12

66 4 10
                                    

ROXMORTSBAN

LILY SZEMSZÖGE

Ma megyek le megvenni a ruhámat. Fogalmam sincs hogy milyen legyen, de már van elképzelésem. Olival külön boltba mentünk, hogy majd meglepi legyen hogy milyen ruhát veszünk magunknak. Bementem az egyik szimpatikus ruhaboltba. Egy öreg néni fogadott. Bevezetett egy szobába ami tele volt báli ruhákkal, és cipőkkel.

KB TIZENÖT PERCCEL KÉSŐBB

Nagyon elfáradtam mire végig böngésztem az összes ruhát, hogy melyik tetszik a legjobban.

RUHA:

CIPŐ:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

CIPŐ:

Végül ezek mellett döntöttem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Végül ezek mellett döntöttem. Mikor végeztem és kifizettem, elmentem inni egy vajsört, és vissza sétáltam a suliba.

FRED WEASLEY SZEMSZÖGE

Lementem én is Roxmortsba George- al. Éppen az egyik találmányunk újratervezésén beszélgettünk, mikor megláttam Oliviát. Egy nagy szatyor volt a kezében, amit úgy láttam , nem nagyon bírt el. Odamentem hozzá.

- Ne segítsek hercegnő??- kérdeztem.

- Hát elkellene a segítség- mondta mosolyogva. Kivettem a kezéből a szatyrot, és mentünk. Oda biccentettem George-nak, hogy majd még megbeszéljük, és mentünk tovább.

- Hölgyem! Meghívhatom önt egy vajsörre??- kérdeztem.

- Természetesen uram! - mondta nevetve. Bementünk a Három Seprűbe, és leültünk az egyik asztalhoz. Rendeltem két vajsört, ami pár perc múlva ott is volt. Miután megittuk, visszasétáltunk a suliba, ahol elváltak útjaink.

Sziasztok!! Nagyon sajnálom hogy ilyen rövid lett!! De azért remélem hogy tetszik 😍😍😍😘😘😘❤❤

Titkok könyvtára Where stories live. Discover now