Κεφάλαιο 22ο

1.1K 69 2
                                    

Ήρθε η μέρα που θα επέστρεφα στην δουλειά μου. Αυτές τις δύο μέρες που έκατσα, τα ξανά βρήκα με τον αδερφό μου και τους γονείς μου και φυσικά με την Άλκηστης οργανώνουμε το σχέδιο "βασανίζοντας τον Jason."

Φυσικά η μόνη που ήξερε για το τι έγινε πραγματικά ανάμεσα σε εμένα και στον Jason ήταν η Άλκηστης. Στους υπόλοιπους είχα πει ότι απλά δεν τα βρήκαμε.

"Άλκηστης φεύγω θες κάτι όταν γυρίσω;;" ρώτησα.

"Ααααλτ. Για να δω τι φοράς." Είπε και εγώ έκανα μια στροφή για να με δει. "Τι είναι αυτό ρε;; Τζιν;; Είσαι τρεληηη;;Πάμε στο δωμάτιο σου να σε κάνω εγώ θεά. Πώς θες να τον κάνουμε να τρέξει από πίσω σου αλλιώς;;" ρώτησε η Άλκηστης σπρώχνοντας με στο δωμάτιο μου.

"Θα αργήσω ρε Άλκηστης." Παραπονέθηκα.

"Σκάσε δεν θα σε καθυστερήσω." Είπε ψάχνοντας στην ντουλάπα μου. "Χμμμ λοιπόν ναι!!Βρήκα το τέλειο ντύσιμο." Είπε δίνοντας μου ένα γκρι φόρεμα και ένα γκρι παλτό.

"Μήπως είναι λίγο κοντό το φόρεμα;;" ρώτησα ψιθυριστά.

"Καθόλου κοντό. Γκρι γόβες έχεις;;"

"Ναι έχω."

"Ωραία ντύσου και έλα στο σαλόνι να σε δω." Είπε βγαίνοντας από το δωμάτιο.

Ντύθηκα με τα ρούχα που είχε διαλέξει η Άλκηστης και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Ωχ Θεέ μου έτοιμη για το my style rocks ήμουν. Ή μήπως για το next top model;;;Ιδού η απορία.

"Ακόμαααα;;" φώναξε η Άλκηστης από το σαλόνι, βγάζοντας με από τις σκέψεις μου

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ακόμαααα;;" φώναξε η Άλκηστης από το σαλόνι, βγάζοντας με από τις σκέψεις μου.

"Τώρα έρχομαι." Είπα και πήγα στο σαλόνι.

"ΘΕ-Α. Τώρα καλή μου μπορείς να πας στην δουλειά σου." Είπε χαμογελώντας η Άλκηστης.

"Φεύγω γιατί θα αργήσω. Ααα και ευχαριστώ." Της είπα και βγήκα από το σπίτι.

Πήρα το αμάξι μου και ξεκίνησα για την εταιρεία. Σήμερα είχε αρκετή κίνηση αλλά έφτασα αισίως. Πήρα το ασανσέρ και ανέβηκα στον όροφο μου.

My killer Where stories live. Discover now