Hoofdstuk 17

127 0 0
                                    

POV Sofie
Ginny is weer hier dus dat is leuk. Ron en Harry hebben haar heel erg gemist natuurlijk. Ik en Cedric zijn samen in onze kamer. "Gaat het een beetje?" vraagt Cedric. "Ik was net over hem heen. En dan komt hij weer op dagen" zeg ik. "Snap ik, maar wat denk je over wat hij zei" zegt hij. "Geen idee. Ik weet niet of ik het moet geloven. Ik heb het ook gehad maar dan gebeurd het bij hem, het is gewoon raar" zeg ik. "Misschien is het beter dat je hem vergeet, dat is beter voor je" zegt hij. "Dankje Cedric" zeg ik en ik geef hem een kus op zijn wang. "Soof, ik wil dat je eerlijk met me bent. Hou je van hem of van mij?" vraagt hij. "Cedric. Ik... ik weet het niet, telkens als Draco er weer is dan word ik opnieuw verlieft op hem. Maar van jou ben ik nooit gestopt met houden. Het was alleen dat ik gewoon tijd nodig heb" zeg ik. "Snap ik, maar volgend jaar ben ik hier niet meer, dan wil ik weten of we iets kunnen worden voor dit jaartje of dat ik me geen zorgen moet maken omdat je bij me blijft" zegt hij. Ik geef hem een knuffel. "Cedric, je moet onthouden dat ik nooit stop met van je te houden" zeg ik. "Dan moet jij onthouden dat ik ook altijd van jou hou" zegt hij.

Ik zit met Ginny en Hermoine onder de boom in de binnentuin. "Ben blij dat je terug bent" zegt Hermoine. "Ik ben ook blij. Soof, je weet dat Draco de waarheid spreekt" zegt Ginn. "Weet ik. Maar hij heeft me al zo vaak pijn gedaan, ik kan het gewoon niet meer aan" zeg ik. "Misschien is het daarom beter dat je bij Cedric blijft. Hij is goed en aardig. En het beste is dat hij loyaal is" zegt Hermoine. "Weet ik, misschien is dat ook beter" zeg ik. "Hebben jullie eigenlijk wel?" vraagt Ginn. Ik schud mijn hoofd. "Verander dat" zegt ze. "Hoe bedoel je?" vraag ik. "Waarom moet altijd jongens het meisje verkering vragen. Wij kunnen het ook zelf. Nou kom hup ga naar hem toe" zegt Ginn en duwt me omhoog. "Eh oke" zeg ik.

Ik zoek nu al een tijdje. Dan zie ik de vrienden groep van Cedric. Ik zei Cedric nergens. "Jongens" roep ik en ik ren naar ze toe. Ze draaien zich om. "Sofie" zegt Nick. "Hebben jullie ergens Cedric gezien?" vraag ik. "Hij is naar jou opzoek" zegt Dean. "Lekker" zucht ik. "Waar ging hij heen?" vraag ik. "Ehh het meer volgens mij" zegt Killian. "Thanks" zeg ik en ren richting het meer.

Als ik bij het meer aan kom zie ik Cedric nergens. Dan zie ik verder op een kleed liggen. Ik ga er naar toe. Ik zie dan het in HufflePuff kleuren is. "Hey" hoor ik. Ik kijk om en zie Cedric. Hij heeft een donker blauw overhemd aan met een zwarte spijkerbroek.

Het staat hem zo goed

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Het staat hem zo goed. "Hey" zeg ik. "De jongens hebben je dus de goede kant op gewezen" zegt hij. "Wat?" vraag ik. "Ik dacht dat je misschien wel even wat anders wou dan de hele tijd binnen zitten. Dus een kleine date" zegt hij. "Je bent zo lief" zeg ik. "Alles voor jou" zegt hij. "Alleen ik ben er niet op gekleed" zeg ik. Ik heb mijn gewaad nog aan. "Komt goed" zegt hij. Hij zwaait even mijn zijn wand en er komt een witte rook om me heen. Als dat weg trekt heb ik een donker blauwe jurk aan.

