28

97 6 0
                                    

Ez a nap is eljött. A sulit már tegnap délután kidekorálták mindenféle őszi cuccokal. Elvégre őszi bál. Fáradtan keltem ki az ágyból. Igen. Keveset aludtam. Kimászok az ágyból, majd lementem egyenesen a konyhába.

-Jó reggelt.-motyogtam Davenak.

-Te jó ég Lia te vagy az?-kérdezte tetetett rémülettel Dave.

-Miért ki lennék te barom?-szóltam vissza.

-Ejj de szarul nézel ki

-Kösz én is szeretlek. -mondtam nem túl kedvesen. -nem sokat aludtam.

-Látszik. -mondta. Dave már csak ilyen. De én így szeretem őt. Megreggeliztem, ittam egy kávét ami ritka, mert nem mindig kávézok majd vissza felmentem a szobámba és kocsit emberibb kinézetet próbáltam magamra varázsolni. A hajamat csak egy laza konytba guniztam fel, majd mikor kijöttem a fürdőböl a szekrényemből kivettem egy fekete cicanadrágot vagy hogy hívják és felvettem egy sötétzöld felsőt.

-Na még mindig izgulsz?-kérdezte Calum amikor már hatodszorra játszottuk el a dalt.

-Nem. -mondtam ők pedig egyszerre néztem rám. -Na jó de.

-Nyugi. Max elfelejted a dalszöveget, elájulsz, lehányod a közönséget...-kezdte sorolni a lehetséges eseteket Ashton míg Mike nyokon nem csapta őt jelezve hogy jobban jár ha befogja a száját.

Averyvel ketten sétáltunk haza. Vagyis először Averyék házához. Kint megvártam amíg barátnőm beront a házukba és néhány perc múlva néhány táskával a kezében jön ki.
Mikor megérkeztünk hozzánk Dave nem volt otthon.
Felmentünk a szobámba és Avery elkezdett elő pakolni.

-Nos. Itt a ruhám.-tette le az ágyra. -Itt pedig a smink cuccok, hajvasaló, göndörítő..

-Még van vissza kb 2óra este 8ig. Nem korai a készülődés?-kérdeztem és szinte azonnal meg is bántam.

-Nem! Először is te elmész megfürdeni, majd utánad megyek én is, hajat mosunk, megcsináljuk egymás haját, sminkét, majd mikor minden megvan csak akkor átöltözünk a ruháinkba. Ez elég sok idő. Szóval Lia alig van idő mindenre. -hagyta abba a hadarást Avery majd belökött a fürdőmbe és rám csukta az ajtót. Gyorsan lezuhanyoztam és hajat is mostam majd átadtam a fürdőt Averynek. Amíg ő fürdött én lementem a konyhába és miután megsült a sütőben a fagyasztott pizza vissza mentem a szobába. Elkezdtünk hajat száríttani, közbe ettünk és énekeltünk. A laptomomat csaktakoztattuk a JBL-re és egymás után jöttek a kedvenc számaink.

Fél 8kor lettünk kész mindennel. Avery a haját begöndörítette es egy részét egy kisebb kontyszerűségbe fogta, a többit pedig hagyta lógni. Az én hajam csak simán be lett göndörítve nem akartam nagy felhajtást. A sminkünk egyszerű de mégis szép lett. Majd végül felvettük a ruháinkat illetve a cipőinket amit direkt a ruháinkhoz választottunk.

-Lia ittvannak a..wow. -jött be a szobámba a bátyám majd mikor meglátott minket mosolyogva nézett ránk. -Olyan szépek vagytok

-Köszönjünk.-mondta hálásan Avery majd kisietett a szobámból hogy üdvözölje a srácokat, vagyis inkább Lukeot.

-Biztos jó ez így?-kérdeztem Dave-t a ruhámra meg ugy az egész kinézetemre utalva.

-Lia gyönyörű vagy.-mondta majd megölelt. -Nekem van a legszebb hugicám.

-Nekem meg a legjobb bátyusom.-mondtam majd vissza öleltem ő pedig elhagyta a szobám. Még egyszer megnéztem magam a tükörben, majd nem levegőt vettem és kiléptem a szobámból. Ahogy a lépcső tetejére értem már hallani lehetett ahogy a többiek vihogna. Majd az érkezésemre felfigyeltek. Lent a fiúk elegánsan egymás mellett álltak.

Barát a múltból /C.T.H./Where stories live. Discover now