それは終わったのですか?

3.9K 198 50
                                    

Kaç kere aramıştı beni. 20, 30, 40... Bir sürü de mesaj atmıştı ama ben kararlıydım ve ne mesajlarına cevap verecek ne de onun aramalarını açacaktım. Benimle böyle oynaması , çok iyi rol yapması gerçekten gurur kırıcıydı. Ben de ona inanan salak bir insandım.

Nasıl ve neden diye sorgulamayacaktım. Elbet atlatırdım , elbet gelecekte bugünleri hatırlayıp gülüp geçerdim. O yüzden çöktüğüm yerden kalktım. Üzerime yapışan kumları silkeledim. Gözlerimden akan yaşları güzelce sildim ve derin bir nefes aldım. Yağız'ı istiyordum sadece yanımda , onunla dertleşmek istiyordum. Eve doğru yürürken ona mesaj attım "Yağız abi nolur hemen bize gel." diye ve ağır adımlarla evin yolunu tuttum.

____

Yaklaşık 15 dakika sonra eve varmıştım. İçim kan ağlasa da bunu aileme belli etmek istemiyordum. Ki ben hep böyle yapardım. İçim de ne kadar fırtına esse de ben hep yüzüme yalancı bir tebessüm kondururdum.

Yine öyle yaptım yüzüme yalancı tebessümümü takındım ve içeri girdim. Mutfaktan yemek kokuları gelince annemin orada olduğunu anladım. İçeriden ise haber sesi duyunca babamında oturma odasında olduğunu farkettim. Zaten Ece ile Buse okuldaydı.

Boğazımı temizledim ve anneme seslendim. "Sultanım ben geldim."

"Hoşgeldin oğlum , hemen üzerini değiştir. Gel bir şeyler ye."

"Yok annecim ben gelirken bir şeyler yedim aç değilim. Beni beklemeyin yiyin siz."

Sessizce bir şeyler mırıldandı. Mutfağın kapısından geçip odama girdim. Direk kendimi yatağa fırlattım ve Yağız'ı beklemeye başladım.

Gözlerim ağlamaktan acıyordu artık. Ben kendimle kaç gün hesaplaşma yapmıştım. Kaç kez kendimi sorgulamıştım. Bir erkeği sevmek zaten bana yeterince olağanüstü gelsede başlarda , şimdi bu duruma alışırken beni böyle bok gibi bırakması. Daha doğrusu aldatması...

Anlamdıramıyordum. Onun için bir öpücük bu kadar mı basitti. Her önüne gelenle öpüşür , her önüne gelene eski günlerini anlatıp ağlarmıydı. Ben özelim sanmıştım. Sanırım yanılmışım.

Düşünmemek istiyordum lakin bunu başarmak oldukça zordu. Kapı sesi çalınınca irkildim ve yatakta doğrulup "Gel " dedim. Yavaşça kapı açıldı ve ben biraz kafamı eğip kimin geldiğine baktım. Gelen Yağız'dı.

Kapıyı kapatıp yanıma geldi. Yatağın başucuna oturdu ve elini omzuma koydu.

"Ne olduğunu sormayacak mısın?"

Adem elması hareket etmişti , yutkunduğunu anladım. Boğazını temizledi ve konuşmak için ağzını araladı.

"Sormayacağım çünkü her şeyi zaten biliyorum."

Kaşlarımı çattım. Ona bir şey anlatmadım ki. Nereden bilecekti?

"Ne? Nasıl?"

"Şöyle ki güzel kardeşim , sizin eve geldiğimde kapının önünde Toprak'ı gördüm. Çok sinirli gözüküyordu , gözleri de kızarıktı. Neden burada olduğunu sorduğumda senin telefonlarını açmadığını ve bir flört olayından bahsetti."

Yerimde huzursuzca kıpırdandım. "Hâlâ dışarıda mı?"

"Evet ve seninle konuşmadan da gitmeyeceğini söyledi."

Dudaklarımı ısırdım. Onu görmek istemiyordum fakat kapıda durması benim için tehlike arz ediyordu. Çünkü yarım saat sonra Ece ile Buse gelecekti ve onu görürlerse başımın etini yerlerdi.

Oflayıp yataktan kalktım. "Tamam sen burada bekle ben hemen gönderip geleceğim."

Başıyla onayladığında ağır adımlarla merdivenlerden indim. Sessiz bir şekilde mutfağın önünden geçtim ve dış kapıyı araladım. Kapının eşiğinde oturuyordu. Kapıyı yavaşça kapattım ve yanına oturdum.

"Gelmişsin."

"Geldim , evet."

"Uzay bak ben ne yaptığımı anlamıyorum. Anlat lütfen."

Kafamı ona çevirdim ve duygusuz bir ifade ile suratına baktım.

"Ne mi yaptın? Toprak safa yatma. Bir kız ile öpüştüğünü gördüm."

Suratı on kat renk attı. Dudaklarını yaladı ve ellerini ellerimin üzerine koydu.

"Bak ben onu öpmedim o beni zorla öptü."

Ellerimi hızla ondan alıp çektim.

"Tabi ya ona sarılan da bendim zaten. Sen kimi kandırıyorsun ya?! Diyelim ki zorla öptü tepki vermedin bile lan."

"Se-sen benim yerimde olsan ne tepki verirdin. Zaten ben kızı ittirdim. Bu bence iyi bir tepki."

"Her neyse Toprak. Senin benim hayatımın içine etmeni istemiyorum. O yüzden başlamadan bitirsek iyi olur."

Son sözü söylerken sesim titremişti. Yavaşça onun yanından kalktım bana seslense de arkama dönüp bakmadım bile. Kapıyı açıp hızla kapattım ve kapıya çöktüm.

Ben onu hâlâ seviyordum.

Helllo
Yavv niye böyle oldu ki bir an her şey saçma bir şekilde bitti
Kxncjjcjd
Neys iyi günler

ÇELMEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin