14.

2.9K 140 12
                                    

Ráno se z postele vyplížím a než jako člověk vypadám spíše jako mrtvola nebo zombie. Dolezu do koupelny kde si pořádně opláchnu obličej a poté se na sebe podívám do zrcadla. Bože co to ze mě ten kluk udělal. Přeci se kvůli tomu nemůžu takle trápit. Tu radost mu neudělám. Jak říkala Molly, která zamnou včera i s Niallem přijela, musím mu ukázat o co přišel. Vrátím se tedy zpět do pokoje. Obleču si světle modré volně splývavé šaty normální délky a poté si korektorem alespoň zamažu ty strašné kruhy pod očima. Nemůže poznat jak moc mě to zlomilo. Vezmu batoh a sejdu dolů so kuchyně. 

,,Jak jsi na tom ?" zeptá se hned Harry zatímco já si začnu dělat kafe. To dneska fakt potřebuju.

,,Hádej." povzdechnu si. 

,,Tak zůstaň doma. Říkal jsem ti to už včera." starostlivě se na mě podívá  zatímco já už si sedám s kafem ke stolu.

,,Tu radost mu neudělám. Musím se s tím prostě srovnat. Spletla jsem se v něm. Není to první ani poslendí kluk co mi ublížil." pokusím se o lhostejné pokrčení rameny. 

,,Stejně mu dám do huby." zavrčí načež já se přeci jen musím trošku pousmát. 

,,Ty dneska nejdeš za Louisem?" zeptám se ho když se kouknu na hodiny.

,,Ne odvezu tě do školy,ale Louise cestou nabereme." usměje se na mě a já chápavě přikývnu. Dosnídáme tedy a poté vyrazíme. Vyzvedneme Louise a poté když zastavíme u školy rozloučím se s nima oběma, jelikož mi je jasné že se budou chtít pořádně rozloučit spolu a vystoupím tedy z auta. Hned tady na mě čeká Molly, která mě na přivítání pevně obejme.

,,Už jsi tady viděla Liama ?" zeptám se jí, když se od sebe odtáhneme. Kousek od nás vidím akorát Nialla se Zaynem, ale Liam nikde.

,,Neviděla." odpoví mi.

,,Fajn tak jdem do třídy, nechci ho potkat." vysvětlím jí a ona přikývne a tak se vydáme dovnitř do školy. Cestou mineme tedy Nialla se Zaynem, kteří mě obejmou se slovy podopory, že je Liam debil a že i když je to jeijich nejlepší kamarád tak tohle posral. Což mě potěšilo, ne že ne. To samý jsem slyšela i od Louise v autě. Poté však už etdy zaezeme s Miolly do třídy. 

Harryho pohled

,,Lásko už musím jít." zasměje se roztomile Louis, když já ho prostě nechci pustit. 

,,Nojo, ale večer se uvidíme hm ?" usměju se na něj.

,,Samozřejmě, že uvidíme. Ale teď už musím. Pa." vtiskne mi ještě jeden polibek a poté odejde zatímco já se za ním ještě s úsměvem koukám. No upřímně koukám hlavně  na ten jeho zadek, kterej bych prostě nakousnul. Je tak dokonalej a já jsem rád, že je můj. Můj úsměv však zmizí hned jakmile si všimnu kdo se blíží k bráně školy. Liam. Okamžitě vylezu z auta a postavím se před něj. 

,,Nazdar Liame." řeknu naštvaně a vrazím mu jedno pěstí. Ne však nějakou velkou silou abych mu něco udělal. Řekl bych,že ho to jenom bolí. 

,,Můžeš mi jako říct, proč jsi to Abby udělal ?" řeknu naštvaně ale nekřičím. nemusí všichni tady vědět o co jde.Liam se stále drží za bolavý nos a poté co zjistí  že mu z něj nic neteče jen popotáhne a koukne se na mě.

,,Fajn to jsem si zasloužil." povzdechne si.

