ten - niall

5.5K 203 21
                                    

Pomalu jsem se blížila ke kinu, . Čas na mobilu mi oznamoval, že mám ještě pět minut, než přijde Niall. Zahlédla jsem nedaleko ode mě dřevěnou lavičku dominující menšímu parku. Mé myšlenky znovu zaplavily myšlenky na pana Stylese, které mi znovu na těle vytvořili husí kůži. Přemýšlela jsem nad vším co se dnes přihodilo, možná měl se mnou v úmyslu přesně to, co v tom snu, nebo možná i něco horšího. Při přemýšlení jsem konečně zahlédla v dáli Nialla, který se nesl jako kdyby mu patřil svět ale i to jsem na něm zbožňovala. Když konečně došel až ke mě, zvedla jsem se a lehce ho objala, přičemž si mě přitiskl na sebe víc. "Rád tě vidím Anabel." usmál se a z obětí se odtáhnul. "Vždyť já tebe taky." lehce jsem mu prohrábla jeho blond vlasy, které se už pomalu barvily ke své přírodní barvě. Lehce se na mě zamračil, když uviděl můj ne moc šťastný výraz. "Děje se něco?" mávla jsem rukou a konečně se pomalu rozešla ke kinu. "To nestojí za řeč."

Hned po té mě chytl za ruku a tím zastavil mou chůzi. "Jsem tvůj nejlepší kamarád a jakožto tvůj nejlepší kamarád nerad vidím, jak se trápíš." Povzdechla jsem si a začala Niallovi vyprávět co vše se stalo, od mého snu až po momentální chvíli. Niall celý můj příběh poslouchal, jako malé dítě, které poslouchá pohádku na dobrou noc. Občas se i zamračil, protože se mu nelíbilo jak se ke mě Styles chová. "Mu dám přes hubu chceš?" řekl Niall tvrdě, bohužel jsem se začala smát při pomyšlení jak komicky byl Niall vypadal kdyby se pokusil praštit pana Stylese. Za prvé je Niall snad o půl hlavy menší, o patnáct let mladší a taky hlavně ne tak svalově zdatný jako Styles. "Něco vtipné?" zakroutila jsem hlavou a konečně jsme se vydali do kina, kde nám za pár minut už promítali film. Bohužel i když jsem byla s Niallem, nemohla jsem přestat myslet na Stylese.

Niall koupil lístky a já už nedočkavě stepovala u jídla. "Tady je někdo nenažranej." rýpnul si do mě Niall a hned na to koupil jeden velký popcorn a nachos se sýrovou omáčkou a dvě velké coly. "Pořád si pamatuješ co mám nejradši." usmála jsem se a převzala si své nachos, do kterých jsem se hned pustila. "Co jsi vybral?" zamumlala jsem s plnou pusou. "It." řekl prostě a podal mi mou colu. Ochotně jsem si ji převzala a následovala Nialla do sálu. Byla jsem hrozně ráda, že Niall vybral It, protože tento horor přímo miluju a Bill Skarsgård hraje svou roli opravdu skvěle. "Tenhle film miluju!" vypískla jsem, uvelebila jsem se do sedačky, přičemž jsem si všimla, že Niall koupil dvojsedadlo. "Trochu opožděná reakce ne?" tlumeně se zasmál, jelikož film začal. "No a" svraštila jsem obočí a hodila jsem po něm popcorn, který jsem si vzala z Niallovi krabice. "Kdyby ses bála, nevadí mi když se trochu přitulíš." mrknul. "To asi nehrozí blbečku." šťouchla jsem ho do žeber a hned potom jsem už konečně mohla sledovat můj oblíbený film. I přes to, že je to můj favorit mezi filmy jsem to nedokázala absolvovat bez leknutí, čehož si všimnul Niall. Otočil se na mě s obrovským úšklebkem, který mě neskutečně iritoval. "Opravdu se můžeš trošku přitisknout" tentokrát si nechal na svém obličeji neutrální výraz. I když by mi to neylo úplně proti srsti, věděla jsem, že má přítelkyni a nepřipadalo to v úvahu. "Nialle ne." zašeptala jsem abych nerušila všechny ostatní. Niall se na mě silně zamračil a otočil se na plátno, přičemž se úšklebek objevil na mojí tváři snad možná větší než ten jeho před chvílí. Ten mi vydržel do chvíle, dokud tam nebyla lekací scéna. Uplně jsem na ni zapomněla.

