twenty-five - oh really?

3.9K 164 21
                                    

Jeho rty byly tak sladké a chutné, nechtěla jsem ho přestat líbat. Je možné dostat za takovou chvíli závislost? Byla jsem tím snad posedlá. Jeho ruce klouzaly po mých bocích a bylo to moc příjemné, chtěla jsem aby jsme tak zůstali na pořád. Harry se po chvilce odtáhl, prohrábl si své lehce rozcuchané vlasy od větru a kousl se do rtu. "To se sakra nemělo stát." Řekl po chvíli, když mi upřeně koukal do očí. Rychle jsem zamrkala a pozvedla obočí. "Co?" Vydechla jsem, proč to sakra říká? Byla jsem zmatená, jeho ruce se pustily mého těla a já se cítila divně, jakoby jeho ruce ke mě už patřily. "Nemělo se to prostě stát, je to špatné." Promnul si spánky a otevřel dveře od auta. "Nastup." Řekl až skoro s rozkazem a já ho poslechla, hned jsem nasedla na sedadlo spolujezdce a Harry s prudkým dýcháním nastartoval. Nechápala jsem co se stalo, proč se to nemělo stát. Přišlo mi, že po tom celou dobu toužil a já byla opravdu zmatená. 

Cesta probíhala v tichu a mně to bylo dost nepříjemné, Harry se soustředil na cestu a nevěnoval mi žádný z jeho pohledů. "Harry.." Zamumlala jsem, ignoroval mě a mě to užíralo. Nic jsem mu neudělala a on se ke mě chová takhle. "Sakra mluv se mnou, co se stalo?" Řekla jsem hlasitěji. "Přestaň Anabel to, že jsme se sakra políbili neznamená, že je mezi námi nějaké pouto." Zavrčel a já si povzdechla. Slzy ihned zaplnily mé oči a já je nechala volné stékat po mých tvářích. Byla jsem tak naivní, věřila jsem jeho hloupým řečem o tom, jak jsem nádherná, že jsem jeho princezna a podobné věci, ale byly to lži. Hnusné a špinavé lži. "Oh vážně?" Šeptla jsem a otočila se na něho. Omotal si mě okolo prstu tak rychle aniž bych stihla něco udělat. Nemělo se to stát, tohle celé se sakra nemělo stát. Neměla jsem nikdy poznat Harryho Stylese.

Dojeli jsme domů a já hned bez rozmýšlení vběhla do domu. Nechtěla jsem s ním vůbec mluvit, nechtěla jsem ho ani vidět. Zhnusil se mi, zachoval se jako hajzl. Vyběhla jsem schody do mého pokoje, kde jsem si z nohou hned skopla ty nepohodlné mučitele, kterým se říká lodičky a hodila jsem s sebou na postel. Do mého bílého povlečení se zapíjela řasenka, která se mi roztékala pod náporem slz. Bylo mi to ukradené, chtěla jsem prostě plakat. Chtěla bych tu mít mamku, vše bych ji řekla, ale teď tu nebyla a já ji nechtěla volat. Zbytečně bych ji stresovala a to jsem nechtěla, možná by ji i táta přesvědčil, že lžu a to jsem nechtěla.

Plakala jsem dlouho, divila jsem se, že jsem ještě nějaké slzy měla. Harry se za mnou ani jednou nestavil. Byla jsem ráda,ale zároveň jsem moc chtěla aby za mnou přišel, aby mě objal a řekl mi, že to tak nemyslel. To se bohužel nestalo, z jeho pokoje jsem slyšela hudbu, byl to asi Mozart nebo něco podobného, netušila jsem, že něco takového poslouchá a překvapilo mě to. Zvedla jsem se konečně po pár hodinách z postele a šla jsem do kuchyně, pomalu jsem scházela schody, nechtěla jsem dát najevo, že opouštím pokoj a nechtěla jsem abych se s ním viděla. Když jsem sešla schody hned jsem se dostala do kuchyně, kde jsem si do skleničky nalila džus z lednice. Celý obsah jsem hned vypila a následně kuchyň opustila. Šla jsem ke schodům, zasekla jsem se, když se na proti mě vynořilo Harryho mohutné tělo a já smutně vydechla, odvrátila jsem od něho pohled a beze slov jsem kolem něho prošla. Jeho ruka v tu chvíli chytla tu mou a otočil si mě k sobě. "Nesahej na mě." Sykla jsem a snažila jsem se vymanit z jeho sevření. "No tak Anabel, nechovej se jako malé dítě." Protočil oči a já se ironicky zasmála. "Děláš si ze mě legraci, že ano?" Pozvedla jsem obočí a on se zhluboka nadechl pustil mou ruku, ale jeho oči se stále vpíjeli do těch mých. "Děláš, jakoby jsi to nečekala." Uchechtl se a složil ruce na hruď. "Ne Harry nečekala, kdyby ses ke mě nechoval, tak jak ses choval možná bych to i pochopila."

"No jistě! Člověk se snaží být milý a hned se z toho mají vyklubat nějaký posraný city?!" Řekl se zvýšeným hlasem a já s úlekem nadskočila. "Sakra vzpamatuj se Anabel, takhle to kurva nefunguje." Dokončil a mě znovu slzy tekly po tvářích, hned jsem od něho odvrátila pohled a šla do pokoje. "Jsi takovej hajzl Stylesi!" Vykřikla jsem po něm a hned jsem se dostala do pokoje, který jsem zamkla. Jestli se Harry pokouší o vtip, tak ať s tím přestane, protože tohle není vtipný ani na boha. 

Rozhodla jsem se si dát vanu, potřebovala jsem se uvolnit, tohle byl jeden z nejhorších dnů v mém životě. Zachoval se tak hnusně, opravdu hnusně, ani Louis mi tak neublížil a to mě opil a skoro se se mnou vyspal. 

Relaxovala jsem ve vaně, poslouchala jsem své oblíbené písničky, co mi hráli v telefonu a užívala si klid, snažila jsem se na to nemyslet, ale písničky mi vůbec nepomáhaly.

Feeling used

But I'm still missing you

And I can't see the end of this

Just wanna feel your kiss

Against my lips


<><><><><><><><><><><><><><>

Doufám, že teď na Harryho nejste naštvaní jak se zachoval :D 

Můžete psát do komentářů, proč si myslíte, že se takhle chová ♥

Další díl snad bude ještě tento týden, pokusím se o to♥

All the love Sxx

P.S. : písnička použita na konci je v médiích ( i hate u, i love you - gnash ft. olivia o'brien)

Dolly Fucker | Harry Styles | slow updateKde žijí příběhy. Začni objevovat