01.

107 12 1
                                    

Z pohledu Zaca

Konečně nastalo ráno. Dnešní noc byla asi ta nejhorší. Rychle se nasnídám a vypadnu z domu. Jdu si zaběhat, jako to dělám každé ráno.

Po běhání se osprchuju a vezmu si pár důležitých věcí s sebou. Vyjdu ven a nasednu do auta. Cestou k (možná) novému domu se zastavím v nějaké restauraci a poobědvám. Pak s plným břichem nasednu do auta a jedu se podívat na ten dům.

Vystoupím z auta, zavřu dveře od mého nového BMW a podívám se má ten dům. Jdu až ke dveřím a zazvoním. Dveře se otevřou, jak jsem si myslel... stojí tam žena přibližně ve věku jako já.

"Ahoj, Jmenuju se Zac Smith." řeknu a usměju se.

Z pohledu Emilly

Vstala jsem a měla energie, jako nikdy. Podívala jsem se na hodiny a zjistila, že už je 10. Což znamenalo, že za 3 hodiny se setkám s daším 'nápadníkem' na byt. Těšila jsem se. Měl ajsem trochu zvláštní pocit. Jakoby dnešek, byl zlomový den D. Pomalu jsem se vyškrábala z postele a napustila se horkou vanu.

Přesně ve 13:00 někdo zazvonil. Naposled jsem se podívala do zrcadla a usmála se na sebe. Chtěla jsem při prvním setkání udělat dojem. Zhluboka jsem se nadechla a otevřela dveře. Stál v nich mladík, přibližně stejný věk jako já. Hnědé, až skoro černé vlasy nagelované nahoru mu perfektně ladily se studánkově modrýma očima. Prohlédla jsem si ho od hlavy až k patě. Byl asi o půl hlavy vyšší, než já a tělo měl skvěle vypracované. Měl na sobe modré triko s krátkým rukávem a na rukou vyskákané snad všechny žíly, které mohly být vidět. Byl nádherný. Nikdy jsem ještě nikoho takového neviděla. Málem mě to položilo. ,,Ahoj, jmenuju se Zac Smith.'' řekl  a já myslela, že omdlím. Nádherně voněl. Najednou jsem nevěděla, co se to se mnou děje. Vždycky jsem měla, co říct. teď mi al ehodně rychle vyschlo v ústech a došla slova. A nejspíš jsem se na něj dívala poněkud zvláštně, protože po chvilce řekl: ,,Můžeme si doufám tykat?'' všimla jsem si, že torchu znejistěl. Byl strašně sladkej. ,,A-ahoj. No..Teda...'' koktala jsem a nepoznávala sama sebe. Nadzvedl obočí. Asi si o mně myslí, že jsem totální kráva. ,,Jasně," řekla jsem s úlevou. ,,Pojď dál" řekla jsem, zavírala z aním dveře a obracela nad sebou oči vsloup.

Black spirit.Where stories live. Discover now