~4~ Namjoon - Part 1

1.3K 7 0
                                    

Enthousiast rende je door je huis heen. Eindelijk kwam er een eind aan de tour en het enige wat je nog moest doen was je vriendje ophalen van het vliegveld. Je kon niet wachten om zijn sterke warme armen om je heen te voelen. Alleen eraan denken maakte je al blij.

----

Eindelijk aangekomen bij het vliegveld keek je gespannen om je heen. Met een behendige beweging haalde je je telefoon uit je zak om te kijken hoe laat het was. Je scherm lichtte op en liet zien dat je 20 minuten te vroeg was.

Je liep snel naar de koffie winkel en kocht 2 koffie's to go. Je  had jullie favoriet gekocht, Caramel Machiatto. Snel liep je terug naar je plek en wachtte gespannen terwijl je een slokje van je koffie nam.

Maar helaas nam je een te grote slok en het hete goedje verbandde je tong hevig. Meteen schoten er tranen in je ogen van de pijn. "Shit." fluisterde je. 

Je wilde naar het toilet tot er mensen uit de gate liepen. Je tranen vertroebelde je zicht maar toch kon je het silhouette van je vriendje uit de groep herkennen.

Niet denkend aan de pijn ren je door alle mensen heen en sta je oog in oog met je vriendje. Allebei moeten jullie huilen. Jullie drukken elkaar in een stevige knuffel en laten de tranen lopen.

Jullie hoorde de camera's al flitsen maar het enige waar jullie aan konden denken waren jullie warme lichamen tegen elkaar aan gedrukt.

"Ik heb je gemist eikel." zei je lach-huilend. Je voelde dat hij moest lachen en je hart smolt, dit is wat je zo had gemist.

Langzaam trokken jullie terug uit de knuffel en keken elkaar weer aan.

Beide begonnen jullie dichter naar elkaar te leunen tot jullie lippen langzaam tegen elkaar aan botste. 

Kippenvel verspreed zich over je lichaam terwijl je een grijns voelde vormen en hij zijn lippen tegen je aan drukte.

Je hoorde veel fangirls schreeuwen, maar het boeide jullie niet, jullie waren helemaal in elkaars aanwezigheid gezogen.

De kus verdiepte en na een tijdje trokken jullie allebei terug happend naar adem.

"Laten we de auto in gaan." zei hij. Ik keek op en zag pure lust in zijn ogen. De auto in gaan. Je wist wel wat dat betekende.

Sex.

Niet dat je het erg vond ofzo, hoe hij je liet voelen was uit de wereld.

 Hij pakte je arm en begon richting de auto te lopen. Je begon je meteen opgewonden te voelen, je kon je glimlach dan ook niet bedwingen en liep vrijwillig mee terwijl ik in mijn ooghoek iets zag bewegen.

Ik keek naar beneden en zag dat er een bubbel begon te vormen in zijn broek. Meteen voelde je een warme vloeistof door je panty's glijden. 

Uit schaamte begon je te blozen en je deed je haar naar voren om je rode gezicht te verbergen.

Ruig werd je de auto ingeduwd en je kon niet op zitten of Namjoon vloog al op je en de deur werd dicht geduwd. 

De chauffeur deed het raampje tussen jullie dicht ( ja jullie zitten in een limo XD )  Hij begon je vol passie te zoenen en zonder tegen te stribbelen ging je mee in de zoen.

Al snel werd het heter en je handen gleden behendig om zijn nek en drukte zijn lichaam dichter tegen die van jou.

"Ga zitten." zei hij veeleisend. Met tegenzin ging je zitten. Je hapte naar lucht toen je zijn vingers om je clit voelde.

Meteen begon je onregelmatig te ademen. Niet lang daarna werd hij ongeduldig en ruig verwijderde hij je onderbroek en positioneerde zichzelf voor je gevoelige gedeelte. 

"Ik heb lang genoeg moeten wachten." zei hij en dook naar voren.

Je hoofd schoot meteen naar achter toen intens genot overnam. Hoe zijn tong wonderen deed bij je clit was buiten verbeelding. Niet lang daarna reed je je orgasme uit. 

"Het spijt me dit mee te delen maar we zijn aangekomen." zei de chauffeur zachtjes.

Met tegenzin kropen jullie de auto uit. Jullie haar zat helemaal door de war en jullie waren beide erg bezweet.

"Ik ben nog niet klaar met je." 

----------------

Sorryyyyyy, het spijt me zo dat het zo lang heeft geduurd, maar ik heb de afgelopen tijd even een hele lastige tijd gehad waarin alles tegenzat dus vandaar, maar ik ben terug. Hope you enjoyed this.

See ya later ma dirty Smutters...

Bts One Shots And SmutWhere stories live. Discover now