part 9

209 10 3
                                    

A kanapén az oldalamon fekve aludtam, míg meg nem fordúltam és a földre estem. A tv-t este nem kapcsoltam ki és valószínüleg olyan fáradt lehettem, hogy azért inkább a nappaliba maradtam. Nem baj.
Összeszedtem magam a földről és felmentem a szobámba átöltözni és emberi kinézetet is sikerült magamra varázsolnom.
Bedobálltam pár füzetet és könyvet a táskámba, majd 2 tollat is betettem és visszamentem a konyhába egy gyors reggelire. Épp a reggeli palacsintámat ettem mikor meghallottam a tv-ből egy számomra fontos hírt. Demi Lovato új albumot adott ki. Annyira megörűltem a hírnek, hogy csak pár perc elteltével vettem észre, hogy csengetnek és ajtót kéne nyitnom. Befutottam a nappaliba kikapcsolni a tv-t, majd az ajtóhoz rohantam és kinyitottam.

-Jó reggelt. -mondta kicsit rekettes hangon Avery.

-Szia. Jó hangod van. -mondtam. -egy másodperc -mutattam fel a mutató ujjam és visszafutottam a házba a táskámért, majd mikor az is megvolt bezártam az ajtót és elindúltunk a suliba.

-Jobban vagy? -kérdeztem Averytől aki már vagy harmadszorra kapott köhögőrohamot.

-Igen. -válaszolta, majd bevett valami gyógyszerszerü valamit, ami azt hiszem köhögés ellen van.

Beértünk a suliba és a tesiterem felé vettük az irányt. Lepakoltunk az öltözőbe és gyors átöltöztem, majd miután Emma is bevonult inkább ki is mentem az öltöző elé egvárni Averyt.

Mivel meleg van, a mai órát a kinti pályán tartottuk. Averyvel leültünk az eggyik fa alá az ányékba és onnan figyeltük ahogy a fiúk fociztak. Nagyon belemerültem a bambulásba ezért nem is figyelrem a mellettem ülő Averyre. Megrázta a kezem és gyors felé fordúltam.

 Megrázta a kezem és gyors felé fordúltam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Igen? -kérdeztem.

-Mit nézel ami olyan izgi? -kérdezte Avery.

-Ja semmit....mit is mondtál az elöbb? -tereltem a témát.

-Hát oké. -mondta. -Te is hallottad, hogy kijött Demi új albumja? -kérdezte izgatottan.

-Igeen. -mondtam.

Tesi után mentünk föcire, majd jött a biosz, egy osztályfőnöki, fizika és az utolsó óra ének volt.

Suli után elindúltunk haza, közbe megbeszéltük Averyvel, hogy majd ájön egy órával a buli elött és közösen megyünk. A házunk elött megálltunk és elköszöntünk egymástól.
Felmentem a szobámba lepakolni és utána keresni keresni egy ruhát...

Miután elkészültem feltettem a telefonom töltőre mert már jelzett, hogy le fog merűlni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Miután elkészültem feltettem a telefonom töltőre mert már jelzett, hogy le fog merűlni. Amíg vártam, hogy feltöltsön a telefonom addig lementem a nappaliba és kiterűltem a kanapén. Kerestem egy zenecsatornát és egymás után énekeltem a dalokat.

Elég jól el is telt az idő, mert arra lettem figyelmes, hogy csengetnek. Az ajtó elé léptem és ki is nyitottam.

-Szia. -mondta Avery. Már nem volt annyira berekedve a hangja.

-Avery. Szia. -elgedtem be a házba.

Leültünk a nappaliba a kanapékra és beszéllgetni kezdünk. Lassan közeledett a 7 óra ezért útnak is indúltunk, de elötte felfutottam a szobámba a telefonomér. Elég hamar oda is értünk. Ashton tök közel lakik hozzánk.
Épp kopogni akartam, mikor valaki beelőzött egy ajtónyitással, Michael volt az.

-Sziasztokok lányok. -mondta Michael nevetve és ahogy észrevettem enyhén ittas állapotban volt már.

-Szia Mike. -köszöntünk egyszerre, majd bementünk a házba. Bent már rengetegen voltak ahoz képest, hogy csak 10perce múlt 7óra..és hogy csak "egy két haver lesz". Avery amint meglátta Luke-ot egyből oda is ment hozzá és beszéllgetni, nevetni kezdtek valamin. Hírtelen egyedűl maradtam a tömegben. Kerestem kell egy olyan helyet ahol kevesebben vannak. Elindúltam valamerre, aminek a végén a konyhába értem ki. A pult mellett megtámaszkodva figyeltem a többi embert, míg nem egy számomra nagyon ismerős hangot hallottam. Oldalra fordítottam a fejem és Dave-et láttam aki Ashtonnal nevet valamin.
Hirtelen két kezet érztem meg a derekam körül. Megfordúltam és Michael-el kerültem szembe.

-Mike. Mit csinálsz?-kérdeztem és próbálltam eltólni magamtól, de Micheal erősebb nálam és felrakott a pultra. Lol...

Michael nem mondott semmit csak nézett rám egy kis ideig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Michael nem mondott semmit csak nézett rám egy kis ideig.

-Ha megteszed megöllek.-mondtam.

-Ölj meg.-mondta majd egy határozott mozdulattal közelebb húzodott hozzám, majd a következő pillanatban azt vettem észre, hogy Mike megcsókol és nem ellenkeztem ami engem is meglepett, de mégis éreztem hogy ezt nem kellene.

Nagy nehezen eltoltam magamtól Michael annyira, hogy a szemébe tudjak nézni.

-Ezt....ezt nem kellett volna. -mondtam.

-Miért nem? -kérdezett vissza.

-Mert...nem...nem tudom. -válaszoltam nagyon értelmesen, majd leszálltam a pultról és a kijárat felé mentem. Michael utánam nyúlt, de kirántottam a kezem az ő kezéből és tovább mentem...
Gondolkoztam azon, hogy hazavitetetem magam Dave-el, de ahogy elnéztem ő már ivott, nem is keveset. Avery és Luke továbbra is a nappaliba voltak, őket nem akarom zavarni a problémámmal. Calumot csak egy pillanatra láttam.
Inkább odamentem Ashtonhoz és megköszöntem hogy meghívott, majd kiléptem az ajtón és elindúltam haza. Mivel már eléggé kezdett sötétetni, gyorsabban mentem haza, míg azt nem vettem észre hogy már futok.

Bezártam magam mögött az ajtót és felmentem a szobámba.
Az ágyamba fekves egy csomószor bevillant az a kép ahogy Mike hátulról átölel, majd a végén megcsókolt..
Nem tudom, hogy hogy értettem azt hogy ezt nem kellett volna..de...mégis, nem tudom...mintha bűntudatom lenne ezmiatt...de miért?! Jaajj Michael! Nem kellett volna elmennem a bulira, vagy lehet hogy inkább ott kellett volna maradnom, hogy megbeszéljem vele ezt a dolgot. Nem tudom. De már mindegy is.

Barát a múltból /C.T.H./Where stories live. Discover now