När blåt möter grönt

265 7 0
                                    

Jag gick snabbt in i skolan med blicken ner i marken det blir enklast så, jag slipper se hur dom tittar på mig och dom ser inte hur deras blickar påverkar mig. Det första jag såg när jag kom till mitt skåp var en lapp som det stog "jävla hora". Jag rev snabbt nerlappen och slängde den i soptunnan medans jag såg hur några tjejer stog och skrattade längre ner i den gråa fula korridoren.

Jag kände hur min kompis Mimmi kom och länkade sin arm med min och frågade hur jag mådde, på den frågan svarade jag som vanligt med ett leende.

Min första lektion var spanska och med min vanliga otur hamlade jag framför en av mina största mobbare Sanna. Det första Sanna gjorde när jag satt mig var att börja snacka skit om mig riktigt högt till hennes två blonda bimbo följeslagare Emma och Nadia. Jag vände mig om och frågade Sanna om hon kunde prata lite högre för jag hörde inte riktigt vad hon sa när hon hade push-up bh så att hennes bröst satt uppe och täcker hennes mun. Precis när Sanna skulle öppna sin röd målade mun och skrika åt mig kom läran in och sa åt alla att vara tysta, jag har nog aldrig varit så glad att en lärare har kommit.

Så fort lektionen var slut så var jag först ut hur klassrummet, jag sprang till mitt skåp jag orkade inte möta Sanna och dom just nu. Jag visste vad som skulle hända om jag möte dom, jag skulle hamna blodig på golvet tack vare deras "livvakter" som gämt var nära Sanna för lite uppmärksamhet.

Jag satte mig ner vid mitt vanliga bord i matsalen, jag hörde hur Mimmi satte sig bredvid mig jag började genast le när jag såg vad hon tänkte äta.

Mimmi du kan ju inte bara äta majs! Du måste ju äta nåt annat sa jag skrattande.

Varför då? jag äter ju det som är godast och det är majs! Du då ska inte du äta nånting mer än 1 grönsaksbiff?

Mitt svar kom snabbt och var som vanligt att jag inte var hungrig, Mimmi tittade lite oroligt på mig men släppte ämnet jag var tacksam för det.

Jag sprang snabbt ner för den smutsiga korridoren jag var försenad till min lektion. Jag hade sett Sanna och dom och gömt mig det var därför jag var försenad allt var deras fel. Helt plötsligt så ramlade jag med en annan kropp på min, jag började genast säga förlåt och när jag tittade upp så mötes jag av dom finaste grönaste ögonen jag någonsin har sett.

Vad ett leende kan gömmaWhere stories live. Discover now