3.

32 4 1
                                    

Otvorili sme dvere od klubu a vošli dovnútra. Ucítila som pach alkoholu a cigariet. Všade naokolo boli ľudia cez ktorých sme sa museli predierať až ku jednému z voľných boxov. Jack s Leom išli pre drinky. Ja a Lauren sme sa rozprávali.
,,Hej,nie je náhodou tamto Hannah!"snažila sa prekričať hlasnú hudbu. Pozrela som sa na smer kde ukazovala a vážne to bola ona. Olizovala sa s nejakým kokotom. Keď Jack s Leom sa vrátili ukázala som Jackovi smer kde sme videli tú štetku.
,,Hej Jack hlavne nič neurob!"zakričala som naňho keď sa nahnevane postavil. Ja,Leo a Lauren sme sa priblížili viac knim aby sme lepšie počuli. Jack ju odtrhol od toho chlapa a pozrel sa na ňu.
,,Jeeej Jackie nevedela som že si tu. Poď ideme niekam!"zakričala pripito Hannah a chytila ho za ruku. Jack vytrhol svoju ruku s tej jej.
,,Tak na to zabudni! Ja stebou chodím robím pre teba všetko a ty ma podjebávaš na každom kroku! Em mala pravadu! Si len obyčajná štetka ktorá nevie nič iba ojebávať! Možem jebať takú kurvu!"vykričal jej. Pozrela som sa naňu a mala slzy v očiach. Konečne jej niekto povedal pravdu! Hannah Jackovi strelila facku a nahnevane odišla.
,,Si v pohode?"opýtala som sa Jacka.
,,Prečo by som nebol? A teraz ideme piť!"zakričal a vybral sa naspäť k našemu boxu.
~
Po niekoľkých drinkoch som už bola v nálade. Som zviknutá piť. Ako nieže by bola zomňa nejaká alkoholička. Len skoro každý piatok sa ideme zabávať.
Vstala som keď ma Lau potiahla za ruku na parket. Milujem tanec. Chodím aj na hodiny tanca. Pretože to je to čo ma napĺňa.
Tancovali sme na parkete v rytme hudby keď som na svojich bokoch ucítila neznáme ruky. Zaklonila som hlavu dozadu aby som sa pozrela kto to je.
Bol to Leo. Nejak som to moc neriešila a skôr som si to užívala.
Začala hrať moja obľubená pesnička a tak som začala krútiť bokmi ešte viac.
,,Si tak nenormálne sexy keď tancuješ."zašepkal mi Leo do ucha. Vtom som stuhla. Leo na mňa hodil nechápavý pohľad a tak som sa vyhovorila nato že som smädná.
Sadla som si do boxu a vypila pohár vodky čo tam bol. No ták spamätaj sa. Hovorila som si v hlave. Kopla som do seba ešte tri poháriky vodky a išla naspäť na parket. Vyhľadal som Lea a išla za ním. Okolo neho sa ošmietala nejaká kurva ktorú som odneho odstrčila a začala som tancovať.

Po chvíli tancovania som zobrala Lea za ruku a ťahala ho k najblišej stene. Oprela som ho o stenu a začala bozkávať. On však neprotestoval a spolupracoval.
Po chvíli sa však odtiahol a divne sa namňa pozrel. Na tiahla som sa že ho chcem pobozkať no on sa uhol.
,,Poď odnesiem ťa domov!"zakričal na mňa.
,,Ale mne sa nechce!"zakričala dom mu naspäť a pohla som sa dopredu. Moje nohy sa v tom zatackali a spadla som do Leovej náruče. Začala som sa nekotrovateľne smiať. On však využil túto možnosť a vyzdvihol ma na ruky.
~
Stáli sme pred mojím domom a Leo hľadal kľúče. Nakoniec ich našiel vo vrecku svojej bundy. Odomkol a potiahol ma dnu. Tackavo som si vyzula topánky a začala som sa smiať. Zrazu mi prišlo všetko také komické. Leo mi zakril rukou ústa a zas ma zobral na ruky. Vyšiel po schodoch a začal hľadať mojú izbu. Rukou som mu naznačila že sú to posledné dvere vľavo.
Odniesol ma do izby a položil na postel. Prikril ma a ja som ho v polospánku chytila za ruku.
,,Ostaň tu Mike prosím."povedala som tichým hlasom. Zacítila som že sa druhá polovica postele prehla a tak som sa otočila a oblapila ho jednou rukou okolo pása.

Ráno:
Zobudila som sa na slnečné lúče ktoré mi svietili do tváre. Otvorila som oči no hneď som to oľutovala lebo mi do hlavy vstúpila ostrá bolesť. Postavila som sa z postele a obula si papuče. Prešla som ku šatníku a vytiahla si volné tričko a pohodlné tepláky. Vytiahla som si spodné prádlo a odišla do kúpeľne.
Pozrela som sa do zrkadla a mykla som sa. Naozaj som sa zľakla vlastného odrazu? Čo som to ja za človeka?

Odlíčila som sa,vyzliekla si veci a vošla do sprchy. Horúce kvapky vody mi stekali na moju nahú pokožku. Keď som vyšla zo sprchy naplo ma a rýchlo sa pohla k záchodu.
Splachla som to čo môj žalúdok sa rozhodol vyvrátiť.
Prešla som ku umývadlu a zobrala zubnú kefku na ňu dala pastu a začala som si čistiť zuby. Po dočistení som si vypláchla ústa a opláchla tvár. Naniesla som si na ňu krém a na ústa ošetrujúci balzam. Ako som si prechádzala balzamom po perách spomenula som si na včerajšok. Od tohi ako Jack vynadal Hannah až po to ako som sa bozkávala s Leom. Len dúfam že sa nič nestalo. Odložila som balzam a obliekla sa.

Zišla som dole po schodoch a cestou do kuchyne som ss zastavila. Počula som hlasy. Rozpoznala som Jackov a Leov hlas:,,Počuj bro. Včera jak si odišiel z klubu som tam ostal z Em. No a ona sa opila asi viac ako mala a začala ma bozkávať. Neboj ale odtiahol som sa a odniesol ju domov. Uložil do postele a poprosila ma aby som si knej ľahol. No ale nepovedala moje meno ale niekoho iného. Kto je Mike?"dokončil svoj dlhý monológ Leo. Myslím že moja nálada klesla ešte viac ako po prepudení.
Ách Mike! Tak strašne mi chýbaš.pomyslela som si.
,,No vieš....ona keď mala 15..."začal Jack no to som vošla do kuchyne a zapriala im dobré ráno. Oni mi iba kývli na pozdrav. Vytiahla som si tabletku proti bolesti hlavy a šalát z chladničky. Tabletku som zapila a so šalátom sa presunula do obývačky.
Tam ma však čakalo prekvapenie.
,,Jack čo to ma znamenať?!"vykríkla no zároveň sa opýtala ukazajúc na cestovné tašky na zemi. Jack pribehol do obývačky a zaním Leo.
,,No vieš..."začal Jack a nervózne sa poškrabal po brade.

Hlásim sa z novou časťou.
Číta to vôbec niekto? Prosím napíšte mi do komentárov či mám pokračovať s týmto príbehom a čo by som mohla vylepšiť.
Ospravedlňujem sa za všetky chyby.

Vote&Comments

Just a little bit of luck!Where stories live. Discover now