 Als dat weg trekt heb ik een donker blauwe jurk aan

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

"Wow, ik wist niet dat ik deze had" zeg ik. "Had je ook niet, kado van mij" zegt hij. "Dankje" zeg ik en geef hem een kus op zijn wang. "Kom" zegt hij. We gaan zitten op het kleed. "Waar aan heb ik dit verdient? Ik heb je alleen lastig gevallen de afgelopen dagen" zeg ik. "Dat heb je helemaal niet. Je hebt dit verdient omdat Malfoy stom is om zo'n leuk meisje te laten gaan als jij" zegt hij. Ik bloos. "Sofie, ik hou heel veel van je. En ik wil gewoon voor altijd bij je blijven. Dus Sofie, wil je mijn vriendin zijn?" vraagt hij. "Ja heel graag" zeg ik blij en geef hem een knuffel.

Cedric en ik zitten weer op onze kamer. De date was super leuk. We hebben gewoon lekker gepraat. Soms hadden we wat stiltes maar dat was ook wel goed. Cedric is zijn huiswerk aan het maken. Ik zit op het bed. Ik verveel me te pletter. Ik sta op en loop naar Cedric. Ik sla mijn armen om hem heen. "Hey" zegt hij. "Hoi" zeg ik. "Moet je nog veel maken?" vraag ik. "Niet veel meer" zegt hij. "Kan je dat dan niet even laten liggen?" vraag ik. "Je verveelt je, is het niet?" vraagt hij zonder op te kijken. "Je kent me nu al te goed" zeg ik. Cedric grinnikt. "Ik denk dat ik nog ongeveer 5 minuutjes bezig ben" zegt hij. "Die 5 minuten kunnen toch wel wachten?" vraag ik. "Je maakt het lastig wist je dat?" zegt hij. Ik moet er van glimlachen. "Oke ik geef je je 5 minuutjes" zeg ik. Ik ga weer op het bed zitten.

Na echt 5 minuten komt Cedric naast me zitten. "Oke wat wil je doen?" vraagt hij. "I don't know" zeg ik. Dan voel ik Cedric zijn lippen op die van mij. Ik ga er in mee. Ik voel zijn handen me op zijn schoot trekken. Cedric maakt een spoor van kusjes naar mijn nek. Ik voel hem een zuigzoen zetten. "Cedric" zeg ik. Voor dat ik verder kan met mijn zin, zoent hij me weer. Langzaam gaan zijn handen naar de rits van mijn jurk. En ja dan weet je al wat er gebeurd.

Ik vond het leuk om dit er in te doen. Sofie is.. sorry ik bedoel WAS maagt. Dus ik dacht wie kan het beter dan Cedric.

Ik word langzaam wakker. Ik voel Cedric zijn arm om me heen. Gisteravond was geweldig. "Goedemorgen" hoor ik Cedric zeggen. "Goedemorgen" zeg ik en draai om. "Goed geslapen?" vraagt hij. Ik knik. "W-Wat vond je van g-gisteren eigenlijk?" vraagt hij. "Perfect" zeg ik en geef hem een kus. Cedric glimlacht. "We kunnen beter opstaan, we hebben zo les" zeg ik. "Oke" zucht Cedric.

Hand in hand lopen we de Grote Zaal in. Ik geef Cedric nog een kus en loop dan naar de Gryffindor tafel. "Hey" zeg ik en ga bij Ginny zitten. "Wat heb je op? De zon?" vraagt Harry. "Nee" zeg ik. "Je straalt er is wat" zegt Ginny. "Vertel ik je later wel Ginn" zeg ik.

Ginny en ik lopen naar Verweer tegen de zwarte kunst. Als we het lokaal in lopen zie ik Cedric. "Zo te zien hebben we met de 7de jaars Hufflepuffs les" zegt Ginny. "Vandaag gaan we dueleren" zegt Proffesor Andeling. "Ik maak de tweetallen" zegt ze.

Dan zegt Proffesor Andeling natuurlijk dat ik en Cedric moeten dueleren. "Ik ga wel rustig aan doen voor je" zegt Cedric. "Stupify" zeg ik en hij vliegt naar achteren. "Hoeft niet" zeg ik. "Goed zo Sofie. 10 punten voor Gryffindor" zegt Proffesor Andeling. Cedric staat op. "Oke die krijg je terug" zegt hij.

Na de lessen is de Zwerkbal training van Gryffindor. Ik zit op de tribune te kijken hoe Ginn het doet. Ze is zoals gewoonlijk de beste Jager.

xxx Y

《Datum van maken: 12 juni 2019》
《Datum van publiceren: 12 juni 2019》

That Boy | H.P. FanFictie   ✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum