27

100 4 1
                                    

Ez az eltelt néhány nap elég gyorsan telt el. Avery kezdett jobban lenni és már suliba is jöhetett. De azért megtartotta az egy méteres távolságot mert nem akarta hogy megfertőzzön és a bál elött elmenjen a hangom. A srácokkal egyre jobban mentek a próbák is az elmúlt napokban.
Avery suli után elrángatott magával hogy ruhát vegünk a bálra. Szóval most itt rohangálok utána a plázában valami olyan boltot keresve ahol találun az elképzelésünk ek megfelelő ruhát. Végül Avery berángatott az egyik üzletbe.

-Az unokatesóm esküvőjekor is itt vettem magamnak ruhát. -mondta Avery majd körbenézett a boltban. -Olyan szépek ezek a ruhák.
Tényleg gyönyörűek voltak. Egy idősebb nő jött oda hozzánk és segített keresni nekünk ruhát a holnapi bálra. Igen...holnap este lesz.
Végül majdnem 1óra keresgélés után mind a ketten a tökéletes ruhával távoztunk a boltbol.

Avery egy világos ruhát választott, amin kis minták voltam

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Avery egy világos ruhát választott, amin kis minták voltam.
Én ledig egy egyszerű, egy színű ruhát.

-Oké akkor holnap valamikor átjössz készülődni?-kérdeztem Averyt miközben egy mekihez értünk ahova természetesen be is ültünk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Oké akkor holnap valamikor átjössz készülődni?-kérdeztem Averyt miközben egy mekihez értünk ahova természetesen be is ültünk.

-Persze. majd megcsináljuk egymás haját meg ilyenek. -mondta Avery.
Miután megkajáltunk a mekiben elindultunk haza. A házunk elött elköszöntem Averytől majd be is mentem.
Dave és a haverjai a nappaliban épp focit néztek és természetesen az érkezésemre se figyeltek fel. Persze...a foci fontosabb. Azt se vennék észre ha a házat kirabolnák.

Lepakoltam a szobámba a várárolt dolgokat majd elindítottam egy új filmet a netflixről, a fiúknak akiket valaha szerettem. Már a film a felénél tartott amikor a telefonom megállás nélkül kezdett rezegni/csipogni.

Calum: Szia
Calum: Lia
Calum: Mizu?
Calum: Ugye tudod hogy ma próba van?
Calum: LIAAAA
Calum: Meghaltál?
Lia: NEM! bocs filmet néztem és elfelejtettem a próbát.
Calum: Hogy tudtad elfelejteni?
Lia: Bocs. Mindjárt indulok.
Calum:10perc és ott vagyok nálatok.
Lia: Nem kell eljönnöd értem. Oda találok
Calum: Oké akkor 10perc és ott vagyok legyél kint!

Hihetetlen ez a Calum de komolyan. Oké. 10perc. Berohantam a fürdőbe, megfésültem a hajam, majd a tükörbe még ellenőriztem hogy nincsen e egy pattanás a fejemen. Szerencsére egy pattanás se rontotta a fejemet. Jó de végül is miért érdekel most ez engem? Ez csak egy próba. Caluméknál. Nem nagy szám. Hangos dudálás zökkentet ki a gondolataimból. Felvettem a cipőmet majd becsaptam magam mögött az ajtót és a nagy fekete autóhoz mentem.

-Szia hercegnő csak hogy itt vagy. -kacsintott Calum.

-Na hívj így!-szóltam rá majd beültem mellé az autóba.
Út közben nem szóltunk egymáshoz, inkább hallgatuk a rádiót. Mikor vége lett az egyik dalnak a rádiós nő bemondta, hogy a következő dal a Bohemian Rhapsody. Na már most én ezt a dalt szeretem, ezért énekelni is kezdtem. Természetesen halkan.

-Nem is tudtam hogy szeredet. -mondta Calum mikor vége lett a dalnak és pont akkor meg is érkeztünk.

-Sok minden van amit nem tudsz rólam.-válaszoltam halkan és ami meglepett hogy nem olyan szokásos bunkó stílusban mondtam. Calum csak bólintott, majd kiszálltunk a kocsiból és bementünk a házba.
Épp a napoaliban ültem mikor Calum ajtót nyitott és bejöttek a többiek is.
Emberek haladunk...már egyszer se rontottunk a próbán.
Mielött abbahagytuk a próbát még egyszer eljátszottuk a dalt, amit Avery fel is vett videóra.

-Menni fog ez holnap.-mondta Ash majd lerakta a dobverőket.

-Öhm...azért még egy gyors próba bele fér a holnapi napba?-kérdeztem.

-Ne aggódj Lie nem lesz semmi baj. -kezdte Luke majd megölelt.-De ha nagyon akarod akkor holnap fél kettőkor lenyomunk egy próbát

-Köszönöm.-mondtam hálásan.

-Ne izgulj. Emlékszek amikor az osztály kiránduláson énekeltél az egész osztály elött Menő volt. -mondta Mike

-Jó, de ez most az egész suli lesz. -válaszoltam.

-Uhhh...az a sok ember, én nem mernék kiállni oda..-kezdte rémülten Avery de közbeszóltam.

-Ezzel nem segítesz.

-Ott leszünk mi is ne aggódj. -mondta Calum.

Miután a fürdőszobámbol visszamentem a szobámba még egyszer ránéztem a ruhámra. Tényleg nagyon szép. Befeküdtem az ágyba és próbáltam elaludni, ami természetesen nagyon nehezen ment mert nagyon ideges voltam a holnap miadt.

________________________________

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Barát a múltból /C.T.H./Where stories live. Discover now