,,To si piš a zasloužil by jsi si mnohem víc." opět se naštvaně napřáhnu. Víte nejsem bitkař,ale když někdo prostě ublíží mojí malý sestřičce tak nemůže čekat že budu hodnej.

,,Počkej." zastaví mě a já pozvednu obočí.

,,Vysvětlím ti to, jen mi dej šanci, prosím." řekne opět. Zatnu zuby,abych se sklidnil a myslel racionálně. 

,,Fajn,ale jenom proto že jsi můj kamarád. Zítra ve čtyři jsem u tebe a připrav si co mi řekneš." řeknu pouze a poté se otočím a nastoupím do auta jedouc do své školy kde už mám za chvilku být. 

Pohled Abby

Vylezeme z budovy školy a mně hned do očí uhodí hubená vysoká tmavovláska která stojí u brány a nadšeně mává na Liama, který si to k ní míří. Ona mu ihned skočí kolem krku a začne ho líbat. Ani nevíte jak strašně se v tu chvíli cítím. Jakoby se i ty úplně poslední nejmenší naděje rozpadly na ještě menší kousíčky a už z nich vlastně nic nezbylo. Nejhorší je, že je krásná,vypadá jako modelka a prý i je. S tou se srovnávat nemůžu. Chápu proč dal přednost jí. Koukám na ně zaseklá v pohybu až do doby než nasednou do auta a odjedou. Otřu si uslzené oči.

,,Hele já už se fakt nemůžu dívat jak se kvůli němu trápíš." povzdechne si Molly vedle mě. Takhle mimo jsem víceméně byla celý den.

,,Myslíš, že se trápím dobrovolně ? Nejradši bych na to všechno zamněla, ale nejde to sakra." povzdechnu si rozcházejíc se.

,,Hale já mám plán. Od Nialla jsme zjstila do jaký restaurace jde dneska Liam s tou fuchtlí na večeři a shodou náhod přijel dneska do města i můj kamarád co žije v Paříži, Lucas, už jsem ti o něm vyprávěla. Napadlo mě, že by jste solu mohli jít na večeři a donutit tak Liama žárlit." navrhne Molly.

,,Prosímte copak by na mě žárlil ? Jsem mu u prdele." protočím očima. 

,,Nejsi, podle kluků ne a oni ho přece znají, prostě ho donutíme žárlí, co ty na to ? Ukážeme mu o co přišel." stiskne mojí ruku v podpoře.

,,Molly notak probudď se. Viděla jsi jí vůbec ? Vždyť je to modelka nesahám jí ani po kotníky." zakroutím hlavou smutně.

,,Tak to se teda pleteš, jsi mnohem lepší než ona. Kluci jí nemají rádi, prej Liama jenom využívá. A Liam s ní prej štastnej není. Věř mi. Uděláme tě tak nádhernou jako jsi ještě nebyla. Půjdeš s Lucasem na večeři a donutíte Liama žárlit. A navíc si ještě užiješ fajn večer se super klukem." povzbudivě se na mě usměje. 

,,Fajn, jdu do toho." souhlasím nakonec a ona se nadšeně usměje. Tohle je asi ta poslední šance jak na sebe upoutat Liamovu pozornost. Nesmím to zkazit. Vím, že bych se na něj měla prostě vykašlat. 

Ale to prostě nejde...

No, jak tohleto dopadne. To jsem zvědavá. Prosím o voltes a komentiky. Niki <3

Důležité: Holky musím vám oznámit že opet začnu vydávat díly ob den. Každý den to prostě nestihnu a budu ráda když to budu stíhat vůbec takhle, protože mám prostě letos ještě nabízejí program než loni a je To fakt mazec. Ale nechci toho nechat a doufám že to takhle budu zvladat. Děkuji za pochopení.

Q: kdo teď taky máte plnou hlavu věci do školy a nevíte co dělat dřív?
A:protze já teď Mám spoustu papíru co musím vyplnit atd. A jsem z toho už celkem hotová :D

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now