Hoofdstuk 13

185 4 1
                                    

POV Sofie
"Zou je mijn vriendin willen zijn?" vraagt Draco. "Natuurlijk wil ik je vriendin zijn" zeg ik en geef hem een kus. Draco trekt me in een knuffel. "Ik ga je nooit mee kwijt proberen te raken" zegt hij.

Samen lopen we terug naar Draco zijn kamer. Ze vonden het handiger om me bij Draco te laten. Ik ga op Draco's bed zitten en pak het boek dat ik aan het lezen was. Draco komt naast me zitten met zijn boek. "Denk je dat we snel weg gaan hier?" vraag ik. "Ik hoop het" zegt hij.

Opeens gaat de deur open. Ik schrik op en zie een dooddoener. "Meisje jij gaat mee" zegt hij en hij pakt me bij mijn arm en trekt me mee. "Hey laat me los" zeg ik. Ik raak een beetje in paniek. "Draco" zeg ik bang. "Soof" zegt hij en dan zie ik pas dat hij word vast gehouden door een andere dooddoener. "Wat ga je met me doen?" sis ik. "Zie je snel genoeg" zegt hij. Hij trekt me mee naar de grote zaak waar de grote tafel staat. Ik word op de grond gesmeten. Ja echt gesmeten. Niet veel later komt Draco aan lopen. "Dray" zeg ik. "Zo, zo te zien is er weer iets tussen jullie" hoor ik Voldemort zeggen. Ik kijk achter me en daar staat hij. "Wat wil je van me? Harry komt toch niet. Ik ben hem niks waard" zeg ik. "Draco je weet wat je moet doen. Of zij gaat er aan" zegt Voldemort. Ik kijk Draco bang aan. "Sorry Sofie" zegt hij en hij pakt mijn arm en we verschijnselen.

Als we staan zie ik de gangen van Zweinstein. Draco trekt me mee. "Draco" zeg ik. "Het spijt me maar ik moet dit doen" zegt hij. We komen aan bij de Grote Zaal. Iedereen is aan het eten. Draco verschijnselt samen met mij naar het einde van de zaal. Iedereen schikt op. "Zweinstein! Voldemort is echt terug. En natuurlijk wilt hij maar 1 ding. Harry Potter als je niet morgen om middennacht naar het verboden bos komt gaat dit meisje hier er aan!" schreeuwt Draco door de Zaal. "Sofie!" schreeuwt Ginny. Ik zie the golden trio en Ginny zitten. Tranen ontstaan in mijn ogen. "Dus Harry Potter kom morgen om middennacht naar het verboden bos anders gaat Sofie Hall er aan en daarna is er nog iemand aan de beurt" zegt Draco. Hij laat mij los en verschijnselt naar Ginny en pakt haar arm en verschijnselt weer naar mij. "Ginny Weasley" zegt hij en hij pakt mijn arm en we verschijnselen weg.

We staan niet veel later weer in Malfoy Mansion. Draco trekt Ginny en mij mee. Dan zie ik dat we naar Draco's kamer gaan. Als de deur van zijn kamer dicht is dan rent Ginny snel naar me toe en trekt me in een knuffel. "Omg Soof ik was zo bang" huilt ze. "Ginn, ik ben oke" zeg ik. "En jij vieze vuile-". "Hey rustig ik snap dat je denkt dat ik het was maar ik heb jou nu mee genomen omdat het nodig was voor Soof. Ze miste jou en dat merk ik" zegt hij. "Dus je hebt me mee genomen alleen zo dat ik Soof kon zien?" vraagt ze. Draco knikt. "Ik mag jou wel" zegt ze. Dray glimlacht. "Dankje ik mag je ook, nou neem wat meiden tijd en dan ga ik wel even en daarna heb ik een plan" zegt hij. Hij loopt de kamer uit. "Wacht even Ginn" zeg ik en ren naar Draco toe. "Dray" zeg ik hij draait zich om. Ik geef hem een knuffel. "Dankje" zeg ik. "Alles om jou even wat blijer te maken" zegt hij. Ik geef hem snel een kus en loop weer naar Ginny.

"Dus jij en Draco hebben nu officieel wat" zegt Ginny blij. "Ja" zeg ik. Ik heb haar alles vertelt sinds ik weg was. "Maar heb je het met Cedric uitgemaakt alleen omdat je Draco leuk vind?" vraagt ze. "Nee het is omdat het toch niet gaat werken want ja het is zijn laatste jaar en dan moet ik nog 1 jaar en ja het was wel leuk voor een tijdje" zeg ik. "Oh, nou hij is er kapot over" zegt ze. "Dat was niet mijn bedoeling" zeg ik. "Snap ik maar hij houd echt van je" zegt ze. "Ja oke, ander onderwerp wat er is allemaal gebeurd sinds ik weg was?" vraag ik. "Nou ik heb je gemist. Ik streste hem helemaal. En ik mocht 1 keer de Seeker zijn" zegt ze. "Ginn de Seeker, dat is zo vet" zeg ik. "Ja het was geweldig en het ging super goed" zegt ze.

