fel az ötletet Lucy.

- Szerintem jó ötlet! Menjünk- mondta Blasie. Felmentem a kabátomért meg a sálamért és visszajöttem. Bevártam a többieket, és elindultunk. Kint hűvös volt a levegő, a hó pedig lucskos. Már nem lehetett belőle hógolyót gyúrni. Egy ideig némán, csebre tett kézzel sétálgattunk, amikor Blasie megszólalt.

- Nem megyünk el Hagridhoz??- kérdezte.

- Ki az a Hagrid??- kérdeztem szemöldök ráncolva.

- Az iskola vadőre. - válaszolta Lucy.

Elmentünk a tiltott rengeteg széléhez, ahol volt egy kunyhó. Oli odament az ajtajához, és bekopogott. Bent kutyaugatás hallatszott, majd egy mély hang megszólalt: AGYAR NYUGHASS!!, majd kinyílott az ajtó, és egy hatalmas szakállas bácsi jelent meg.

- Hát ti meg kik vagytok??- kérdezte.

- Ő itt Lucy King- mondta Blasie, és rámutatott Lucyra- Ő Olivia Parker- itt Olira mutatott- Ő itt mellettem Lily Collins- itt rám mutatott- Én pedig Blasie Zambini vagyok.

- Oh, értem. Én Rubeus Hagrid vagyok. Hogy hogy idejöttetek??

- Szerettük volna önt megismerni- vágta rá Lucy. Láttam hogy Hagrid halványan elmosolyodott.

- Értem. Gyertek be, igyatok egy teát- mondta, majd betessékelt minket. Bent ropogott a tűz, és volt egy nagy kutya, aki amikor meglátott minket felugrált ránk, és megnyalta arcunkat. Hagrid egy teáskancsót rakott a tűz fölé. Miután a tea kész lett, töltött nekünk kisebb csészékbe.


Sziasztok!! A kövi részben innen folytatom!! Remélem hogy tetszett!! Puszi 😘😘😘

Titkok könyvtára Onde histórias criam vida. Descubra agora