Ev

13.8K 584 40
                                    

Medya:Ateş

SAVAŞ DAN...

Sabah ne kadar isteksiz olsam da Denizi görme umudu ile hemen yataktan çıktım ve banyoya girdim. Kısa bi duşun ardından çıktım ve üstümü giydim.

Okula gitmek için yola çıktım.

Okula geldiğimde gözüm bizimkileri aradı ama göremeyince sınıfa gittim.

Buse ve Deniz hararetli bir şekilde sohbet ediyorlardı. Deniz çok mutlu gözüküyordu. Benim geldiğimi fark edince bana doğru döndü. Hemen eski halime dönüp ona soğuk bi şekilde baktım.

Derslerden ne kadar nefret etsem de işin içinde Deniz vardı. Ders boyu Denizi izledim.

Teneffüs zili çalınca Tunç şerefsizi sınıfa girdi. Sinirden dişlerimi birbirine bastırıp yumruklarımı sıkıyordum.

Denizin tam önünde durdu ve "kantine gidelim mi" Dedi. Deniz gözümün içine baka baka tamam diyince sinirden gözüm dönmüş bi şekilde sınıftan çıkmalarını izledim.

Onların ardından ben de sınıftan çıktım. Kantine indim ve onları izlemeye başladım. Tunç piçi Denizin karşısına oturmuş onun çikolata yemesini seyrediyordu.

Deniz arada benim kimsenin görmesini istemediğim gülüşünü o piçe bahşediyordu. Tam o anda o şerefsiz öyle bir şey yaptı ki kan beynime sıçradı.

Denizin dudağında kalan çikolatayı parmağıyla temizledi ve parmağını silmek yerine kendi ağzına götürdü. O sırada Denize bir şeyler söyledi. Her ne söylediyse bu Denizin kızarmasına neden olmuştu.

Bu görüntüyü daha fazla izlemek istemediğim için hemen oradan ayrıldım. Benim acilen kafa dağıtmam gerekiyordu en iyi çözüm ise bardı.

Bara girdiğimde daha erken olduğu için fazla kalabalık Değildi. Yerime oturdum ve bi bira istedim.

Ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama bar çok kalabalık olmuştu. Ve ben kör kütük sarhoştum.

O sırada yanıma bi kız geldi ve beni öpmeye başladı. Tam kızı alıp odaya götüreceğim anda onu gördüm.

Kızı bırakıp hemen yanına gittim. Kollarını ona dolayan piçi bi yumruğumla yere serdim.

Denize baktığımda ayakta duramayacak haldeydi. Hemen kolundan tuttum ve arabaya çekiştirdim. Tökezleyince kucağıma aldım ve arabaya bindirdim.

Onu kendi evime getirmiştim. Arabadan indim ve onu kucağıma alıp indirdim.

"Neden Burdayız"dedi

" seni bu halde evine götüremezdim "dedim ve onu odama çıkardım.

Uyuduğunu anladığımda onu baştan aşağıya süzdüm her zamanki gibi çok güzel olmuşdu. Üstünü değiştirmek ne kadar zor olsa da yavaşça elbisesini çıkardım.

İç çamaşırlarıyla karşımda duruyordu ve ben ona dokunamıyorum. Vücudu çok güzeldi ve ben kendimi ona dokunmamak için zor tutuyordum.

Hala üstümde sarhoşluğun etkisi vardı. Kendi t shirt lerimden birini giydirdim ve kollarımı beline dolayıp kendimi Denizin kokusuyla güzel bir uykunun kollarına bıraktım.





(Uzun zamandır yazmıyorum lütfen affedin bu bir bölümü değil çünkü yine çok kısa oldu özür dilerim. Umarım beğenirsiniz ❤😘😍)

BU arada bölümler karışmış ve ben düzeltemiyorum lütfen bu bölümü BAR bölümünden sonra okuyun

DEMİR KOLEJİ Where stories live. Discover now