nineteen - birthday 1/2

4.2K 185 36
                                    

Nevíte o někom, kdo dělá skvělé covery a trailery? ♥


Dny pomalu ubíhali, my se s Harrym sbližovali čím dál víc. Skvěle jsme si rozuměli a stávali se z nás přátelé. Alespoň si to myslím. Harry se mě přestal dotýkat na místech, kde mi to bylo nepříjemné a víc se zajímal o mé pocity. Občas mě objal a občas mi dal polibek do vlasů, ale to bylo vše. Myslím, že jsme na správné cestě být spolu za dobře, nebo hlavně já. 

Dnes tu byly konečně mé narozeniny, seděli jsme venku na terase, kde se celá oslava odehrávala. Byli tu jen moji nejbližší přátelé a já byla konečně zase po dlouhé době šťastná. 

Štvalo mě ale, že Harry byl zalezlý doma a nechtěl tu s námi být, nebo spíš se mnou. Chápu, že tato oslava, asi neni pro něho, přeci jen je značně starší než my ale bylo mi to líto. Nechtěla jsem od něho žádný dárek, stačilo by mi, kdyby tu byl se mnou. 

"An, co je? Nebavíš se?" ozval se z druhé strany stolu Louis a ustaraně se na mě podíval. Já pouze zakroutila hlavou a usmála se. "Něco tě žere a já to vidím." nenechal se odbít, všichni ostatní s ním očividně souhlasili, nechtěla jsem jim přiznávat, že tu prostě chci člověka, o kterém jsem jim ještě nedávno říkala, jak moc mi vadí a jak ho nemůžu vystát. "Fakt mi nic není, jsem v pohodě." snažila jsem se znít přesvědčivě. Louis pouze kývnul a dál si povídal s Niallem o fotbale, Niallova přítelkyně Hayley se k nim s radostí přidala, i když nevěděla o fotbale vůbec nic. Nechápu, proč jsem Niallovi udělala takovou radost a pozvala ji, i když mi už jen pohled na ni drásá nervy. Nemám sice důvod ji nesnášet ale to jak se předvádí je hrozné. Noelle a Alexys se na mě snažili mluvit a neustále mluvili o Harrym. Což jsem se snažila ignorovat, už jen z toho důvodu, že tu nebyl a mě to bylo opravdu líto. Zvedla jsem se ze židle a přešla jsem ke stolu, na kterém bylo položené všelijaké nealkoholické pití. Nalila jsem si sprite a pomalu ho usrkávala, stále mimo ně. 

"Vážně ti něco je, vždyť víš, že mi můžeš říct cokoliv, známe se tak dlouho Anabel." zaslechla jsem Louise, který se u mě nečekaně objevil, asi ho taky začali kecy Hayley nudit. "Lou, fakt mi nic není, jen mi trochu vadí Hayley, nic víc nic míň."

"Jo, je otravná, předtím byla v pohodě ale teď bych ji nejradši prohodil oknem." hned jak to dořekl, oba jsme se začali smát, rychle se u mě objevila Noelle s Alexys. "Louisi, nechápu co jsi s ní udělal ale jsem ráda, že už nevypadá jako nasranej mrož." pronesla Noelle a já ji bouchla do ramene. "Takže, když už jsi takhle v pohodě, můžeme ti konečně dát dárky." vypískla Alexys a já si povzdechla. "Nechci abyste mi cokoliv dávali." protočila jsem oči, ale i přes to jsem se usmála. "Přece ti něco musíme dát." Objevil se u nás Niall, bez Hayley vyjímečně. "Kde je Hayley?" ne, že by mě to zajímalo ale nechtěla jsem aby se potulovala u mě doma, už jen z důvodu, že tam je někde Harry.

"Šla na záchod." řekl prostě Niall a pak se lehce usmál. "Je fakt skvělá, nemohl jsem si přát lepší holku." dodal spokojeně, třeba opravdu nebyla tak špatná, jen já jsem dělala ukvapené závěry a nedala jsem ji ani šanci, celé to ale pokazil Louis, který se začal šíleně smát. "Je tu něco k smíchu?" Niall se zamračil a podíval se na Louise, který se smíchem nepřestával. "Jo." odpověděl. "Jo a co?"

" To že sis nemohl přát lepší holky než je ona.. to už i ten chleba je lepší" rukou namířil na chleba, kterého držel v zobáku nějaký pták, sedící na větvi stromu kousek od nás. Na to se hned všichni rozesmáli kromě mě. Chápu je otravná a vlezlá, ale když je s ní šťastný tak je to jeho věc a nemůžu mu bránit je to jeho vlastní volba.

Pila jsem dál a snažila se nevnímat jejich momentální hádku, pila jsem svůj sprite z kelímku. Přišlo mi, že má trochu nahořklou chuť ale snažila jsem se to nevnímat a pila jsem dál. 

Po zjruba půl hodině, jsem začala pociťovat mírnou změnu mého stavu a já se cítila skvěle, jakoby mi nic nebylo, občas se mi sice zamotaly nohy ale neřešila jsem to a nalívala si další a další kelímek sprite. 

Začala točit malinko hlava, ale dávala jsem to na vinu Louisovi, který vedle mě kouřil jednu cigaretu za druhou. Rozhodla jsem se ještě víc napít a jít si sednout.  Jenže jsem tomu moc nepomohla za chvíli to bylo horší a všechno mi připadalo vtipné a Louis, který si se mnou celou tu dobu povídal snad nejvíc, mi začínal připadat atraktivnější víc, než kdy před tím.

Nevnímala jsem své myšlenky, tak moc jak bych měla, a proto jsem se chtěla s Louisem sblížit víc než normálně, to mě ale přešlo, hned jakmile jsem zahlédla Harryho sledujícího mě z poza okna.  

Když si ale všiml, že se na něho koukám ihned zmizel jako stín ve tmě.


<><><><><><><><><><><><><><>

děkuji NelaOndisova xx

podívejte se prosím na tento profil, který vlastním právě ní monaxnela máme tam zveřejněný texting s Harrym ♥

Na mém profilu na zdi jsem se vyjádřila k tvoje tvář má známý hlas, sorry not sorry

Doufám, že se vám díl líbil♥ a já jdu spát protože jsem neskutečně unavená ♥

all the love S xx

Dolly Fucker | Harry Styles | slow updateKde žijí příběhy. Začni objevovat