Erkeklerin Beyin Regli

27.4K 1.5K 525
                                    

Erkekler bazı durumlarda beyinlerinden regl olabiliyor. Böyle zamanlarda mümkün mertebe uzak durmanız tavsiye edilir. Çünkü kalbiniz kırılabilir. Bu dönemde en belirgin davranışlar; her şeye laf söyleme, çabuk sinirlenme, normalinden x2 daha fazla küfür etme, atarlı durumlar paylaşarak diss atma, bu dönem çok ağır geçerse Arsız Bela dinlemeye kadar ilerleyebilir. (Arsız Bela fanlarından özür diliyorum.) 

Bu dönem geçicidir, ama bazen kalıcı hasarlar bırakabilir. Sürekli sinirlilik hali ve ağız ishali olmuş gibi küfür etme bunların en bilineni. Tabi bunları bazen ibnelik olsun diye yapanlarda var. Beyin reglini bilim adamları ergenlik olarak tanımlasada gerçek anlamı bu arkadaşlar. Ordinaryus ve profesör ve doçent ve uzman doktor olan ben sizler için bu olayı açıklığa kavuşturucam. 

Beyin regli gecikirse birden ortaya çıkabilir. Yani erkekler kızlardan daha sonra ergenliğe girdiklerinden (tahminen 8. sınıf gibi) erkeğin içinde 3. dünya savaşı başlar. 

İlk olarak ses kalınlaşır. Bu zamanla olursa çok daha iyi olur ama birden olduğunda şarkı söyleyen lamaya benziyoruz.

8. sınıfta kadar normal olan sesim kalktığımda boru gibi çıkıyordu. Okuldaki bütün kızlar Ay senin sesine noldooo .s.s.s.s.s.s şeklindeki bir tepkiyle karşılık verdiler. Erkeklerde Vay sen ergen mi oldun lan pezevenk deyip uzun eşekte beni eşek yaptılar. Ama kızlarda böyle değil.

+Of kızlar adet oldum çok ağrım var

-Ay bitanem kıyamam ağrı kesici al bir tane

Hormonlar sebebiyle de sürekli küfür etme halinde oluyoruz. Ben söylediğim her 3 kelimenin 3'ünde de küfür ediyordum.

+Ananısının amı

Ebeni sikiyim

Avradına boşaldığım

Amını sikerim

-Oğlum yavaş sike sike am kalmadı

Erkeklerin önüne geçilemez gururu da bu dönemde ortaya çıkıyor. Ama bu dönemde gurur yüzünden bir çok şeyi kaçırıyoruz :)

Bir defasında kız arkadaşlarımdan birisi (Adını vermiycem :/ ) eve gelmişti. Gece bizde kalıcaktı. Kızda da temizlik takıntısı varmış. Odamı görünce kısa süreli bir kalp krizi yaşadıktan sonra manyak gibi toplamaya başladı. 1 saat sonra ben acıktım deyince kalkıp bana patates kızarttı. (Ne iyi kızdı yav) O toplarken bende yatakta oturup patates yiyip onu seyrettim. 1 saat sonra benim uykum geldi tabağı başucuma koyup yattım. Sabah saat 6.25'te uyandım çünkü kıçımda vıcık vıcık bir şey vardı. Yorganı kaldırınca yatakta kırmızı bir şey vardı. Ben regl oldum sanıp bağırmaya başladım. Kızda yanımda uyuyordu noluyor ya diye kalktı, bende olayın gerginliğiyle kıza sussana be kadın diye bağırdım. O gün yataktan kalkmadım ve 12 tane doktoru arayıp regl olduğumu söyledim. Bir tanesi küfür edip yüzüme kapattı. Birkaç tanesi randevu vermeye çalıştı bir tanesi de çok ilginç bir vaka olduğumu söyleyip evime gelmeye çalıştı. Bir kaç saat sonra ben yatakta umutsuzca otururken kız yanıma geldi 'Ya ketçap kokuyor burası' deyip beni yataktan zorla kaldırdı. Eşofmanın arkası bacaklarına kadar kirlenmiş. Gece uyurken ketçapı dökmüşüm bir de üstünde eşelenip sıçmış sıvamışım. Sonra yattığım yeri yaladım 'Harbiden ketçapmış lan' deyip banyoya gittim. Çıktığımda kız yatağı temizlemiş evden çıkmış gitmiş. Yatağını yalayan biriyle bende çıkmazdım haklısın... Sonra bir daha hiç görüşmedik. Mesajlarımada cevap vermedi.

Beyin reglinin diğer bir kötü tarafı da yalan. Erkekler olarak sıkıştığımız her anda yalan atmak gibi saçma bir huyumuz var. Ya aşkım ben çok içkiliydim o kızı sen zannettim ondan attım eve yoksa biliyorsun yapmam.

Erkeklerin yalan söylerken yaptığı en büyük yanlış kendini savunmak yerine 'Hangisiymiş o?' diye saçma bir savunmaya girmeye çalışıyorlar.

+O kız kim Atilla?

-Hangi kız :o

+Yanında işte

-Hani nerde kız?

-Hangi kız ya hani nerde?

Ben beyin regline girdiğim ilk dönemde ilk yalanımı anneme söylemiştim. Annemde tabiki yememişti.

Ben kedileri çok sevdiğim için evde bir kedi besliyorum. Kediyi almadan önce annemle bir anlaşma yapmıştık, kedinin her şeyiyle ben ilgilenicektim. Okula giderken sabahları bahçeye bırakıp okuldan gelince içeri alıyordum

Bir sabah okula giderken kediyi bahçeye çıkarmayı unutmuşum. Hayvanın çişi gelmiş, evde hiçbir yer kalmamış gibi gidip annemlerin yatak odasına girip annemin yatağına çişini yapmış. Annem bunu fark etmemiş tabiki, gece 11'de yatağa yatınca annemlerin odasından bir çığlık geldi. Annem odasına çağırdı.

+Kedin yatağıma işemiş.

-Hangi kedi? :o

Annem tabiki kanmadı, kediyi camdan bahçeye fırlattı. Kedi giderse bende giderim diye atarlanıp bahçeye çıktım sabaha kadar bahçedeki kanepede kediyle sarılıp oturduk. Ondan sonra hiçbir karşı cinse yalan söyleme cesaretinde bulunmadım. Hemcinslerime sesleniyorum, sizde yapmayın. Çünkü sabaha kadar bahçede sakallarım dondu. Tavsiyem dürüstçe gerçeği söylemeniz. Götünüze copu sokarlar ama sonuçta affedilirsiniz. Ama yalan atmaya kalkarsanız götünüze tank sokabilirler.

Eleştiriye açığım, görüşleriniz önemli.

Yeni Başlayanlar İçin Erkek AnatomisiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin