いち

11.7K 596 399
                                    

Bozom do yonoloro hoş goldon şoklomoz. Ya ben çok minnoş bir insanım ,niye boktan insanlar beni buluyor ki?

Tüm bu düşünceler aklımdan geçerken Yağız kolumdan tutup beni kaldırdı. Bakışlarımı onlara yönlendirip baktım. Dört kişiydiler. Üçü erkek biri kız. Bizden büyüklerdi ya da hormonlar sağolsun bize götüyle gülüyordu. "Sizin hoş geldin şeklinizi sikeyim." Diye mırıldandım. Kavgacı biri değildim. Bu yüzden sesimi çıkarmadım. (asla korktuğu için değil jxbxhxb) bana çelme takan çocuğu bir kez daha inceleyip yürümeye başladım.

Bugün hiç iyi gitmiyordu. Önce Yağız'ın yumruğu şimdi ise yediğim çelme..

İlerde ki banka oturmuştuk. İlk konuşan Yağız oldu. "İyi misin lan?" Dizimi ovup ona baktım. "Bir kere öpersen geçer." Sabır dilercesine yukarı baktı ve ellerini havaya kaldırıp bir şeyler mırıldandı. "Tamam acımıyor ama şu çocuk niye sana değil de bana çelme taktı?" Yağız da benim gibiydi. Tamam kimi kandırıyorum, o benden biraz uzun ve iriydi. Resmen ezik görülmüştüm.

"Kanka hiç bir fikrim yok." Kafamı sallayıp önüme baktım. Bir kızın bize doğru geldiğini farkettim. Yağız'a dönüp hayırdır anlamında bakış attım. O da omuz silkti. Önümüze gelip gülümsedi. "Selam gençler ben İzel." Elini uzattı. Ben de elini tutup Uzay dedim. Daha sonra Yağız'a uzattı. "Ben de Yağız."

Kız güzel dişleriyle kocaman gülümsedi. "Memnun oldum. Ya ben de sizler gibi yeniyim ve az önce bir kaç kız sizin hakkınızda konuşuyordu. Onun için haber vermeye geldim."
Kaşlarımı çatıp İzel'e baktım. Hafif tombul bir kızdı. Beyaz tenli ,yeşil gözlü ve onu sevimli kılan çilleri vardı. "Ne konuştular ki?"

Çantasını eline alıp aramıza oturdu. Yutkundu ve konuşmaya başladı. "Şöyle ki sana çelme takan çocuk, okulun en züppe (klasik Wattpad) çocuğuymuş. Ayrıca en zengini.. Adı Toprak. Her yıl birine takarmış , galiba bu sene ki kurbanı sensin Uzay."
Kurban? Ben? Zengin züppe Toprak?
Dudağımı ısırıp İzel'e döndüm. "Yani bu bir başlangıç." Kafasını salladı. "Aynen."

Derin bir iç çektim. İzel gitmişti bizim de artık derslere girme zamanımız gelmişti. Sınıfa girmiştik , saçma sapan tanışma faslı sonunda son bulmuştu. Yağız ile sınıftan dışarı çıkmıştık. Kampüse gitmeye karar verdik. O sırada Toprak denen zengin züppeyi gördüm. Bize takanı bizde takardık koçum! Bugüne bugün Angara bebesiyiz. Tamam öyle bir şey yok.

Kampüse girip Toprak'a en uzak yere oturduk. Yağız iki kahve alıp sandalyeyi çekip oturdu. Kahvenin birini bana uzattı. Gülümseyip içmeye başladım. Yağız iyice dibime girip gözlerime baktı. "Uzay lan bu Toprak denen çocuk niye sürekli buraya ölümcül bakışlar atıyor."
Başımı kaldırıp gözlerim Toprak'ı aradı. Bulunca iki saniye bakıp önüme döndüm. Harbiden buraya bakıyordu.

"Ne bileyim oğlum." İzel'in dediği şey aklıma gelmişti. "Hani bu sene ki kurbanı ben mişim ya. Bana komplo kurmayı falan düşünüyor olmalı.'
Yağız yutkundu tırstığı her halinden belli oluyordu. E tırsılmayacak gibi değildi ki..

Uzun boylu, kaslı ve esmere yakın bir teni vardı. Yani kız olsam yavşardım. Neyse konumuz bu değil.

"Şimdi ben senin kankanım ya? Bana da komplo kurar mı?" Ulan bende beni düşünüyor sanıyorum. Meğer kendini düşünüyormuş. İt!
Allah'tan sabırlı bir insandım. Yoksa bu çocuğa tahammül edemezdim. Tam ağzımı açtım Yağız'a cevap verecektim. Masaya hızla konulan bir çift el gördüm.

Toprak!?

Bir sandalye çekip yanımıza oturdu. "Toprak ben üçüncü sınıflardan." Bize ne amk. Senin kaçıncı sınıf olduğun ya da ismin beni hiç alâkadar etmez.  Demek istesem de demedim. Diyemedim. Mal gibi suratına bakarken adımızı merak ettiğini anladım. "Uzay ben" parmağımla Yağız'ı gösterip " O da Yağız. Yeniyiz zaten biliyorsun." Gözlerimi devirdim.

Gülümsedi. Bembeyaz dişleri ve biçimli dudakları vardı. Bir saniye bundan banane!
(Evet Uzay bundan sanane annem jkcjdjd)

"Tanıştığıma memnun oldum." O sırada birisi bizi çekiyordu. Toprak o çocuğa bakıp okey işareti yaptı ve içtiğim kahveyi alıp üzerime döktü. "Pardon ya ayağım kaydı."

💥

Evett bomboş bir yb
Yazım hatalarını çok da şey etmeyin...
See youu

ÇELMEHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin