9. fejezet

881 66 1
                                    

Taehyung
A világ homályos volt körülöttem és a hangok is tompák, éreztem, hogy valaki cipel a hátán és az illatból tudtam, hogy Kookie az. Nem érzékeltem már semmit, olyan volt mintha minden megszűnt volna létezni...

Namjoon
Mikor beértünk az orvoshoz, addigra V nem volt magánál, így csak lefektettük az asztalra és az orvos rögtön oda is sietett hozzá. Látszott rajta, hogy ideges, mivel remegett a keze minden mozdulatánál.
- Dr. Kim! - sietett be egy ápoló nő, de az orvos csak leintette és ő távozott is.
- Taehyung sírt? - kérdezte remegő ajkakkal. - Mennyit hányt ma? Mennyit evett ma? Mennyit ivott? Valamivel fájdalmat okoztak neki?
- Kétszer hányt, de akkor mindent amit napközben ivott vagy evett... - motyogta Kookie.
- Egy almát evett ma és egy fél literes vízet ivott meg... - sorolta Jimin az igencsak kevésnek mondható mennyiségeket.
- Elmondta nekünk, hogy kisbabája lesz... - motyogta Yoongi. - De csak azért, mert rettentően felidegesítettem és megbántottam.
- Rendben. - fújta ki az eddig benntartott levegőt az orvos. - Kérem, most menjenek ki!
- De... - kezdett tiltakozni Hoseok.
- Semmi de, ha nem a gyerek apja egyikőjük akkor mind menjenek ki kivétel nélkül... - magyarázta Dr. Kim ellentmondást nem tűrően. Kislattyogtunk és pár perc múlva vissza is térhettünk, ahol V csak laposakat pislogva vizslatott minket. - A magzat rendben van és a kispapa is. Mindketten meglepően jól bírják az éhezést... a sírás miatt volt a láz. Egyen és igyon többet a kispapa még akkor is ha hányni fog. Kérem vigyázzanak rájuk... felírtam néhány gyógyszert, amit terhesség ideje alatt is lehet szedni. És szerintem pozitív hatása lenne, ha az apja végre felvállalná azt a gyereket, még akkor is, ha a kapcsolata tönkremegy.
Az orvos a mondandója közben minket pásztázott, de többször is megakadt a szeme Jungkookon, ami valószínűleg a cipelős dolog miatt történt.
- Köszönjük, Dr. Kim! - hajoltunk meg az orvos előtt, majd összekapartuk Taetaet, akinek szerintem fogalma sem volt, hogy hol van.

We are one family [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now