13.

58 5 2
                                    

              # A BÁL NAPJA#

LILY SZEMSZÖGE
Mindenki nagyon izgult a bál miatt. Olival nagyon sokat beszélgettünk az estéről. Most éppen megyek le a folyosón, amikor megláttam Lucyt. Hosszú fekete haja csak úgy csillogott a napfényben. Odamentem hozzá.

- Szia Lucy!! Mizu?- kérdeztem mosolyogva.

- Szia! Semmi- mondta.

- Nem sétálunk egyet??

- Miért ne- bólintott. Elmentünk a klubhelyiségig. Közben persze jó sokat nevettünk, mert Lucynak nagyon jó humora van. A bálról egy szó sem esett, aminek nagyon örültem. Félek tőle. Attól hogy Malfoy hívott el, és ettől a legjobban. Félek hogy csak játszik velem, és a bál után ugyanolyan bunkó lesz, mint a többiekkel.

OLIVIA SZEMSZÖGE

Mivel még Lily nem ért vissza ezért lassan össze szedem a cuccaimat a bálra. Fekete térdig érő ruhát választottam amihez egy fekete kopogós cipő társul.  Elővettem a sminkem, ami egy fekete rúzs, és szemhéjtus volt. Valami egyszerűt akarok. Igazából örülök hogy Fred hívott el. Nekem bejön. De ezt még Lily sem tudja. Majd idővel talán rájön.

LILY SZEMSZÖGE

Felmentem a szobába készülődni.
Oli már ott volt. Tényleg!! Most jut eszembe! Vajon kivel megy Oli a bálba?? Meg kéne kérdeznem, de majd este úgy is kiderül. Nem leszek türelmetlen.

- Oli!! Te milyen ruhát vettél??

- Majd megmutatom, oké??

- Jó- egyeztem bele.- Egyébként a vacsora után lesz a bál, vagy elötte??

- Vacsi után, ha jól tudom- mondta. Remek. Már csak az kell, hogy leegyem magam a kajával. Annál már mi rosszabb?? Ja persze!! A tánc. Nem fogok senkivel sem táncolni!! Nem és nem!! Főleg nem Malfoyjal!! Utálom!!

DRACO SZEMSZÖGE

Várom az estét. Nem csak Lily miatt. Azt is, hogy hogyan tudnám megalázni Pottert. Kíváncsi vagyok hogy ki az a szerencsétlen akit elhívott. Én ha lány lennék akkor Potternek soha nem mondanák igent, bármi legyen is az. Nem értem miért van oda érte az összes lány. Attól hogy még híres, mert legyőzte Tudjuk kit, attól még nem akkora nagy szám!!

# A BÁL ESTÉJE #

LILY SZEMSZÖGE

Végre itt a pillanat. Megtudom kivel megy Oli!! Amúgy nemcsak ettől vagyok izgatott , hanem így az egésztől. Mindentől ami ma este történni fog.

- Mehetünk??- kérdezte Oli. Bólintottam, és követtem őt a klubhelyiségbe. Malfoy pont háttal volt nekem, így szerencsére nem látott meg. Gyorsan odamentem Lucyhoz.

- Szia!! Takarj el gyorsan!!- suttogtam, mert láttam hogy Malfoy erre nézett.

- Miért?? Mi a baj??- kérdezte , és gyorsan elém állt.

- Nem akarom hogy Malfoy meglásson- suttogtam.

- Miért?? Vele mész??

- Aha! Sajnos.- kibújtam mögüle és odamentem Olihoz. Együtt mentünk ki a klubhelyiségből. A nagyterem szépen fel volt díszítve. Az asztalok el voltak tolva oldalra, a tánchoz hogy elférjünk. Az asztalokon különféle halloweeni sütik voltak. Egyszercsak valaki megütötte a vállam. Hátrafordultam. Malfoy volt.

- Szia Lily!

- Szia Malfoy- mondtam unottan.

- Neked csak Draco- mondta mosolyogva.

- Rendben.

- Gyönyörű vagy- mondta végignézve. Elpirultam. Nem szoktam meg nagyon azt ha egy fiú bókol nekem. Elmentünk  a többiekhez. Olit nem láttam. Ijedten néztem körbe hogy vajon hol lehet. Ott volt Fred Weasleyvel a Griffendéleseknél. Szóval a párja a Weasley ikrek egyike. Érdekes. Na mindegy. Elindult hirtelen egy lassú zene. Mindenki a párjával odament a táncparketre és táncolt.

- Szabad egy táncra??- kérdezte Draco felém fordulva.

- Igen- mondtam. Megfogta a kezem, és elkezdett húzni a táncoló párok felé. Egy üres helyen végül megállt, és a másik kezét a derekamra helyezte. Én a másikat a vállára tettem , és elkezdődött a tánc.

A BÁL UTÁN

- Lily!! Mondani akarok valamit- mondta Draco.

- Mi az??

- Szóval.... tudod egy ideje már nézlek. És felmerült bennem egy érzés amit nem tudok hova tenni. Ez a szerelem. És ezt irántad érzem- mondta. Teljesen lefagytam. Most mit mondjak??

- Hát.... te is tetszel nekem- csúszott ki a számon amit soha nem mondtam volna ki. Elmosolyodott , és megölelt. Viszonoztam.

Sziasztok!! Remélem hogy tetszik az a rész!!❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍😘😘😘😘

Titkok könyvtára Where stories live. Discover now