Na een tijdje gepraat te hebben komt Draco binnen. "Dray" zeg ik. "Hey, ik dacht ik kom even kijken hoe het gaat" zegt hij. "Goed" zegt Ginn. "Maar kunnen praten over mijn plan?" vraagt hij. "Is goed maar eerst wat eten" zeg ik. Ik sta op en ren voorbij Draco naar beneden naar de keuken om wat eten te halen.

"Oke dus mijn plan is om jullie als "gijzelaars" te houden. Dan laat ik Harry, Ron en Hermelien naar een plek gaan, en dan laat ik jullie gewoon gaan" zegt hij. "Maar Dray, ga je dan met ons mee?" vraag ik. Draco kijkt weg. "Dray?" vraag ik. "Het is beter dat ik niet mee ga. Het is te gevaarlijk voor jullie" zegt hij zonder mij of Ginny aan te kijken. Tranen ontstaan in mijn ogen. Ik sta op en loop de kamer uit en ren naar de badkamer aan de andere kant van het huis.

Ik zit in de badkamer aam de andere kant van het huis.

Ik heb de deur opslot gedaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik heb de deur opslot gedaan. Het doet pijn. Waarom wilt Draco niet mee als Ginny en ik weg kunnen uit deze hel? Ik zie op het aanrecht bij de wasbak een mesje liggen. Zou ik het doen? Draco heeft me wel er mee pijn gedaan met zijn woorden. Ik pak het mesje en ga weer op de grond zitten. Ik hou het mesje licht tegen mijn onder arm aan. Langzaam duw ik het tegen mijn huid en maak een snij beweging. Dat doe ik nog een paar keer. Na een paar keer mezelf gesneden te hebben laat ik het mesje vallen. Mijn hele arm zit onder het bloed. Opeens hoor ik voetstappen in de gang. "Soof!" hoor ik Draco schreeuwen. "Soof alsjeblieft waar ben je" roept hij. Hij wilt de deur open doen van de badkamer. Maar die zit natuurlijk opslot. "Soof?" vraagt hij. "Soof ben je hier? Alsjeblieft maak een klein geluidje" smeekt hij bijna. Ik hoor dan zijn stem gebroken is. "Ik ben hier" zeg ik zacht. "Soof alsjeblieft doe de deur open" zegt hij. "Nee" zeg ik. "Soof. Doe die deur open, of ik zal hem met een spreuk kapot moeten maken" zegt hij. "Doe maar, ik zit achter de deur dus als je dat nou doet ben ik ook gelijk van mijn leven af" zeg ik. "Soof alsjeblieft, ik wil dit je niet aan doen" zegt hij. "Dray, of je gaat mee met Ginny, Harry, Ron, Hermelien en mij of ik blijf hier zitten terwijl jij die deur open maakt, maar ik we dood kan gaan" zeg ik. "Soof doe dit me niet aan" zegt hij. "Kies" zeg ik. "Soof" zegt hij. "Draco kies nu" zeg ik. "Oke ik ga mee, maar doe alsjeblieft nu de deur open" zegt hij. Ik sta op en doe de deur van het slot. Gelijk doet Draco de deur open. Hij kijkt me bezorgt aan. Maar dan kijkt hij naar beneden en ziet hij de bloed druppels en het mesje. Hij doet gelijk de deur dicht. "Soof, wat heb je gedaan?" vraagt hij bezorgt en gebroken. Ik laat mijn arm zien. "Oh my god Sofie, waarom?" vraagt hij verdrietig. "Ik weet niet, het leek alsof ik in een soort trans zat. Toen in dat mesje zag dacht ik alleen er aan om me zelf te snijden" zeg ik. Ja waarom heb ik het eigenlijk gedaan?

Jeeejjj nieuw hoofdstukje. Ja was een hele lange tijd stil op wattpad maar ik was bezig met kladboeken en Stiefbroer? maar ik had nietzo veel inspiratie mee voor dit boek, maar nu weer wel😊 Alleen verwacht niet veel hoofdstukken achter elkaar die ik publiceer. Er kan misschien wel een paar weken tussen zitten.

Hopelijk vinden jullie het leuk tot nu toe. En sorry als mensen dachten dat Draco de andere keuze zou maken. Maar er komen nog meer enge dingen en keuzes. Het leek me leuk om dat toe tevoegen.

xxx Y

That Boy | H.P. FanFictie   ✔Where stories live. Discover now