Trideset sedmo poglavlje

1.2K 49 39
                                    

I'm not the girl your mother warns you about.
I won't kiss your best friend or break your heart.
I won't make you choose between what you love to do & me.
I'm not cold.
I'm not reckless.
I will love you more than anything.
I will kiss you when you sad.
I
will stand by your side until you decide otherwise.

Nepoznat autor


_________________________________________________________

Napomena: Mature sexual content


-Ti me to hoćeš ubiti? Za stvarno? -upitam ja kad osjetim da mi Kvin ljubi stomak nakon što smo se mazili par sati u krevetu. Otišao je u kupatilo i vratio se držeći me u zagrljaju.

-Hmm.. umrijeti od užitka? To bi bilo lijepo. Zar sama nisi jednom rekla tako nešto? -upitao je dok se izazivački smiješio iznad mog stomaka. Puhnuo je u pupak i ja sam se trznula. To škaklja.

-Kad sam ja to rekla? -namrštim se zbunjeno, pokušavši se sjetiti.

-U svojim mislima, nedavno, dok sam te jebao jezikom. Prije nego si postala vampir. - rekao je sa sveznajućim osmijehom dok se ja crvenjela na njegove riječi.

-Ne odgovaram za svoje misli dok sam pod orgazmičkom euforijom. -rekla sam brzo i okrenula se na desnu stranu jer me je sramota. Kvin me je onda skroz pogurnuo da se okrenem na stomak.

-Tako je već puno bolje. -stisnuo je polutke moje guze prstima. Oh Bože! -Dugo nisam ljubio ovo. Znaš li, Anastasija? -upitao je, ali nisam odgovorila, jer sam zabila lice u dlanove i sva sam gorjela. Znam da mi je lice crveno kao paprika. Osjetila sam oštar udarac na dupetu. -Pitao sam nešto. Šta sam ja rekao da ga kad nešto pitam dok smo u krevetu? -upitao je strogo. Evo ga, gospodin Dominantni. Morao je nekad doći. I moram priznati, nedostajao mi je.

-Pa tu sam, dušo. Kad poželiš, samo trebaš pitati. -prošaputao je odgovorivši na moje misli dok je usnama pratio nevidljiv put uz moju kralježnicu. Izvila sam leđa zbog osjetila koji su me napadali sa svih strana, što od njegovih usana, što od njegovih prstiju tako blizu mojoj ribici.

Oh Bože! Zastenjala sam kad je spustio jednu ruku na mjesto između moje ribice i anusa. Pomakao je prste na anus i ja sam se ukočila. A ne, ne dolazi u obzir.

-Ne ideš na zadnji ulaz, Kvine! Ne interesuje me bilo šta što ćeš reći! -rekla sam čvrsto, ali i sa strahom. Znam da me može natjerati sa strašću da mu dam i zadnje što još nije imao i osvojio.

On je pomakao prste niže i opustila sam se dok je prstom milovao latice moje ribice. Učinilo mi se da je prošaputao 'zasad', ali ne mogu se zakleti. Iako čujem i najtiše zvukove jasno sada, njegovo nisam mogla raspoznati. Iskreno se nadam da sam pogrešno čula, da se sa mojim vampirskim sluhom nešto pokvarilo. Jer to neće doživjeti. Moj voljan pristanak da ide na taj ulaz.

Da bih mu odvratila pažnju, i da mu vratim uslugu, odmaknem mu ruku svojom, okrenem se i gurnem ga na krevet i popnem se na njega onako gola. Sa njim sam postala tako opuštena. Samo sa njim. Ali njemu to ne smeta. Sam mi je rekao, u redu je dok sam laka samo za njega.

Poprijeko smo na velikom i visokom krevetu. Sagnem se i poljubim mu obraz i spustim se na vrat. Zareži jer sam zaboravila usne. Nisam zaboravila, namjerno sam ih ostavila za kraj. Gricnem mu vrat i vidim krv. Oh Bože! Otvorim oči širom. Miris njegove krvi mi dobre do nosa i odjednom sam tako gladna. Pokušavam se oduprijeti, dok mi je pogled i dalje uprt u ranicu iz koje polako klizi jedna kap krvi. Ubrzo joj je pridružuje i druga. Obližem usne.

ŽEDNI KRVI #1 | Trilogija 'Opsesija krvi'Where stories live. Discover now