Capitolul 26

10.5K 481 64
                                    

"Sunt atat de obosita." Spun deschizand usa băii, dupa ce am facut un dus proaspat si bine venit pe pielea mea sarata din cauza mării de care am avut parte cateva ore in urma. "Allison?" Intreb uitandu-ma prin camera dupa ea, dar nu o vad nici unde. Ciudat, inainte sa intru in dus am lasat-o in camera, extrem de concentrata pe sms-urile ei.

Ostenită, ma trantesc in patul meu care m-a tentat inca din prima clipa in care l-am vazut. Imi iau telefonul, si nu pentru ca as avea neaparat cu cine sa conversez in afara de parintii mei, dar ma plictisesc singura, fara sa stiu unde e Allison, si nu vad o varianta mai buna decat a sta pe telefon pierzandu-mi timpul.

"Neața." Usa se deschide pe neasteptate, fara o bataie de avertizare inainte, facand contact vizual cu doi ochi verzi si veseli.

"Nu stii sa bati?" Ma ratoiesc catre el, dar nu pare sa bage in seama.

"Nu trebuie sa bat la usa ta." Se aseaza pe patul lui Allison, incrucisandu-si degetele pe genunchii lui descoperiti de o gaura a blugilor săi.

"Ba da, puteam fi dezbracata.."Ii spun, si aproape ca ma panichez doar imaginandu-mi scena.

"Nimic din ce n-am vazut." Isi preseaza buzele intr-o linie dreapta, privindu-ma fix in ochi, desi expresia mea e dezgustata de cuvintele lui.

"Dezgustator." Reprosez, dar din nou, pur si simplu imi ignora atitudinea si continua sa fie bine dispus. Prea bine dispus, inca de azi dimineata.

"Si? Ce faci? Il urmaresti pe Shawn Mendes sau ceva?" Isi incepe in forta tachinarile despre Shawn Mendes, apucandu-mi telefonul din mana. "Oh, ti-ai pus parola." Spune privind cifrele cu ajutorul carora formezi pinul.

"Da. Tocmai pentru persoanele enervante ca si tine." Ii apuc telefonul din mana, dupa ce a incercat codul de cateva ori, mai avea putin si bloca telefonul.

"Tu chiar ai o atitudine azi." Râde scurt, un ras rasuflat mai mult.

"Lucas, ce faci aici? Ai venit sa ma enervezi pana la capat?" Imi asez telefonul pe noptiera si ma las pe spate.

"De fapt, am venit sa te anunt ca se face foc de tabara."

"Si?"

"Si vii."

"Ba nu."

"Tu refuzi mereu orice, si pana la urma o faci. Spune direct 'bine' si e mult mai usor."

"Sunt obosita." Vocea mea e plangacioasa, ceea ce il face sa se incrunte amuzat.

"Putem sa dormim dupa ce focul de tabara e gata."

"Unde-i Allison?" Il intreb brusc.

"Nu stiu, ti se pare ca ii tin eu evidenta?" Raspunde aspru, dar dupa ce a realizat, a schimbat subiectul. "Deci vi, nu?"

"Nu stiu. Nu prea mai am energie."

"Haide, o sa iti placa. O sa se faca un foc mare..o sa fim toti..o sa se cante..eu..eu o sa cant." Ultimele cuvinte aproape le sopteste, iar eu brusc am toata atentia captata.

"O sa canti la chitara sau cu vocea?" Imi arcuiesc usor o spranceana.

"Uhm..ambele." Isi freaca ceafa jenat.

"Ok, o sa vin." Zambesc, iar pare surprins.

"Ce? O sa vi?"

"Da. Acum nu mai vrei sa vin?" Ma ridic din pat, fiind urmarita de privirea lui.

"Ba da, doar ca nu ma asteptam sa fie atat de usor sa te conving, cu tine nu functioneaza atat de repede procesul." Caut prin dulap dupa o bluza de trening pe care sa o iau peste tricoul negru, simplu, lejer. Nu o sa ma impopotonez cu nimic, cred ca asta e si ideea unui foc de tabara.

Make me | 1Where stories live. Discover now