Szeptember 2

31 2 3
                                    

Reggel ismét a telefonom borzalmas hangjára keltem fel az ébresztőre. De egyből felkeltem és indultam a fürdőbe. Gyorsan végeztem majd felvettem a mai ruhámat.

És indultam is a suliba amikor arra lettem figyelmes, hogy egy autó dudált felém és láttam, hogy Jasan az

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

És indultam is a suliba amikor arra lettem figyelmes, hogy egy autó dudált felém és láttam, hogy Jasan az. Egyből görcs keletkezett a gyomromba ( nem is tudom miért). Majd Jasan egy nagyon cuki mosollyal szállt ki.

Jasan : Szia Chloé.

Chloé : Szia Jasan

Jasan : Gyere velem suliba

Chloé : Jasan! Ugye tudod, hogy nem kell értem jönnöd?

Jasan : Igen tudom, de ha már én is arra megyek

Chloé : Na jó, megyek veled

Majd Jasan fülig erő szájjal nyitotta ki nekem az ajtót és átkocogott a másik oldalra. Majd 10 perc múlva már ott is voltunk a suliba. Amikor kiakartam szállni az autóból Jasan csak annyit mondott nekem, hogy Szeretlek! Ami hallatán nagyon elpirultam, de nem csak én Jasan is. Majd csak egy mosollyal válaszoltam neki. Aztán mind a ketten mentünk be a teremhez és leültünk egymás mellé majd röhögtünk egymáson és jött is az ofő majd kezdődött a matek óra.

   ~~~~~~~~ Jasan szemszögből ~~~~~

Nem tudtam figyelni az órára csak a csinos lányra aki mellettem ült. Egyszerűen nem tudtam levenni róla a szemem amit ő is észrevett. Majd a padalatt megfogta a kezem én pedig hangosan felsóhajtottam. Minden szem ránkszegeződött és nem tudtunk kibújni a szemek alól mert a tanár csak beszélt és nem kellett írni semmit. Majd végre kicsengettek. A mellettem ülő lány egyfolytában csak vigyorgott. Majd megláttam két gyermekkori barátomat. Bobot és Cameront. Oda mentem hozzájuk és egyből megismertek és elkeztünk dumálni. Majd mikor kiértem a suliból azt a lányt kerestem aki felforgatta az életemet. Amikor megláttam őt odamentem hozzá.

Jasan : Szia Chloé

Chloé : Szia Jasan

Jasan : Haza jössz velem?

Chloé : De most nem esik az eső

Jasan : Nem baj. Jössz?

Chloé : De Jasan nem akarom, hogy engem furikázz.

Jasan : Chloé ez nekem nem gond

Chloé : Na jó megyek

         Chloé szemszögéből

Hazamentem Jasan - nel és ledobtam a táskám a francba. Majd felmentem a szobámba és elővettem a házimat és neki álltam. 5 óra múlva már készen is voltam. Aztán elmentem a konditerembe edzeni és megpilantottam egy nagyon ismerős srácot. Jasan volt az.

Aztán gondoltam, hogy elmegyek az edző társaimmal táncolni

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Aztán gondoltam, hogy elmegyek az edző társaimmal táncolni

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Oct 01, 2018 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

1 Fiú aki Szeret engem és én is Szeretem Őt Место, где живут истории. Откройте их для себя