6.

8 2 0
                                    

Zobudila som sa do krásneho slnečného rána. Mala som dobrú náladu a dúfala že tento deň bude skevelý. Aj keď je nedeľa a to býva väčšinou nudný deň,bola som plná energie. Obula som si papuče a išla do obývačky. Odtiaľ vychádzal taký menší krik takže som usúdila že tam budú chalani.
,,Dobré ránko."povedala som im s úsmevom. Oni mi len kývli na pozdrav. Pozrela sa na telku akú hru harajú keďže mali v rukách joystick. No jasné! Hrali Fifu. Čo sa dalo od nich čakať?
Tak som sa vybrala do kuchyne a spravila si kávu a na raňajky praženicu. Zjedla som,vypila som,umyla po sebe riad a išla ku chalanom. Prišlo mi až zle stoho jak som videla Jacka celého dobitého.
,,Je ti už lepšie bráško?"
,,Áno. Ďakujem za ošetrenie sestrička."prišiel ku mne a objal ma. Tento víkend bol dosť divný. Pobozkala som Lea,vyspovedala som sa mu z vecí ktoré ma trápia od mojich 15,Jack prišiel celý dobitý a v nedeľu som sa zobudila s dobrou náladou. Fakt je to divné.

******
,,Som domá!"zakričala som ma celý dom keď som sa vrátila z obchodu. Musela som tam ísť pretože Jack usúdil že by mu dobre spravil kurací vývar. Tašku s nákupom som položila na linku a išla hľadať chalanov. Nikde som ich nemohla nájsť. Išla som hore na poschodie a počula hlasy z ockovej kancelárie. Jack tam často chodí keďže sa snaží niečo naučiť. Lebo vraj keď bude mať 18 tak zdedí rodinnu firmu. V živote som v našej rodinnej firme nebola. Možno keď som bola malá,ale to si aj tak nepamätám. Prišla som bližšie k dverám ale počula som 3 hlasy.
,,Lorenzo poslal správu že do dvoch mesiacov sa objaví. Nedal presný dátum."
,,Jack..."
,,Áno Leo,viem že jej to musím čím skôr povedať."

Viac som nepočula pretože stíchli a počula som kroky smerom k dverám.
Rýchlo som odstúpila od dverí a nasmerovala som si kroky k mojej izbe.
,,Ehm..Emily?"počula som Jacka. Fuck! Nevyšlo sa mi dostať do mojej bezpečnej zóny. Otočila som sa a z dverí vyšiel Jack,Leo a zaním Mike.
Čo? Počkať?!
,,Mike?"

Ahojte!😊 Hlásim sa s ďalšou kapitolou tohto príbehu. Teda až po veľmi dlhej dobe. Veľmi sa ospravedlňujem. Naozaj ma to mrzí ale nejak som nemala čas. Mám toho veľa,preto je aj táto kapitola taká krátka a asi aj nezaujimavá. Poslednú kapitolu som vydala 26.4.2018 a novú pridávam až teraz. Cez máj som mala zdravotné problémy. Priznám sa že v júni som ani nepomyslela na wattpad. A cez leto som skoro vôbec nebola doma a prístup k internetu som nemala skoro žiadny. Ale žijem,dýcham a som zdravá😂. Teraz budú kapitoly vychádzať častejšie. To vám sľubujem. Dúfam že tu ešte nejaký čitatelia zostali a budú ma stále podporovať. Ak sa vyskytli nejaké chyby v texte tak sa ospravedlňujem. Pokúsim sa nové kapitoly vydávať každú stredu alebo každý štvrtok.
Ďakujem že to somnou zvládate.❤

~blackrose~

Just a little bit of luck!Where stories live. Discover now