V tu chvíli měl úšklebek na tváři zas Niall. "Poslední nabídka An". Chtěla jsem ho mít konečně z krku a tak jsem se k němu nakonec natiskla. Držela jsem se ho jako klíště a nehodlala ho pustit. On mě na oplátku jemně hladil po zádech. Po chvíli se jeho ruka začala "nenápadně" sunout dolu na můj vkus až moc blízko zadku. Doufala jsem, že jeho ruka se nebude už posunovat dolů ale i přes to jsem ji posunula víš. Nespokojeně zamručel a zase ji posunul ještě víc dolů v tu chvíli už jsem se od něho chtěla odtáhnout, ale on mě nechtěl pustit. "Nialle pusť mě sakra." hned jak jsem to dořekla mě pustil a do konce filmu nepromluvil ani slovo a ani na mě nesáhnul.

Když film skončil, pomalu jsem následovala Nialla až ven před kino. Zastavil se kousek od vchodu, otočil se na mě a svraštil obočí. "Já myslel, že mě pořád chceš Anabel."

"Nialle-" povzdechla jsem si. "- trvalo mi hrozně dlouhou dobu, než jsem se z toho vzpamatovala  a teď jsem ráda, že už na to nemyslím." Niall zakroutil hlavou. V tu chvíli se ke mě přišel, ruku položil na mou tvář a jemně mě políbil. Nepotřebovala jsem se ani rozmýšlet, jestli je toto správné. Okamžitě jsem se odtáhla, má dlaň se ihned setkala s jeho tváří, kde nechala růžový otisk. "Jsi normální? Posloucháš mě vůbec? Poslouchal jsi co jsem ti teď říkala?!" vykřikla jsem směrem k němu. Hned poté jsem se otočila a rychlou chůzí jsem šla pryč, netušila jsem kam ale hlavně daleko od Nialla. 

Nechala jsem se svými nohami dovést až do nedalekého parku kde jsem obsadila nejodlehlejší lavičku. Slzy mi volně stékaly po tvářích, neřešila jsem to, to byl ten poslední problém, co mě trápil. Opět mě pohltily myšlenky na pana Stylese ale teď se k němu přidal i Niall. Ani jsem si neuvědomila kolik je hodin. Když jsem se od telefonu dozvěděla, že je pár minut po dvanácté odpoledne jsem se zhrozila, že jsem byla pryč tak dlouho. V duchu jsem si pro sebe zaklela a rozběhla se domů. K domu jsem přiběhla v rekordním čase, který byl sedm minut. Modlila jsem se ke všem bohům ať není pan Styles u nás. Snažila jsem se co nejtišeji otevřít hlavní dveře a taky se musím pochválit, že se mi to povedlo. Moje boty šly dolů tak jako bunda a doufám že neslyšně jsem šla chodbou ke schodům, ale v pulce pohybu jsem se zasekla. Vyrušilo mě odkašlání, které se ozvalo za mnou. Pomalu jsem se otočila a zahlédla osobu, která byla poslední na mém seznamu lidí, co bych teď chtěla vidět. Stál tam přede mnou v celé svojí kráse, odporná košile, co mu kupodivu slušela a jako obvykle černé džíny. Jeden pohled na jeho obličej stačil na to abych poznala, že je vážně hodně naštvaný. Rychlým krokem si to ke mně razil ani jsem nemrkla a už jsem byla natlačena jeho tělem na zeď. Jeho rychlý dech, který byl horký kvůli naší blízkosti mi dopadal na tvář. Působil jako rozzuřený býk, kterého provokoval toreador s červenou vlaječkou. Takhle mi fuňel do tváře ještě pár minut. "Běž laskavě do pokoje Anabel, musíme si promluvit o tvém velmi špatném chování." Potom odešel jako by se nic nestalo a my si jen povídali o počasí.


Poděkujte za tento díl úžasné NelaOndisova , nebudu tě moc vychvalovat ještě by sis na to zvykla :DD

neměla jsem v plánu dnes tento díl zveřejnit ale tu je a snad se vám líbí :D

All the love S xx

Dolly Fucker | Harry Styles | slow updateKde žijí příběhy. Začni objevovat