14.

71 5 4
                                    

LILY SZEMSZÖGE

A bál után összejöttem Dracoval. Nem igazán gondoltam volna, hogy 11 évesen már járni fogok valakivel. Főleg nem vele. Először nagyon ellenszenvesnek tartottam őt. Mindenkivel bunkó, főleg a griffendélesekkel. De rájöttem valamire. Arra amire eddig a korosztályomból senki. Vannak érzései. Azt nem tudom hogy tényleg szeret- e, vagy csak játszik velem. Ha az utóbbi igaz, akkor el kell ismernem, profin játsza a szerepét. Mivel mindig amikor meglát akkor vagy megölel, vagy azt súgja a fülembe hogy" szeretlek, mint Piton Harryt csesztetni". Először még vicces volt, de aztán kezdett unalmas lenni. Mondtam neki hogy váltson poént, de úgy látszik nem adja fel a reményt, hogy újra a hasamat fogva röhögjek a viccén.

DRACO SZEMSZÖGE

Egy álmom vált valóra. Össze jöttem Lily Collins- szal!!! Ezt a pillanatot vártam legjobban az életemben. Most tudom hogy azt mondod kedves olvasó, hogy ez nem egy Malfoyhoz való viselkedés, de én nem akarok olyan lenni mint apám. Nem akarom az ő példáját követni. Legbelül ugyanis ezt érzem. Kívülről persze nem ezt mutatom. Belülről azt kívánom bárcsak azzal barátkoznakhatnék akivel akarok. Bárcsak ne lenne semmilyen kötelességem, amit meg kell tennem, ha belepusztulok is. Bárcsak ne lennének halálfalók a szüleim!!!

OLIVIA SZEMSZÖGE

Nagyon jól éreztem magam Freddel.  Nem tudom miért és hogy, de beleszerettem. Nem tudom hogy ő mit érez irántam, de majd kiderül. Idővel. Miközben ezek a mondatok a fejemben lejátszódtak , valaki bejött a szobába. Biztos csak Lily volt. Odafordítottam a fejem az ajtóhoz. Nyitva volt. De várjunk!! Lily utálja ha nyitva van az ajtó!! Akkor biztosan nem ő volt!! Gyorsan felpattantam az ágyból. Lefutottam a lépcsőn a klubhelyiségbe. Szerencsére pont ott volt Lucy. Odafutottam.

- Lucy!! Segítened kell!!

- Miért?? Mi a baj??

- Valaki van a szobánkba!! És nem Lily!!

- Gyere !! Nézzük meg ki az!!- mondta, és felment a lépcsőn. Követtem. Bementünk. A mosdóban égett a villany. Lucy intett hogy csöndben menjünk a mosdó ajtóhoz. Bólintottam. Lucy hirtelen benyitott, és körülnézett. Mellé álltam. Nem volt ott senki.

- Biztos hogy bejött ide valaki??- kérdezte.

- Igen!! Tisztán emlékszem hogy bejött ide valaki!! Hiszen a villany is ég!!

- Jólvan, nyugi!! Majd ha Lily visszajött, akkor megmondjuk neki!! Oké??

- Jó!! Legyen- egyeztem bele.

LILY SZEMSZÖGE

Felmentem a vacsora után a szobámba, ahol Oli és Lucy azt mondták hogy feljött valaki a szobába, és egyenesen a mosdóba kötött ki.

* MÁSNAP*

Reggel nagyon korán ébredtem fel. Szomjas lettem. Gyorsan bementem a mosdóba, ahol egy különös lény fogadott. Akkora volt mint egy manó. Talán mert az is volt.

- Hát te meg ki vagy??- kérdeztem.

- Dobby, kisasszonyom!! Dobby, a házi manó!!- hajolt meg.

- És miért vagy itt??

- Dobby mondani akar valamit Lily Collins kisasszonynak!! Igaz, nem szabadott volna, de Dobby mégis eljött hogy elmondja!!

- Mit szeretnél mondani??

- Draco Malfoy urfi készül valamire!! Valamire, ami sokat fog számítani magának kisasszony!!

- Mi az Dobby??

- Arra készül hogy... - innentől nem folytatta, mert odament a mosdó kagylóhoz, és a fejét ütögette az egyik tusfürdőm dobozával, azt ordibálva hogy " ROSSZ DOBBY!!" Gyorsan a segítségére siettem és elvettem tőle a dobozt. Miután lenyugodott, elmondta hogy ő jött föl tegnap ide, csak azért nem láttuk mert láthatatlan is tud lenni. Elmondta hogy ő szolgálja a Malfoy családot.  Aztán eltűnt.

- Lily!! Mi történt??- kérdezte Oli.

- Semmi.

- De!! Látszik rajtad hogy van valami!!- mondta Lucy.

- Jó elmondom- válaszoltam, és elmeséltem nekik az elejétől a végéig.

- Szerinted Draco mondta neki hogy jöjjön fel hozzád??- kérdezte Lucy.

- Fogalmam sincs. De majd megkérdezem. - mondtam.

- Menjünk reggelizni- vetette fel az ötletet Oli. Lementünk a nagyterembe, és leültünk az asztalunkhoz.


PITON SZEMSZÖGE

Dumbledore hivatott az irodájába. Fogalmam sincs miért. Felmentem az irodájába, és bekopogtam.

- Szabad- szólt bentről a szokásos derűs hang. Bementem.- Áá!! Perselus!!

- Hivatott Dumbledore??

- Igen! Kérlek foglalj helyet!- mutatott az előtte lévő székre. Leültem.

- Miért hivatott??

- A lányáról akarok beszélni!! Lily Collinsról.

- Baj van vele??

- Nem, dehogy. Csak azt akarom kérdezni , hogy mikor szándékozol elmondani neki, hogy ki az igazi apja??

- Minél később tudja meg, annál jobb.

- Nem , Perselus!! Értsd meg!! Tudnia kell!! Ha később tudja meg, akkor neki lesz rossz, és neked!! Téged fog okolni azért mert nem mondtad el neki!!

- Jól van!! Elmondom neki!!


Titkok könyvtára Where stories live. Discover now