8.

3.4K 149 39
                                    

Obleču si světle modré džíny s vysokým pasem do, kterých zastrčím černé tričko s obrázkem pusy. Rozhodnu se dnes přeci jen po delší době výrazněji namalovat. Takže si upravím obočí, nanesu korektor, make-up, pudr, šedé stíny, řasenku, tvářenku a vínovou rtěnku. S vlasy nic  nedělám a jsem tak hotová a připravená jít.  Stejně je to takové divné ě. Jít s kamarádem na rande našich nejlepších kamarádů, aby nebyli sami, protože jsou z toho moc nervózní . Samozřejmě, že pokud jim to pomůže tak to udělám ráda,ale je to zkrátka divné ? Nepříjde vám. Zase chápu, že oni se asi více uvolní když tam nebudou samy,ale stejně Niall vyzvedne Molly, mě Liam a sejdeme me se až u restaurace,takže cestou spolu budou stejně sami, sice kousek,ale budou. No nevím,aale když je to jejich přání co jiného mi zbývá,že ? Ještě si udělám pár selfíček, když už se mi dnes to líčení tak povedlo,ale stejně je nikam nepřídám. Víte samozřejmě mám instagram a takovýhle sociální sítě, ale to už musí bejt abych tam přidala nějakou fotku. Mám to víceméně jen na sledování mých oblíbených celebrit a kamarádů. V tom mi příjde zpráva od Liama s tím, že čeká před barákem v autě. vezmu si tedy tašku a opustím svůj pokoj.

,,Harry já jdu." sdělím mu poté co nakouknu do jeho pokoje.

,,Dobře užij si to." usměje se a já poté tedy seběhnu dolů a vydám se ven. Zde už na mě opravdu čeká Liam v autě a tak do něj nastoupím.

,,Ahoj." usměji se zatímco se začnu pásovat.

,,Ahoj, dlouho jsme se neviděli co ?" uchechtne se.

,,To teda, už jsi mi normálně žačínal chybět." kouknu na něj se zasmáním. 

,,Já chybím každý." ušklíbne se.

,,Fajn,tak to mě nepotřebuješ." mrknu na něj a následně otevřu dveře chtíc ze srandy vystoupit. 

,,Ne počkej, dělal jsem si srandu." chytne mě za ruku a tak se na něj opět otočím.

,,Já vím." zavřu dveře a kouknu se vítězně na něj.

,,Uf, už jsem se fakt lekl, že ež mě necháš jim dělat křena samotnýho." uchechtne se pouštějíc mou ruku.

,,Neboj budeme jim ho dělat spolu." pokrčm rameny.

,,Ne, říkáme pravdu, ve většině průšvihů jsme byli nevinně." uchechtne se Niall , zatímco už sedíme v pizzerii a všichni spokojeně jíme naší pizzu a povídáme si. Kluci se tedy snaží obhájit svou reputaci.

,,Nevím proč vám to nevěřím." zasměje se Molly.

,,Ale Niall říká pravdu. My nikdy za nic nemohli. Jsme hodný kluci, jen jsme vždycky byli ve špatnej čas na špatným místě."souhlasí s ním Liam.

,,Na to jak dobře zpíváš špatně lžeš." uchechtnu se koukajíc na něj.

,,A ty na to jak jsi hezká jsi pěkně nedůvěřivá." uchechtne se i on. Moment vážně řekl, že jsem hezká. To je milý.

,,Ale alespoň nejsem lhářka." pokračuji v této naší "hře" 

,,To teda,ale neboj já tě to jednou naučím, aby jsi byla stejně dobrá jako já." zasměje se a já se k němu hned přidám. Liam ke mně natáhne stále se smáním ruku a já si s ním plácnu. když se dosmějeme koukneme se na Nialla s Molly, kteří na nás tka divně koukají.

,,Co je ?" zeptám se jich. 

,,Nic." odpoví Molly, která se potutelně usmívá. Jen nad tím tedy s Liamem pokrčíme rameny a poté se dál bavíme o různých školních prušvizích.

,,Dohromady nebo zvlášť ?" zeptá se servírka, když k nám příjde, protože už chceme zaplatit. Niall jí tedy začne diktovat co měl on a Molly a zaplatí to za ně. Poté koukne servírka na mě a Liama, chci říct, že to zaplatíme zvlášť,ale on mě předběhne.

,,Já zaplatím ten zbytek." usměje se na ní. A já se na něj překvapeně kouknu.

,,Liame já si to zaplatím sama." řeknu mu.

,,Ne, já tě pozval." usměje se a než stihnu cokoliv dalšího namítat zaplatí to a servírka poté odejde. I my opustíme restauraci a venku se s Liamem roloučíme s tou zamilovanou dvojící a zatímco oni už nasedají do Niallova auta, my jdeme do Liamova.

,,Opravdu jsi za mě platit nemusel." řeknu,když už sedíme v teple a připoutáváme se.

,,Ale já chtěl. Pozval jsem tě,tak a to taky zaplatím ne ?" usměje se.

,,No dobře, děkuju ." poděkuji mu, tohel není samozřejmost a já chci aby věděl, že si toho cením.

,,Není zač." řekne ještě a rozjede se. 

,,Tak já ti ještě jednou děkuju a vidíme se zítra ve škole?" optám se ,když už Liam zastaví u mého domu.

,,Jojo a odpoledne platí ?" zeptá se. Máme zítra v plánu zase zkoušet.

,,Jo, tak ahoj." aniž bych o tom přemýšela tak se k němu nakloním a  lehce ho obejmu než opustím auto. Rozjedu se tedy ke dveřím a když je odemknu otočím se ještě na auto, keré zde pořád stojí . Liam na mě kouká a usmívá se. Věnuji mu tedy ještě poslední úsměv a poté už zalezu dovnitř. 

Ráno

Dnes vstanu dost z vesela, ani nevím proč. Hodím na sebe černé džíny, bílé tričko a modoru bundičku ozdobenou květy. V koupelně vykonám ranní hygienu a poté sejdu na snídani do kuchyně kde už je Harry, který akorát uklízí nádobí nejspíše po své snídani do myčky.

,,Ahoj nějak brzo dneska přichystanej ne ?" uchechtnu se zatímco si vezmu jogurt z lednice.

,,Ahoj, to víš jedu ještě za Louisem než budeme muset do školy."usměje se.

,,Awww, to je tak roztomilý. Tak ahoj. Jo a dneska odpoledne tady zase bude Liam , budeme nacvičovat." usměji se. 

,,Dobře, já asi budu stejně s Louisem, tak pa ségra, miluju tě,pa" rychle mě obejme a já se nestačím divit. Ještě nikdy jsem ho neviděla po ránu tak naspeedovanýho.

,,Já tebe, pa." zasměju se a poté co bouchnou vchodové dveře si sednu ke stolu a pustím se sama do snídaně. Poté si vezmu batoh a vyrazím do školy. 

Myslela jsem, že to bude jen další obyčejný týden, to jsem, ale nevěděla co všechno mě v něm čeká....

Tamtadadá nový díl je na světě. Prosím o voltes a komentíky. Niki <3

Q: Koho z klučičích páru shipujete nejvíce? (jakože Larry, Niam, Narry atd..)
A: Já Larry a Niam

Dohazovači (1D)Where stories live. Discover now