Hoofdstuk 16

134 2 2
                                    

POV Draco
Oke we zijn al boven zonder gezien te worden. Ik kijk dee hoek om en ik zie niemand in de gang. Ik ren naar mijn slaapkamer deur en doe die open. Ginny rent achter me aan en we lopen naar binnen. Ik doe de deur opslot. "Gevonden" zegt Ginny die haar wand heeft. "Oke kom dan verschijnselen we naar Hogwarts" zeg ik. Ik pak haar hand en verschijnsel naar Hogwarts.

We staan bij Hogwarts. "Kom we gaan Sofie zoeken" zegt Ginny. "Ik weet niet" zeg ik. "Kom op, het is niet dat ze naar iemand anders is gegaan" zegt ze. Dan zien ik verder op 2 mensen lopen. Dan zie ik het al wie het zijn. "Ik ben weg hier" zeg ik. "Draco kom op blijf" zegt Ginny. "Ik blijf niet bij die 2" zeg ik. Ginny kijkt. "Wat? Dat zijn Soof en Cedirc, wat is er mis met hun?" vraagt ze. "Dat ze samen zijn" zeg ik.

POV Sofie
Cedric en ik lopen hand in hand langs het meer. We zijn eigenlijk aan het daten. Ik mis Draco wel. Dan zie ik een meisje met rood haar. "Wacht even is dat Ginny" zeg ik tergen Cedric. "Geen idee" zegt hij. "Ginny" roep ik. Ze draait om. "Ginny" zeg ik blij en ren naar haar toe. Ik geef haar een knuffel. "Hoe ben weg gekomen?" vraag ik. "Draco heeft me geholpen" zegt ze. "Wat" zeg ik. "Graag gedaan hoor". Ik kijk op en ik zie Draco. "Hi" zeg ik ongemakkelijk. "Ik denk dat ik voor niks terug ben gekomen" zegt hij. "Wat?" vraag ik. "Ga terug naar je vriendje ofzo" zegt hij. "Cedric en ik zijn niet samen" zeg ik. "Wat dan?" vraagt hij boos. "We daten, ik ging door omdat jij me liet vallen. Ik heb sinds ik hier ben nachtmerries die me de hele nacht wakker houden. Ik voel me niet meer hetzelfde. Cedric heeft me geholpen om jou te vergeten. En het heeft tot nu geholpen" zeg ik. Cedric komt aanlopen. "Oh jij ook hier" zegt hij tegen Draco. "Ga zo al weer weg gelukkig" zegt Draco. "Mooi" zegt Cedric. "Jongens" zegt Ginny. "Sofie om alleen het duidelijk te maken ik wilde het niet uitmaken. Net als wat jij had ik had mezelf niet onder controle" zegt hij. "Ik zeg dit alleen zodat je het snapt" zegt hij en verschijnselt dan.

Hooiii klein hoofdstuk maar ik heb op dit moment geen inspriratie. Dus ja, klein. Maar het volgende hoofdstuk is wel langer😊

xxx Y

That Boy | H.P. FanFictie   ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu