15. Death and Revenge - part 2

801 75 5
                                    

Otočila jsem se na něj a na tváři mi pohrával znechucený výraz. Nechápu jak někdo tak zlý, arogantní a bezcitný může být Justinův bratr. I když chápu to, že bolest lidi mění.

"Pusť ji" přikázala jsem mu se zaťatými zuby, ale on se zase jen zasmál.

"A co uděláš když ne?" 

"Zabiju že" zavrčela jsem, ale jak jsem viděla, jen jsem ho tím pobavila. 

"Už se bojím" pořád se jen smál a mě to pomalu ale jistě začalo vytáčet.

"Měl by ses bát, Dereku. Oba dva víme, že pro jedno z nás to dnes dopadne špatně a já to nebudu" arogantně jsem se usmála i když zevnitř jsem se klepala strachem. Přece jenom nemám moc velkou šanci proti stoletému vlkodlakovi.

"Myslíš že proti mě a mé smečce máš nějakou šanci?" hned jak dořekl, zpoza jeho zad se vynořil Zayn a Dean a ze dveří začali vcházet ostatní z jeho smečky. Megan, Caitlin, Louis, Stacy, Niall a nakonec  Connor.

"Vážně Connore? I po tom všem jsi s Derekem a postavíš se proti mě a Liah?" Nevěřícně jsem se na něho podívala, ale on sklopil pohled.

"Allie nechceme tvé mámě ublížit, Derek chce jen Justina. Nechte ho tady a odejděte" spustil a já jsem čím dál víc nevěřila svým uším.

"Slyšíš se vůbec? Otevři oči Connore! Podívej se na mámu, kdyby jí nechtěl ublížit myslíš že by byla takhle domlácená a celá od krve? Nebyla" začala jsem po něm křičet "A Justina tady rozhodně nenechám, je to můj alfa. Jestli chcete jeho, budete muset přejít přese mě" oznámila jsem jim důstojně a nebojácně.

"Měli by jste jít" uslyšela jsem za sebou tichý hlas Justina. "Vezmi svou matku a i s Fredem jděte, tohle si musím vyřídit sám"

"Ani náhodou, nenecháme tě tady" zase jsem uslyšela Derkův smích.

"Jste jenom k smíchu" hned jak dořekl, do místosti vtrhl zbytek naší smečky.

"Uvidíme kdo se bude smát naposledy" řekla jsem s mírným úsměvem na tváři a rychlostí blesku jsem vyskočila, přeměnila se ve vlka a skočila po Derekovi. Zakousla jsem se mu přímo do ramene.      Kůži a maso jsem prokousla jako po másle a kosti mi taky nedělaly problém. Jeho bolestné zakvílení mi přineslo jen radost. Líbilo se mi že mu působím bolest. Byl to nepopsatelný pocit. Možná si myslíte že je to zvrácené, ale jsem vlkodlak, k tomuhle jsem stvořená. 
Koutkem oka jsem se podívala po ostatních, všichni byli proměnění a bojovali mezi sebou. Dokonce i Connor byl proti nám. Neuvěřitelně mě zklamal.

Vážně si myslíš že máš proti mě šanci? Uslyšela jsem ve své hlavě Derekův hlas, zatímco se snažil bránit proti mým útokům.

Jo, přesně to si myslím. Budeš litovat že ses narodil. Pronesla jsem odvážně. Nechci aby věděl že doopravdy mám z něj strach. Přece jenom je mnohem starší, silnější a rozhodně v boji nehraje fér. Ale to ani já. Porazím ho, pro mámu bych udělala cokoliv a to i když to ve skutečnosti není moje biologická matka. 
   Derek po mě chtěl skočil, ale já jsem v pravý čas uhla a tak narazil přímo do zdi. Zvedl se, zavrčel a zase se po mě rozběhl. Za normálních okolností bych se mu smála, ale jelikož mi jde o život tak si myslím že na to není moc vhodná doba. Jeho tesáky se zaryli do mých zad a já jsem bolestně zakňučela, ale přesto jsem to nenechala jen tak. I s Derekem, který se mě zuby držel jako klíště, jsem se rozběhla proti zdi a těsně u ní, jsem se otočila tak, že do ní narazil jen Derek a tím jsem ho setřásla.
   Běžela jsem na druhou stranu obří místosti, ale když jsem se otočila, Derek za mnou neběžel, místo toho jsem ho spatřila u mé matky.

"Allie!" zakřičela. Rozběhla jsem se za ní, ale už bylo pozdě. Derek se jí zakousl do krku, ze kterého okamžitě začala vytékat rudá krev. Naposledy se na mě podívala a potom se její oči zalité slzami nadobro zavřeli. 
   Uvnitř mě se nahromadilo mnoho emocí, ale pár z nich přece jen vyčnívalo. Smutek, bolest a vztek. Zaměřila jsem se na vztek. Tohle mu neprojde, pomstím se. Zmínla jsem se o tom že Megan Close, členka Derekovy smečky, je očividně jediná na kom Derekovi opravdu záleží? Podle toho co jsem zjistila, ji Derek miluje.
   Vím moc dobře že to co se chystám udělat je špatné a dřív bych na to ani nepomyslela, ale on mi udělal to samé. Zabil mou mámu, já zabiju jeho lásku.
   Očima jsem střelila k Megan, která bojovala s Liah a potom se podívala zpět na Dereka. Pochopil o co mi jde a tak se za ní rozběl, ale já byla rychlejší. Myslela jsem jen na to, jak jí rozpářu hrdlo a na to, jak moc velkou bolest bude Derek cítit. Vyskočila jsem a tlapami ji srazila k zemi, potom jsem se napřáhla a....

Werewolf (cz)Where stories live. Discover now