31

100 8 0
                                    

Avery hamarosan ide ér, ezért hozzam fel pattogatott kukoricát, üdittőt meg ilyenek mert ugyis tudom hogy a fél estét filmezéssel töltjük.
Épp az ágyon ülve neteztem amikor Avery nyitott be a szobámba és elég furán nézett.

-Mi történt Avery miért nézel így?-kérdeztem tőle.

-A bátyád nem akar felöltözni? Csak egy törölköző volt a derekán amikor ajtót nyitott nekem. -mondta Avery. Oké nekem itt végen van. Elnevettem magam.

-Ja...nemrég végezhetett a fürdéssel. -mondtam mikor már sikerült abbahagynom a nevetést.
Avery leült velem szembe az ágyra majd ő is nevetett.

-Na mesélj. -nézett rám mosolyogva és enni kezdte a pattogatott kukoricát.

-Azt a filmre hagyd meg ne most edd.-szóltam rá de csak legyintett.
Elkezdtem neki mesélni onnan hogy a bálon felkért egy táncra, megcsókoltam, beszélgettünk, azt mkndta szeret, haza hozott, együtt aludtunk, meg ami reggel történt. Meg hogy holnap elmegyünk moziba.

-Istenem ez de édes. -mondta Avery és a kezét a szívére tette majd nagyot sóhajtott. -Szóval szeret

-Igen..azthiszem. -mondtam

Ezután még beszélgettünk meg vihogtunk majd elindítottam egy filmet. Na már most ha mi ketten filmet nézünk az mindog ugy van, hogy horroral kezdünk, majd egy vígjáték a végén meg egy romantikus film. Horrornak megnéztük az Apácát, ami hát...sokan mondják hogy nem valami ijesztő, de mi Averyvel majdnem szívrohamot kaptunk. A vígjátéknak megnéztük a Partiállatot. Na hát azon besírtunk. Nagyon beteg komolyan már fájt nevetni. Romantikus filmnek pedig az örök kedvencet a Szerelmünk lapjai.
Már rég elmúlott éjfél is amikor kikapcsoltam a laptopom és befeküdtünk az ágyba. Már majdnem elaludtam amikor Avery elkezdett nevetni.

-Mit nevetsz?-fordultam felé és felkapcsoltam a kis lámpám az éjjeli szekrényemen.

-Ez olyan vicces. Tegnap Calum volt az ágyadba, ma meg én. Ejj Lia.-mondta tovább nevetve. -De ugye tényleg csak alidtatok itt? Mert nem akarok olyan ágyba feküdni amin elötte este öhm..tudod. -mondta nevetve Avery

-Te hülye vagy.-mondtam.-Aludjál már inkább! -mondtam és kicsit én is nevettem majd lekapcsoltam a lámáp és becsuktam a szemem.

-Lia

-Nyugi. Tegnap csak aludtunk.-mondtam mielött még bármit is mondhatott volna.

-Ja oké. Jó éjt.

-Neked is.-mondtam majd végre sikerült elaludnunk.

Ugye milyen ró reggel arra kelni hogy egy talp van az arcodnak nyomódva? Aha szerintem se. Ahogy felültem az ágyon csodálkozva néztem Averyre aki teljesen megfosrult az ágyon. Így került a talpa az arcomhoz és akkor Ő ezért ölegeti a lábam és beszél hozzá. Nevetve kimásztam az ágybol, majd oda raktam Averyhez egy párnát, hogy ölelgesee azt. Becsuktam az ajtót majd lementem.

-Jó reggelt.-köszönt a bátyám a nappaliból.

-Neked is. Mit csinálsz?-kérdeztem

-Csak Vanessával irogatok. Holnap eljön ide. -válaszolta Dave.-csinálltam reggelit nektek is.

-Wow. Köszi szeretlek!-mondtam majd megfogtam a két nagy tányér gofrit és felmentem az emeletre.

-Jó reggelt.-köszöntem Averynek majd oda adtam az egyik tányér gofrit neki.

-Köszi. Öhm...miért feküdtem forditva az ágyon?

-Nemtudom de a lábamat ölelgetted majd azt mondtad szeretlek Luke.-mondtam nevetve.
Miután megettük a reggelinket (köszönjük Dave) bementem a fürdőbe gyorsan lezuhanyoztam majd a fürdőböl kilépve Averyvel cseréltem helyet. Amíg Ő a zuhany alatt volt én addig felvettem egy kényelmes ruhát majd megszárítottam a hajam a hajszárittóval amit magammal hoztam.
Késöbb Avery is megszárította a haját majd kiterültünk az ágyon csatlakoztattuk a laptopot a tv-re majd elindítottunk egy zenét youtubeon.

Barát a múltból /C.T.H./Where stories live. Discover now