1.

54 5 0
                                    

,,Em pohni sa!"zakričal na mňa môj brat. Teda moje dvojča.
,,Už idem!"odkričala som a zapla si náušnicu. Skontrolovala som svoj vzhľad v zrkadle. Mala som na sebe biele Á-čkove šaty pod kolena a na nohách biele baleríny. Okolo krku mi visela zlatá retiazka s príveskom v tvare E a biele perličky v ušiach.Vlasy som mala rozpustene a kulmov si spravila  vzdušné vlny. Make-up som nemala moc výrazny. Dala som si korektor,púder a na oči špirálu a lesk na pery. Ešte raz som sa na seba pozrela a opustila som svoju izbu. Dole ma už čakal môj brat ktorý bol zjavne nervózny.
,,Em máš už 17 ale trvá ti to horšie ako 60 ročnej babke!"ohriakol ma hneď keď som prišla k nemu.
,,No sorry ale mám na to právo som žena."povedala som mu a vzala si kabelku.
,,No dobre nerieš to teraz vonku čaká Leo."povedal mi. Počkať! Čo? Kto je sakra Leo?
,,Kto je Leo?"opýtala som sa brata. Bola som zmetená. Nikdy mi nijakého Lea nespomínal.
,,Bože veď chalan ktorého som stretol v LA keď som tam v lete bol. Presťahovali sa sem."dopovedal a ja som si práve rozpomenula.
,,No fasa zas ďalší sprosti debil."povedala som a pozrela na brata. Ten si povzdychol a otvoril mi dvere. Višla som von a uvidela tam stať toho chalana. Teda Lea. Nebol škaredý ba naopak. Bol veľmi pekný. Jeho hnedé vlasi mal nagelované a vyčesané dohora. Mal na sebe čierne džínsy s dierami na kolenách biele tričko a červeno-čiernu károvanu košeľu.
,,Sestrička daj pozor nech ti nevypadne slinka."povedal môj brat s pobavením v hlase. Pozrela som sa naňho a buchla ho päsťou do pleca. Prišli sme ku Leovi a brat si sním dal ich zložity pozdrav ktorý asi nikdy nepochopím. No dosť ma zaskočilo keď si dali facky. Nepochopiteľne som na nich pozrela a zatínala ruku v päsť.
,,Kľud sestrička to patrí medzi pozdrav."upokojil ma brat a Leo  sa uškrnul.
,,Ako sa volá táto kráska?"opýtal sa Leo môjho brata. Ja som iba pretočila očami. Nenávidim tento typ chalanov čo si myslia že sú nejaký bad boy a že im padne každá k nohám.
,,To sa opýtaj jej."odpovedal mu Jack. Prišiel ku mne a jeho orieškové oči vyhľadali tie moje modré. Mal naozaj pekné oči.
,,Ako sa voláš princes?"opýtal sa a ja som mu mala chuť vráziť päsť do tej jeho peknej tváričke za tú prezývku.
,,Ahoj som Emily."povedala som a podala mu ruku. On ju prijal a mierne ňou potriasol.
,,Ja som Leo. Veľmi ma teší princes."predstavil sa a ja som zavrčala. Jack si už nasadol do auta na miesto spolujazdca tak som sa rozhodla že si sadnem tiež a išla som otvoriť dvere od auta. Uz keď som sa dotýkala kľučky niekto ma predbehol. Chytil kľučku a otvoril mi dvere.
,,Nech sa páči princes."povedal Leo. Tykokos on snáď neprestane.
,,Teraz ma počúvaj. Ešte raz mi povieš princes moja päsť bude na tvojej tvári a to by bola škoda zničiť takú peknu tváričku."varovne som mu povedala. Jack na perednom sedadle sa začal smiať a Leo sa len uškrnul.
,,Drzé. Také mám rád."povedal Leo. Ja som si povzdychla a nasadla do auta. Toto bude ešte dlhý rok.Pomyslela som si a halvu oprela o okno auta.

Taaaaak! Tu máte prvú časť tohto príbehu. Čo na ňu hovoríte?

Vote&Comments

Just a little bit of luck!Where stories live. Discover now