HİSSİZ BÖLÜM 4

67 2 0
                                    

"Kac kere diyeceğim Esin? Hiç bir yere gitmiyorum."

Bu milyonuncu reddedişimdi. Yiğit ve Esin'in 1. yıldönümü kutlaması! ! Evet, evet. Pek de ilgi çekici olmadığını bildiğim için gitmeyi reddediyorum. "Hadi ama Seliiiin. En yakın dostum olarak gelmeyecek misin? hem bak sıkılırsan geri gidersin. Lütfeeeen?" Bu Esin tam bir baş belası.  Istemeye istemeye kabul ettim. 

***

Erken kalkıp duş aldım. Biraz sporun ardından hazırlanmaya başladım. Ustume siyah transparan bir gomlek icine, siyah bustiyer, altına ise siyah dar paça bir pantolon giydim. Bulusmamız gereken alışveriş merkezine gitmek icin bir taksiye bindim. Yarım saat sonra alışveriş merkezinin önünde indim. Sinema salonunun onunde yaklaşık 10 dk bekledikten sonra Esin'den bir mesaj geldi. "Afedersin tatlım. Biz gelemiyoruz, affet lütfen xx." diye. içimden bildiğim bütün küfürleri savurdum. Eve gitmek icin hazirlanirken arkadan bir ses duydum "Heey , Selin!" Tahmin edebileceğiniz gibi bu Alperen'di. Icimden "Hassss" diye gecirdim.

"Ne?"

" Hey heeey sakin ol biraz."

"Sebep?"

" Çünkü ben buradayım ve beraber vakit gecirebiliriz."

"Dunyadaki son erkek olsan bile olmaz."

O sırada Ceren yanında ultra kaslı yakışıklı bir cocukla bize dogru geliyordu. Alperen in suratindaki o mutsuzlugu anlatmıştım. Ceren her zamanki ses tonuyla "Selaaam. Bu ne buyuk surpriz. Ben de erkek arkadaşım Batu'yla dışarı çıkmıştım. Ee sizden ne var ne yok? " Alpereni ilk kez bu kadar gucsuz görmüştüm.  Belki se o bu oyunu hak ediyordu. Bir anda Alperenin elinden tutup "Biz de birinci haftamizi kutlamak icin sinemaya gelmistik." dedim. Gozlerini portletip bana bakti. Ceren ise "Siz... Çıkıyo muydunuz? " Alperenin elinden biraz daha sıkı tuttum. "Artık saklamanın bir anlamı yok." dedim. Cerenlerin uzaklasmasiyla elini bıraktım. "Sadece o kız varken." dedim. Gülümsedi. "Sen mükemmelsin."dedi. Evet, ben mukemmel bir Hissizim...

Bölüm SON'u :)

aslında artık bu hikayeyi yazmanın pek bi anlamı yok ama o istedi ben de yb yayinliyim dedim <3

HİSSİZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin