26

89 5 0
                                    

Reggel sikerült az arcomrol lemosni a betüket. Igen...este a dalszövegen feküdtem, így néhány betü meglátszott a homlokomon..is. Meg ugy az egész fejemen.
Mikor végre sikerült emberi kinézetet varázsolni magamra a szekrényemhez lépve felvettem egy  fekete rövid farmert és egy bordó felsőt, felvettem a táskám és indulásra kész voltam.
-Jó...reggelt..-mondtam kicsit meglepetten. Aha ja hogy Dave haverjai itt aludtak. Vagyis még mindig alszanak. Mind a 3an a nappaliban. Dave a fotelban ülve alszik, az egyik a nagy kanapén van elterülve a másik meg a szőnyegen hason fekszik és az egyik lába a kanapén van. Oké miután megörökítettem ezt a csodás lánytványt egy fényképel is, bezártam az ajtót és elindultam suliba.
Út közben írtam Averynek hogy merre van, majd amikor a sulihoz értem akkor ismét ránéztem a telefonomra.

Avery: Dokinál vagyok😫😫😫😫

Lia: Mi történt?😫

Avery: Elkaptam valami szart😫

Lia: Uhhh. Jobbulást😫❤️

Elraktam a telefont majd a büféhez mentem, szerencsére most nem volt elöttem sor. Eloakoltam amiket vettem majd a tesi terem felé mentem.

-Elnézést Summers kisasszony. Megkérhetném valamire?-kérdezte a tesi tanárunk.

-Jóreggelt. Persze.

-Megtenné hogy a tanáriból elhozná a sport táskámat? -kérdezte.

-Öhm..oké. -válaszoltam majd vissza indultam a nagy épület felé. A tanáriba megkaptam a nagy sport táskát és azt hittem megszakadok.

-nem nehéz a táska? -kérdezte Calum

-De..igen. -mondtam és reménykedtem hogy átveszi....ja..elhittem.

-Akkor tedd le. -mondta majd nevetni kezdett.

-Hogy te mekkora paraszt vagy Calum Hood! -mondtam mérgesen majd tovább cipeltem a nehéz táskát le a tesihez, amugy amikor megkért drága tesitanárunk hogy vigyem le a teremhez a sport táskáját nem gondoltam hogy ennyire nagyon nehéz lesz.

-Lia, tudod hogy szeretlek....szivatni.?! -mondta és tovább nevetett.

-Marha vicces vagy. Ugye tudod hogy én is szeretlek? Szeretetből foglak megőlni téged!

Amugy tényleg nagyon nehéz volt a táska amit cipeltem. Oké nem fogok vele megszakadni, de azért van sullya.
A fiúk mind bunkón viselkednek, mi meg oda vagyunk értük. Ez már csak ilyen.
Persze Calumtól már megszoktam hogy mindig máshogy viselkedik.
De bevallom már kezd idegesitteni hogy egyszer normális, egyszer meg egy világi bunkó.

-na. Add ide. -mondta Calum majd elvette tőlem azt a hülye táskát.

-Köszi. Azthiszem. -mondtam halkan.
Calum csaj egy mosolyal válaszolt. Mikor a tesihez értünk Calum lerakta a kis "tesi tanári" elött a táskát majd Ő az egyik Én pedig a másik irányba indulva mentünk az öltözők felé.
Belépve a lány öltözőbe majdnem meg lehetett fulladni Emma olcsó kínai parfümjétől. Mondhatom mennyire kellemes volt. Lepakoltam a szokásos helyemre majd miután átöltöztem mentem volna ki de persze valaki meglökött véletlen. Aha véletlen.

-Jaj bocs nem láttalak. -nyávogta Emma majd nevetett.

-Persze. Nem is csodálom a fél méterem mű szempilláid akadályozzák a látásod. -válaszoltam vissza majd kimentem az öltözőböl. Hallotam hogy Emma még valamit magyaráz a barátnőinek de igazából nem is nagyon érdekelt. Mielött kiléptem volna a tesi öltözőböl még összefutottam a tesi tanárunkal aki megköszönte, hogy lehoztam neki a táskát.
Vissza érve az épületbe a szekrényemhez mentem, majd miután kivettem a matek cuccom a terem felé mentem. A szünetnek gyorsan vége lett. Szinte elsőként értem a terembe, hogy a tanár még valami megjegyzést tenne hogy kések vagy valami...
Oké hogy egy tanárnak nem kell minden gyereket szeretnie.....de ez már sok. Jó mondjuk én se voltam a legnormálisabb az első matekon. De mindegy már. Az órát természetesen egy kis dolgozattal kezdtük. Az oké hogy nem vagyok egy matek zseni, de azért a másodfoku egyenlet nekem is megy. Miután az utolsó feladathoz is beírtam az eredmény, felírtam a nevem a lapra és vártam amíg mindenki végez. Mondanom sem kell, hogy a tanár kit figyelt egész dolgozat alatt. Igen...engem.

Barát a múltból /C.T.H./Where stories live. Discover now