HISSIZ BOLUM 6

49 1 0
                                    

"Gunaydin Hissiz."

"Gunaydin Alperen. Naber?"

"Haberler harika. Dun gece Ceren mesaj atti. Seninle ilgili baya soru yagmuruna tuttu. Ha, haberin olsun. Benden vazgecmesin diye sana karsi duygularimdan emin olmadigimi soyledim. Sorun degil, oyle degil mi?"

"Neden sorun olsun ki? Sonucta aramizda hicbir sey yok Alperen, aklindan cikarma bunu."

"Sen biraz tedirgin misin Selin? Aramizda hicbir sey olmadigini zaten biliyorum. Rahat ol."

Cevap vermeden basimi salladim. Sanirim Ceren'i kiskaniyordum. Alperen'e karsi birseyler hissettigimden degil, sadece kimse benim icin böyle bir şey yapmamisti. Belki de kimse beni sevmedigi için ben de kimseyi sevmiyordum. Neyse.. Alperen istediklerini yavas yavas elde ediyor. Ya ben?

Son tenefuste siramda otururken sinifa Alperen kosar adimlarla geldi ve yanima oturdu. Nefes nefese bir seyler mirildaniyordu.

"Sen.. Sen bi harikasin Selin. Seni coook seviyorum."

"Hey heeey, agir ol biraz. Neler oluyor?"

"Ceren cikista ikimizi evine davet etti. Gecen yanında gordugumuz kas yigini da gelecek. Anlasana, beni kiskaniyor. Sen bi'tanesin." Boyle demesiyle yanagima bir opucuk kondurdu ve kalkip gitti. Elimi optugu yere goturdum. Kizarmisti yanaklarim. Kalbim varligini kanitlarcasina atiyordu. Biri optugunde ilk kez boyle hissetmistim cunku bu cok masumcaydi. Kimse gormesin diye elimi hemen cektim.Kendime geldigimde gulumsedigimi fark ettim. Hemen yuzumu topladım ve ciddilestim. O sirada Esin yanima geldi.

"Seninki havalarda ucuyordu."

"Nereden gelmis benimki ya? Ceren kiskanmis soytariyi. Ona seviniyor,cikista Cerenlerdeyiz."

Sozlerim uzerine Esin kahkahalara bogulmustu.

" Ya tamam bu cocuga karsi hicbir sey hissetmedigini soylesen de hic mi kiskanmiyorsun? Sonucta sevgili hayati yaşıyorsunuz. El ele bile tutustunuz. Ne bileyim, ilginc."

"Bak Esin. Evet, elini tutmus oabilirim ama hicbir sey hissetmedim. Herkes bizi sevgili saniyor olabilir bu umrumda degil cunku ben sevgili olmadigimizi biliyorum. Ve Alperen istedigi kizla fingirdesebilir. Bu da umrumda degil cunku o benim degil!"

Biraz sert cikmistim sanki. Esin hicbir sey demeden kalkip gitti. Peki ya neden beni optugunde oyle hissetmistim? Hayir ben asik olamam. Bana yakismaz, hissize yakismaz.

HİSSİZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin