13.

3K 144 27
                                    

S úsměvem na rtech se dnes probudím a rukou zašmátrám vedle sebe hledajíc Liamovo tělo, které mě v noci zahřívalo. Když však stále vedle sebe nic necítím otevřu oči a podívám se vedle sebe. tady je však jen prázdná druhá polovina postele. Kde je ? 

,,Liame ?" křiknu a chvíli čekám,ale jelikož se nikde nic neozývá zvednu se z postele. V tom si na svém stole všimnu papírku. Třeba musel jít kvůli něčemu domů. Pomyslím si a přejdu ke stolu berouc papírek do ruky.

Promin....

Stojí tam pouze. Co se to sakra děje. Rychle vezmu do ruky telefon a najedu na zprávy. Jenže jakmile se pokusím Liamovi zprávu poslat ukáže se mi jen: příjemce si vás zablokoval. Zkusím to tedy i na instagramu a na messengeru, ale všude je stejná odezva. Už začínám být celkem zoufalá a slzy mě začínají štípat v očích. Sednu si opět na postel a vystočím Mollyno číslo. 

,,Ahoj zlato." zvedne to po pár zazvoněních.

,,Ahoj, máš tam u sebe Nialla ?" zeptám se. 

,,Jo, proč ?" 

,,Zeptej se ho jestli neví co je s Liamem." zeptám se zatímco můj hlas se klepe jak se mi začíná chtít brečet. Nevím co to je ,ale takový pocit jsem ještě nikdy neměla. 

,,Počkej dám tě na reprák." řekne mi a poté už slyším Niallův hlas.

,,Nevím co je s Liamem, proč ?" 

,,T-to je jedno, tak se nenechte rušit. Ahoj. " chci hovor ukončit,ale to by nemohla být Molly moje nejlepší kamarádka, aby nepoznala že nejsem v pohodě.

,,Abby co se stalo ?" zeptá se starostlivě. Já si povzdechnu a poté začnu vysvětlovat.

,,Fajn, prostě.....jsme se spolu včera s Liamem vyspali a teď když jsem se vzbudila jenom tady ležel papírek kde bylo napsáno promiň a Liam nikde, ještě ke všemu si mě zablokoval úplně všude. Sakra já nevím co se stalo." už se mi začnou slzy valit z očí. 

,,Já ho zabiju, já ho varoval. To je debil." začne nadávat Niall. 

,,Před čím jsi ho varoval ?" 

,,Před tím, že to mezi váma jiskří. Abby on Liam.......víš on má přítelkyni." v tu chvíli kdy to Niall řekne jakoby mi někdo vrazil nůž do srdce. 

,,J-já musím jít." řeknu rychle a típnu hovor načež se rozvzlykám. Liam má přítelkyni, on má sakra přítelkyni a vyspal se semnou. Jenom mě využil a teď odhodil jakobych nebyla nic, jakobych pro něj vůbec nic neznamenala. Co všechny ty hezký slova jak mu na mě záleží, jak jsem jeho jediná kamarádka, jak mě má rád, co ty dny a večery co jsme se spolu smáli naprostejm kravinám. To všechno zmizelo, rozplynulo se to jako pára nad hrncem a já tady teď jen jako rozlámaná váza ležím na posteli a brečím. Ten kluk se mi dostal pod kůži tak strašně rychle. Aniž bych si to uvědomila našel si v mém srdci zvláštní místo a po tom místě teď zůstala jen velká černá díra. 

,,Jsem doma." ozve se z ničeho nic domem Harryho hlas a já si rychle začnu otírat uslzené oči snažíc se přesta brečet. 

,,Ahoj Abby." otevřou se najednou dveře ve kterých stojí můj bratr. Jenže jakmile mě spatří jeho úsměv se okamžitě změní spíše na vyděšený pohled.

,,Co se stalo ?" v okamžiku si sedá vedle mě na postel a přitáhne si mě do obětí. Načež já se mu rozvzlykám do ramene. Víte já nejsem typ holky, která by brečela kvůli každý píčovině, ale tohle mě prostě vzalo. Ani nevíte jak je strašný pocit cítit se pouze jako využitý nic.

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now