eighteen - confession

4.4K 192 23
                                    

Snažila jsem se vnímat knížku, kterou jsem momentálně četla ale nešlo to. Byla jsem tak moc ponořená do myšlenek, které se samozřejmě týkaly pana Stylese. Nedokázala jsem na něho přestat myslet, ale stále jsem si nedokázala připustit to, že se mi začíná dostávat pod kůži.

"Jmenovala se Samantha." lehce jsem sebou cukla, otočila jsem se, jelikož jsem celou dobu byla otočena zády ke dveřím. Stál tam pan Styles, měl na sobě obyčejné černé tričko a své klasické upnuté černé kalhoty. I když byl oblečený pouze takto, pořád byl krásný. "Cože?" zeptala jsem se nechápavě a zvedla jsem se. "Ty písničky." hluboce polknul a posadil se na mou židli u stolu. Jeho obličej ihned spočinul v jeho dlaních. Přešla jsem k němu a jemně ho pohladila po zádech. "Nemusíte mi to říkat pokud nechcete." zašeptala jsem. Vlastně jsem chtěla aby mi to řekl ale zároveň jsem nechtěla aby se cítil špatně, protože to pro něho je velmi citlivé téma. "Chci ti to říct." odpověděl prostě a zvednul svou hlavu. Jeho oči byly jemně zarudlé. Znovu plakal a já chtěla plakat s ním. Stáhl si mě na svůj klín a jeho hlavu zabořil do mého krku. Objímal mě a já si to užívala. "Byla to moje manželka, začali jsme spolu chodit v prváku na střední." mumlal mi do vlasů a já ho hladila po rameni. Panu Stylesovi se zadrhával dech díky vzlykům, které se draly na povrch snad čím dál víc, ale mě to nevadilo, byla jsem ráda, že se mi svěřuje, i přes to, že se známe tak krátkou dobu. "Milovali jsme se tak moc a proto jsme se vzali hned jak nám padlo osmnáct, ale později, když ji bylo dvacet pět, tak se u ní diagnostikovala leukémie." otřel si své slzy, od kterých jsem už i já měla mokré tričko ale nevnímala jsem to. Chtělo se mi také plakat, bylo vidět, že ji opravdu miloval a že je z toho opravdu zlomený. "A já se vylekal a opustil jsem ji, opustil jsem ji, když umírala." nezvládla jsem to a mé slzy se draly na povrch, více jsem se k němu přivinula a on omotal jeho svalnaté ruce okolo mého těla. "Tak moc mě to mrzí, navštívil jsem její hrob teprve včera, musela se cítit tak hrozně a já ji bezcitně opustil." stále mě nepouštěl z jeho objetí, naopak on se tiskl ještě víc. "Je mi to tak líto." zamumlala jsem mu do hrudi.

A takhle jsme seděli dlouho, nemluvili jsme, pouze jsme vnímali přítomnost toho druhého a užívali si to, i když jsme plakali.

Pan Styles mě hladil po vlasech a na zádech, bylo to tak příjemné a chtěla jsem tak zůstat pořád. Kéž bych neuslyšela svůj telefon, který zkazil tuto vyjímečnou chvíli. Natáhla jsem se pro něj a úsměv se objevil na mém obličeji, hned potom, co jsem na obrazovce uviděla maminka.

"Ahoj mami." řekla jsem s úsměvem, i když mě nemohla vidět, byla jsem ráda, že mi volá, mohla jsem si být alespoň jístá, že ji otec nic neudělal.

"Ahoj Anabel, jak se máš?" vypískla do telefonu.

"Skvěle mami, je mi opravdu skvěle." otočila jsem se s lehkým úsměvem na pana Stylese, kterému se ihned rozzářily oči. "A co vy?"

"To jsem opravdu ráda, doufám, že ti neubližuje, nezdál se mi." objasnila mi a já se zamračila. Sice jsem na něho také neměla kladný názor ale pomalu se měnil a já si začala uvědomovat, jak moc citlivý a hodný je. "A je tu krásně, dnes jsme se byli projít po chodníku slávy a potkali jsme pár herců." řekla s nadšením. Záviděla jsem ji, chtěla bych potkat své oblíbené celebrity ale zároveň bych teď za nic nevyměnila chvíle s panem Stylesem.

"Opravdu jsem v pohodě mami a neskutečně ti závidím, doufám, že hodně fotíte."

"Ano ale já už budu muset končit, tak se měj a pozdravuj pana Stylese."

"Ano a ty pozdravuj tátu."

Pousmála jsem se, nad tím, že mamka i přes to, že má špatný názor na pana Stylese ho pozdravuje.

"Pozdravuje vás mamka." oznámila jsem mu. Postavil se ke mě a políbil mě do vlasů. "Anabel, nevykej mi už prosím." povzdechl si, znovu se posadil a stáhl si mě znovu na klín, kde jsme se zase objímali, bylo to stále tak krásné a já jsem byla ráda, že je to právě Harry kdo mě objímá.

"Jedna písnička, nebyla o Sam." zamumlal mi do vlasů a poté se kousek odtáhl a podíval se mi do očí. "Sladké stvoření, běžíme zahradou, kde nás nic neruší, ale jsme pořád mladí,vždy myslím na tebe, a na to, jak spolu nemluvíme dostatečně."

<><><><><><><><><><>

Tenhle týden vyjde asi ještě jeden díl a od příštího týdne pojedu podle rozvrhu :D takže Dolly Fucker v pondělí a patek :D

Dneska jsem si chtěla koupit listek na Eda a na to,že jsem na té stránce byla hned v čas zahájení předprodeje jsem to nestihla, takže pokud tam někdo jdete tak si to užijte a Pozdravuje ho ode mě ❤️😆

Snad se vám díl líbil a ještě mi dejte vědět, jaký máte teď názor na Harryho a jestli má Anabelina mamka oprávněné obavy 💕

All the love Sxx

Dolly Fucker | Harry Styles | slow updateKde žijí příběhy. Začni objevovat