20.

3K 132 29
                                    

Dole si prosím přečtěte moje kecy. Není to sice zas tolik důležitý, ale byla bych ráda aby jste to viděli :)

Sejdeme tedy schody a mně srdce vynechá několik úderů když spatřím Liama. Vypadá naprosto dokonale, koneckonů jako vždy. Vyčesané vlasy, lehké strniště, které na něm tolik miluju, nic co bych neznala. Ale navíc má na sobě bílou košili a tmavě morý oblek a to je to co mě nejvíce rozsekává, vypadá tak jak jsem si ho nikdy ani nedokázala představit. Z rukávu mu vykujují pouze konce tetování na jeho rukou a vypadá jinak. Není to ten cool Liam, ani ten roztomilý nebo vtipný je to tak trochu vážný, ale zároveň sakra sexy Liam Payne. Stejně jako si prohlížím já jeho však kouká i on na mě. Jeho hnědé oči mě pozorují a do toho se ze široka usmívá. Oplatím mu úsměv a snažím se nebýt tolik nervózní až nakonec když jsem na posledním schodě, ke mně natáhne ruku zatímco já si tou druhou držím šaty abych se o ně nezabila a pomůže mi dojít až dolů.

,,Pane jo, vypadáš.......já nemám slov, jsi nádherná." usměje se na mě.

,,Děkuju, ty taky vypadáš dobře." oplatím mu.

,,Ale na tebe nemám, vypadáš jako princezna." chytne i mou druhou ruku do své dlaně.

,,A ty jsi můj princ." zamilovaně se zaculí načež se nechám políbit. Ale však jen krátce jelikož periferním viděním vidím rodiče jak na nás koukají. Ještě se rychle tedy přivítám s ostaními kluky a poté je čas představit Liama mým rodičům stejně jako to musí udělat Harry s Louisem. Chytnu Liama za ruku a povzbudivě se na něj usměju načež se tedy vydáme k mým rodičům.

,,Mami, tati tohle je Liam můj přítel." usměji se.

,,Dobrý den, ráda vás poznávám." natáhne k nim Liam s úsměvem ruku a potřese si nejprve s mamkou a následně i s tátou, který si ho přeměřuje pohledem,ale přesto vidím, že se mu líbí. Už jenom proto, že se LIam nebojí mu koukat do očí. Táta si vždy cenil očního kontaktu.

,,My tebe taky." usměje se na něj mile mamka a táta přikývne.

,,Moc ti to sluší holčičko." usměje se na mě následně táta a já ho s poděkováním obejmu a poté obejmu i mamku.

,,Moc vám to spolu sluší zlatíčko." šeptne mi mamka do ucha.

,,Děkuju." usměji se na ní a poté se odtáhnu vracejíc se k Liamovi a poodejdeme zpět k našim přátelům načež věnuji Harrymu povzbudivý usměv, protože teď je na řadě s představováním on. Samozřejmě to vzali rodie naprosto v pohodě a tak jsme se už po chvíli vydali ven, kde jsme nasedli do několika aut a jeli na místo konání plesu.

,,Páni." vydechnu omámeně když vstoupíme do obřího sálu, kde se ples pořádá. Musím uznat, že ti co zařizovali ples zvolili skvělou kombinaci černé a světlounce růžové. Je ro famózní. Když měl loni Harry maturitní ples tak to tak kouzelné rozhodně nebylo. Ukazoval mi fotky a řeknu vám sytě růžvoá s modrou není na ples zrovna ta nejvhodnější kombinace.

,,povedlo se to." usměje se Liam, kterého se držím za rámě a spolu s našimi přáteli se vydáme dále mezi lidi. Všimnu si několika nechápavých pohledů na mě a Liama. Jasně není divu. Liam je jeden z nejpopulárnějších kluků na škole a já nejsem ani zdaleka ta nejhezčí holka zde. Nojono, holky je mi líto,ale tenhle úžasnej kluk je můj. Lehce se pro sebe usměju.

,,Copak ?" koukne na mě Liam, kterému můj úšklebek neunikl.

,,Ale nic jen v duchu posílám všem těm holkám co nad tebou slintaj vzkaz že jestli se tě jenom dotknou tak je zabiju, protože jsi můj." trošku se zasměju.

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now