two - my father

8.5K 256 16
                                    

Harryho oči se silně vpíjely do těch mých. I přes to, že jsem se snažila uhnout pohledem, nikdy mi to nedalo a já se na něho musela znovu podívat a pořádně si ho prohlédnout. Jeho delší vlasy po ramena byly hnědé a každý pramen se vlnil na jinou stranu. Jeho zelené oči byly do široka otevřené, sledující každý můj pohyb. Rty měl narůžovělé až mi připadalo, že snad používá rtěnku.

Myslím, že by jste měly odejít do pokoje." Promluvil otec, povzdechla jsem si, úplný opak Harryho, ten se usmíval od ucha k uchu.
„Jistě." Odpověděl Harry, jeho urostlé tělo se dalo do pohybu a já ho nechtěně následovala. Tato cesta do pokoje byla snad nejdelší na světě, což by nebylo tak hrozné, pokud tedy nepočítám chůzi po schodech, při které mi stoprocentně koukal na zadek.
Posadila jsem se na svou postel. „Jestli chcete posaďte se na židli u stolu." usmála jsem se na něho zdvořile. Nechtěla jsem aby se vedle mě posadil, neměla jsem z něho dobrý pocit.
Pouze přikývnul a posadil se.
„Slyšel jsem od tvého otce, že nejsi zrovna dvakrát hodná." Chtěla bych říct, že se na mě podíval ale bohužel mám pocit, jakoby na mě civěl celou dobu.
„Nevím, příjde mi, že se chovám normálně." usmála jsem se s vynuceným úsměvem. Harry sjel pohledem na mé nohy, kde jsem si všimla, že kousek mé sukně je vyhrnutý víc, než by měl. Rychle jsem to narovnala.
V rozpacích jsem se zvedla a přešla k oknu.
„Já rád zlobivé holky." promluvil konečně, bylo tu strašné ticho.
Dostával mě do kolen, nechtěla jsem si to ale připustit.
„Pověz mi něco o sobě Anabel." Usmál se, dělá něco jiného, než to že se usmívá?
„Nevím co, nejsem zajímavá." Pokrčila jsem rameny a vrátila se zpět na svou postel.
„Hloupost!" Řekl nesouhlasně. „Každý je zajímavý." Lehce jsem protočila oči. „Já ne." Odsekla jsem. „Chápu, že nejsi odvařená z toho, že tu musíme být spolu ale věř mi dokáže semnou být sranda-" odmlčel se a přešel ke mě, bez mrknutí se mi zadíval do mých očí „- taková sranda, jakou jsi ještě nezažila." Olízl si vrchní ret a vrátil se zpět na své místo. Moje srdce mi bilo, jakoby mi mělo vyskočit z hrudi.
„Tak povídej."
„Fajn, jmenuju se Anabel Farlow, je mi patnáct, čtvrtého října mi bude šestnáct, ráda kreslím, hraju fotbal za školní dívčí tým." Harry mě napjatě poslouchal, jakoby se o mě vážně zajímal. „Nedělejte, že vás to zajímá." Řekla jsem lehce uraženě.
„Ale mě to doopravdy zajímá, chci vědět vše o své nové studentce." Harry se ušklíbl.
„Řekněte mi i vy něco o sobě Harry." Přemýšlela jsem, jestli mě to bude zajímat stejně tak, jako jsem jeho zajímala já.
„Nepříjdeš mi jako člověk, kterého zajímají ostatní."
„Ne, že by mě nikdo nezajímal, pouze jsem přestala věřit mužům, od té doby co se můj otec změnil." Harry znovu se zájmem přikyvoval.




Ahoooj, hlásím se s dalším dílem Dolly Fucker. Po jak dlouhé době? 10 měsíců? Ups 😂😂 snad se vám tento díl líbil.
A pokud se nudíte, tak si můžete přečíst na mém druhém profilu SweetieBooHahah příběh s názvem Wanted, také s Harrym ❤️

All the fucking love Sxxx

Dolly Fucker | Harry Styles | slow updateKde žijí příběhy. Začni objevovat