Capitolul 16

10K 447 47
                                    




Inghit in sec atunci cand tot grupul ne privesc pentru cateva minute, dupa care se indreapta catre noi. Si ia te uita cum incepe o alta seara stricata.

"Ce fac ei aici, Alli?"Nathan se baga intre noi doua, intorcandu-se cu fata spre Allison. Ma uit catre restul care par la fel de incordati ca si noi in timp ce grupul lui Allison se apropie.

"Ai spus ca nu or sa vina."Charlotte ii spune indignata.

"Ti-am spus ca nu trebuie sa avem incredere in ea, Nate." Ivy isi incruciseaza mainile si ii da priviri urate.

"Am spus ca nu vrem scandaluri." Darwin face un pas in fata, privindu-l pe Nathan, dar acesta o priveste strict pe Allison.

"Taceti naibii."Se intoarce catre ei si se rasteste, dupa care isi intoarce din nou capul. "Alli, explica." Allison pare confuza si aproape speriata.

"Nu aveam nici o idee ca ei.." Allison incepe sa explice dar este intrerupta atunci cand grupul sau este destul de aproape de noi.

"Urat din partea ta, Allison, sa nu ne inviti si pe noi."Tina o intrerupe, alaturi de restul. Allison maraie, și toti isi dau priviri pline de ura si furie. De unde si pana unde conflictul asta?

"Ce dracu, Alli?"Justin se baga in fata Tinei si o intreaba, dupa care ii da o scurta privire banuitoare lui Nathan.

"Just, te rog. Nu incepeti nimic. Nu azi, nu aici." Allison se pune in fata fratelui sau, si isi aseaza mainile pe umerii lui. "Va rog." Ochii ei sclipesc, dar nu ezita sa nu ii dea si o privire lui Sam. Sam isi scutura capul, cu o mica incruntatura pe frunte. Allison rasufla si isi inchide ochii cateva secunde. "Lucas, te implor." Se indreapta catre el si se pozitioneaza in fata lui. Pot simti cata presiune se afla pe Allison in momentul asta, si oricat de mult as vrea sa o ajut, nu pot. Nu stiu ce as putea face.

"Nu vrem cearta. Ti-o cauti cu lumanarea, Allison." Lucas face un pas catre ea, ei doi ajungand paraleli cu mine.

"Ba nu! Nu vreau sa incepeti ceva ce nu veti termina niciodata." Allison ii raspunde, iar eu sunt confuza. Nu mai sunt atat de sigura despre ce vorbesc.

"Uite, noi nu vrem scandal." Nathan se baga in discutie, fiecare indreptandu-si atentia spre el.

"Nici noi." Lucas face un pas spre el, dar Allison ii pune mana pe piept ca sa il opreasca.

"Ea e cea care vrea scandal." Melissa isi face loc printre grupul sau, si vine langa mine. Toti se uita la mine, iar inima mea se opreste. Eu vreau scandal?

"Despre ce tot vorbesti?" Lucas se incrunta, dandu-mi priviri scurte. Simt ca vreau sa vorbesc si nu pot, nu imi gasesc cuvintele.

"Ea e cea care ne-a spus ca e invitata la docuri." Gura Melissei se stramba intr-un ranjet enervant, iar mie imi vine sa o plesnesc.

"Le-ai spus ca esti chemata la docuri?"Allison aproape ca se rasteste la mine, fapt care ma face sa tresar si sa fac un pas in spate, dar ma opresc cand realizez ca in spatele meu se afla marea.

"D-da..dar nu cu intentii rele..nu stiam..nu am vrut sa fac rau. Nu ma gandeam ca n-ar fii potrivit sa spun..eu..incercam doar sa..Bineinteles ca nu vreau scandal. Imi cer scuze.."Imi pun mana pe fata, stanjenita de balbaiala mea.

"Lasa pe seama lui Allison sa aduca la docuri orice inapoiata." Ivy face o remarca rautacioasa la adresa mea, iar eu imi plec privirea, uitandu-ma la varful picioarelor mele.

"Nu ajuti, Ivy." Allison striga din stramtoarea dintre Lucas si Nathan. Imi ridic capul si ma uit la Lucas care imi spune ceva, dar nu i-am putut citi pe buze, asa ca ma incrunt confuza iar el pufneste enervat.

Make me | 1Where stories live. Discover now