Yoonseok

970 36 3
                                    

Domom sa ozvalo vyzváňanie zvončeka a mladík s červenými vlasmi nechápavo zdvihol hlavu od krajania zeleniny. Nevedel kto by mohol tak neskorom čase otravovať. Ostrý nastroj ktorým si robil večeru položil na dosku ku zelenine a s tichým povzdychnutím šiel otvoriť dvere. No čakal všetko možné ale čo nečakal bolo to že uvidí svojho kamaráta celého od krvi. Na rukách mal spiacého chlapca s čiernymi vlasmi a bledou pokožkou. Keď si ho červenovlasok lepšie prezrel všimol si dvoch veci vytŕčajúc z jeho hlavy. Hneď mu došlo že pôjde o hybrida len nevedel o akého hybrida. Ale nechápal prečo bol hybrid ale aj jeho kamarát od krvi.

No než sa stihol niečo spýtať, jeho kamarát čo držal na rukách hybrida mu ho bez slova podal a zmizol mihnutím oka. Chlapec nebol ničoho schopný, iba nemo sledovať nočnú oblohu a tisnúť si hybrida ku sebe. Bolo mu jedno že sa tiež zašpinil od krvi. Červenovlasý chlapec párkrát zamrkal mihalnicami a zakrútil hlavou. Zatvoril dvere na svojom dome a s hybridom na rukách sa rozišiel do hosťovskej izby kde hybrida položil na posteľ. Teraz mal aspoň lepšiu možnosť si hybrida prezrieť. Čierne pramene vlasov mu padali do jeho nádhernej tvare.

Vyzeral ako keby bol vytvorený z porcelánu. Chlapca jemne pohladil po tvári a začudoval sa trocha nad tým akú mal hybrid jemnú pokožku. Prechádzal si najďalej chlapca pohľadom do kým sa nezastavil na krvavom fľaku na jeho mikine. Prehrabol si vlasy a chlapcovi mikinu dal dole. Myslel si že bude mať hybrid vážne zrazenia ale čiernovlasý hybrid mal iba malé škrabance sem tam nejakú modrinu. Hoseok, tak sa volal červeno vlasy chlapec nechal hybrida na chvíľu samého aby mohol ísť pre dezinfekciu a mastičku proti modrinám.

Postaral sa o hybridove rany a dal mu svoje oblečenie ktoré mu bolo síce väčšie ale nemyslel si že by to spiacému hybridovy nejak moc vadilo. Nechal chlapca spať a vrátil sa ku svojej rozrobenej práce. Hlave mu stále vŕtalo prečo mu jeho starší dlhodobý kamarát doniesol dobitého hybrida a kam on odišiel? Bol pri Jinovi zvyknutý na to že často pomáhal nevinným ľuďom ktorý sa dostali bitky. No nikdy sa nestalo to že by on skončil až dobitý do krvi. Mohol aspoň u neho ostať. Pomohol by mu s ranami a možno by sa niečo dozvedel o chlapcovi ktorý bol u neho. Ale jeho kamarát zmizol tak ako sa objavil.

Hoseok stále kontroloval čas ma hodinách. Prišlo mu že čiernovlasý hybrid spí nejak dlho. Ešte raz sa pozrel na hodiny na stenách a šiel skontrolovať hybrida jeho dome. S tichým krokom vošiel do hosťovskej izby. Opatrne otvoril dvere a pozrel sa dnu. Pohľad červenovlasého chlapca padol na posteľ kde ešte spal hybrid. Červenovlasok zatvoril po tichu dvere a presunul sa ku posteli. Hoseok odhrnul chlapcovi ofinu z tváre a usmial sa. Pohľadom zastavil na hybridovych ušiach. Podľa tých uši určil že išlo o vlčieho hybrida. Mal nutkanie sa ich dotknúť, zistiť ako moc sú jeho uška jemné. Ale toto nutkanie potlačil.

Sledoval ako hybrid spal, to si aspoň červenovlasý chlapec myslel. Čiernovlasý hybrid už bol nejakú dobu hore ale iba sa tváril že spal. Čakal na pravý moment aby mohol zaútočiť. A ten pravý moment bol keď zaznamenal že sa mladík ktorý bol pri ňom narovnal a vykročil ku dverám. Čiernovlasý hybrid otvoril oči a po tichu sa dostal z postele. Tichým ale rýchlym krokom sa dostal ku červenovlasému chlapcovi a zatvoril mu dvere rovno pred nosom. S rukami sa zaprel pri chlapcovej hlave a po tichu sa zasmial sa. Vycítil že mladík pred ním stuhol a vyžaroval z neho strach.

,, Nemal by si len tak nechať u seba cudzieho človeka a hlavne keď ešte ani nie je človek." hlasom akým to povedal hybrid donútil červenovláska sa zatriasť strachom ale aj vzrušeným. S ruky ktorými sa zapieral o dvere premiestnil na chlapcove boky a otočil si ho ku sebe. Chcel si ho obzrieť poriadne, je pravda že červenovlasého párkrát videl na fotkách. Zapáčil sa mu ale takto sa mu páči ešte viac. Chlapca oprel o dvere a oblizol si dolnú peru. Už sa nevedel dočká keď zistí ako moc je úzky. Už teraz sa nevedel nabažiť toho keď ho bude počuť kričať a vzdychať jeho meno.

Oneshot (BTS)Where stories live. Discover now