14. fejezet

799 68 0
                                    

Namjoon

Négy hónapot kellett várnunk arra, hogy Kookie bevallja azt, hogy ő és Jimin már szakítottak. Elég sok ideig próbálta titokban tartani, de nem ment neki túl jól, hisz ahogy nőtt Tae pocakja ő is annál inkább kezdett ráragadni a kispapánkra. A helyzet az, hogy amint elmondtuk a helyzetet a BigHitnek arra kértek minket, hogy vonuljunk háttérbe. Az instagrammra posztolunk olyan képeket, amik mellkastól vannak, ha Taehyung is rajta van a képen és azt adtuk be a socialmédiának, hogy egy új albumon dolgozunk, amit emiatt meg is kell tennünk, hisz nem bukhatunk le. Taehyung egyre pufókabb arccal rendelkezik, de természetesen nem hízott el, csak az arca lett pufókabb, ami miatt még gyermekibb külsője van és az ARMYk egyszerűen imádják ezt a kis változást is rajta. Szerintem képesek lennének elfogadni a dolgot, de megértem a BigHitet is, hisz nem lenne túl pozitív reakciója azoknak az embereknek, akik nem szeretnek minket, plusz nem akartuk Taehyungot sem kitenni annak a fájdalomnak, amit a nem elfogadó emberek okoznának neki. Taetae most hat hónapos terhes, de még mindig nem tudjuk, hogy ki az apa.
- Mondd már el neki... - hallottam meg Jimin rimánkodó hangját az ajtó elől.
- Tudod, hogy mennyire megharagudna azért, amiért titkoltam előle ezt? - mormogta Kookie.

- Ha tovább húzod még ezt, akkor jobban meg fog haragudni. - háborodott fel Chim. - Ha a helyében lennék tudni szeretném, hogy ki az apja.
- De nem vagy a helyében. - szólalt meg kicsit hangosabban Kook.
- Még szerencse, hogy nem engem csinált fel egy olyan istenbarma, aki még elmondani sem meri, hogy ő a gyerek apja, ahogy a legjobb barátjának is úgy mondta meg, hogy mást szeret, hogy miközben basztak azt nyögte "Tae". - kiáltotta ChimChim.
- Nem a te döntésed, hogy mikor mondom el neki! Majd elmondom, ha felkészültem rá! - kiáltott vissza Jungkook. - Könyörgöm, még csak hat hónapos! Még van időm...

We are one family [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now